Over-ear hoofdtelefoon met ruisonderdrukking

Bowers & Wilkins Px8 | Dark Forest

699,00

Bestel veilig en snel met iDeal, PayPal, Creditcard of BanContact

Waarom kopen bij Bartels?
4.5/5

600+ klanten beoordelen ons met een 8.8 op 5-sterrenspecialist

Bowers & Wilkins

Px8

Over-ear hoofdtelefoon met ruisonderdrukking

Advies of meer informatie nodig?

Kom langs in onze showroom in Tilburg

Beschrijving

De Bowers & Wilkins Px8 hoofdtelefoon biedt een ongeëvenaarde luisterervaring voor wie op zoek is naar het beste in draadloze audiotechnologie. Met de geavanceerde Carbon Cone-drivers die speciaal zijn gekanteld om vervorming tot een minimum te beperken, geniet je van een kristalhelder en gedetailleerd geluid. Deze drivers zijn geïnspireerd op de technologie die Bowers & Wilkins gebruikt in hun high-end luidsprekers, wat zorgt voor een nauwkeurige en rijke geluidsweergave.

De Px8 ondersteunt 24-bit high-res audio en maakt gebruik van de aptX Adaptive codec voor een stabiele en hoogwaardige draadloze verbinding. Dit zorgt ervoor dat je, ongeacht de bron, altijd geniet van geluid met de hoogste kwaliteit. De ingebouwde digitale signaalverwerking (DSP) optimaliseert het geluid in real-time, zodat muziek en films nog beter tot hun recht komen. Daarnaast biedt de Px8 de mogelijkheid om audio via USB-C af te spelen, waardoor je een nog hogere geluidskwaliteit kunt behalen.

Een van de belangrijkste kenmerken van de Px8 is de hybride ruisonderdrukkingstechnologie. Met zes ingebouwde microfoons past de hoofdtelefoon zich continu aan op je omgeving om storende geluiden buiten te houden. Of je nu in een drukke stad bent of in een vliegtuig zit, de actieve ruisonderdrukking zorgt voor een serene luisterervaring. Bovendien zijn deze microfoons zo geplaatst dat ook spraakhelderheid bij telefoongesprekken uitstekend is, zelfs in rumoerige omgevingen.

De accuduur van de Px8 is indrukwekkend: met een volle lading kun je tot wel 30 uur onafgebroken luisteren. Heb je haast en is de batterij bijna leeg? Dankzij de snellaadfunctie kun je na slechts 15 minuten opladen alweer uren verder luisteren. Zo hoef je nooit lang zonder muziek te zitten.

De hoofdtelefoon is daarnaast ontworpen met oog voor detail en luxe. Hoogwaardige materialen zoals nappaleer en aluminium geven de Px8 niet alleen een premium uitstraling, maar zorgen ook voor comfort bij langdurig gebruik. De oorcups en hoofdband zijn ergonomisch ontworpen, zodat ze zich perfect naar je hoofd vormen zonder ongemak, zelfs na uren luisteren. Dit maakt de Px8 ideaal voor zowel onderweg als thuisgebruik.

Met zijn stijlvolle ontwerp is de Bowers & Wilkins Px8 verkrijgbaar in verschillende chique kleuren zoals Zwart, Royal Burgundy en Dark Forest, zodat je hem kunt aanpassen aan jouw persoonlijke stijl.

Kortom, de Bowers & Wilkins Px8 biedt een ongeëvenaarde combinatie van luxueuze materialen, geavanceerde audiotechnologie en gebruiksgemak, wat hem de perfecte keuze maakt voor wie alleen het beste geluid en comfort wil.

Technische specificaties

Extra informatie

Merk

Bowers & Wilkins

Garantie

5 jaar fabrieksgarantie

Verbinding

Bluetooth

Accuduur

30 uur (met ANC)

Eigenschappen

Noise cancelling

Kleur

Groen

Ontdek ons advies op maat
Meer informatie over de
Bowers & Wilkins Px8 | Dark Forest?

Kom langs in onze showroom en bekijk dit product, plus nog vele andere. Vraag advies aan één van onze specialisten en ontdek welk product het beste past bij jou.

Krijg geld voor jouw oude installatie

Oude apparatuur inruilen?

Ontdek de mogelijkheden om jouw oude apparatuur in te ruilen voor een gloednieuwe installatie. Neem contact op over de mogelijkheden.

Hulp nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

Krijg advies over de perfecte apparatuur voor jou

Interesse in maatwerk oplossingen?

Een thuisbisocoop, TV-lift of onzichtbaar geluid

Wij nemen graag jouw wensen met je door