Draadloze center luidspreker

Dali Oberon Vokal C | Black Ash

749,00

Bestel veilig en snel met iDeal, PayPal, Creditcard of BanContact

Heb je dit product ergens anders goedkoper of voor dezelfde prijs gezien? Klik hier en ontvang 5% korting op de laagste prijs!

Krijg automatisch 20% korting! - Voeg toe aan je winkelmandje

Waarom kopen bij Bartels?
4.5/5

600+ klanten beoordelen ons met een 8.8 op 5-sterrenspecialist

Dali

Oberon Vokal C
Draadloze center luidspreker
Advies of meer informatie nodig?

Kom langs in onze showroom in Tilburg

Beschrijving

De DALI Oberon Vokal C is een hoogwaardige, actieve draadloze centerspeaker die perfect past in een thuisbioscoopopstelling. Het is ontworpen om kristalhelder en gedetailleerd geluid te leveren, vooral voor dialogen, wat essentieel is in een surround-sound systeem. Laten we eens kijken naar wat deze luidspreker zo bijzonder maakt.

Uitstekende geluidskwaliteit met speciale drivers

De Oberon Vokal C maakt gebruik van twee 5¼-inch bas-/middentonen drivers die zijn gemaakt van DALI’s eigen houtvezelcomposiet. Deze materialen zorgen voor een licht en stijf membraan dat nauwkeurig reageert op de kleinste details in je muziek of films. Het resultaat is een helder en transparant geluid dat je volledig onderdompelt in de actie. Deze drivers werken samen met een oversized 29 mm soft-dome tweeter, die speciaal is ontwikkeld voor de Oberon-serie. Dit zorgt voor een breed frequentiebereik en uitstekende spreiding, waardoor je vanuit verschillende posities kunt genieten van helder geluid zonder vervorming.

Vermindering van vervorming dankzij SMC-technologie

DALI heeft hun Soft Magnetic Compound (SMC)-technologie toegepast in de magneetsystemen van de drivers. Deze technologie vermindert mechanische vervorming, waardoor ongewenste geluiden zoals hysterese en wervelstromen worden beperkt. Dit betekent dat je kunt genieten van een ontspannend en gedetailleerd middenbereik, ideaal voor lange luistersessies zonder luistermoeheid.

Krachtige klasse D-versterking

De Oberon Vokal C is uitgerust met een geïntegreerde klasse D-versterker van 2 x 50 watt, één voor de tweeter en één voor de bas-/middeneenheid. Deze versterkers zorgen voor een uitzonderlijke dynamiek en helderheid in het geluid, zelfs bij lage volumes. Met een signaal-ruisverhouding van 100 dB weet je zeker dat zelfs de subtielste details goed hoorbaar blijven. Dit maakt de Oberon Vokal C niet alleen energiezuinig, maar ook krachtig genoeg om zelfs in grote kamers een indrukwekkend geluid neer te zetten.

Draadloze vrijheid met DALI’s Sound Hub

De Oberon Vokal C kan draadloos worden verbonden met de DALI Sound Hub, die audio verzendt in volledige 24-bit/96 kHz resolutie zonder compressie. Dit maakt het mogelijk om eenvoudig een surround-systeem op te zetten zonder gedoe met kabels. De Sound Hub zorgt ervoor dat de audio naadloos wordt overgedragen, zodat je geen concessies hoeft te doen op het gebied van geluidskwaliteit.

Elegant en functioneel design

Qua ontwerp is de Oberon Vokal C gebouwd met een stijve kast van MDF, die intern is versterkt om resonantie te minimaliseren. Hierdoor blijft het geluid puur en vrij van kleuring. De luidspreker heeft een basreflexpoort aan de voorkant, wat betekent dat hij dicht tegen een muur kan worden geplaatst zonder verlies van basrespons. Hij is beschikbaar in verschillende afwerkingen, waaronder zwart, wit, donker walnoot en licht eiken, zodat hij in elke woonstijl past.

Tot slot is de DALI Oberon Vokal C een ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een draadloze, krachtige en gedetailleerde centerspeaker voor hun home cinema-opstelling. Of je nu films kijkt of muziek luistert, deze luidspreker levert keer op keer een meeslepende luisterervaring.

Technische specificaties

Extra informatie

Merk

Dali

Garantie

5 jaar fabrieksgarantie

Frequentiebereik (+/- 3 dB)

47 – 26,000 Hz

Maximum SPL

107dB

Versterkervermogen

2 x 50W

Overnamefrequentie

2,450 Hz

Aansluiting Ingang

RCA

Aanbevolen Plaatsing

Boekenplank of Stand

Afmetingen

161mm hoogte x 441mm breedte x 295mm diepte

Kleur

Zwart

Links en downloads

Ontdek ons advies op maat
Meer informatie over de
Dali Oberon Vokal C | Black Ash?

Kom langs in onze showroom en bekijk dit product, plus nog vele andere. Vraag advies aan één van onze specialisten en ontdek welk product het beste past bij jou.

Krijg geld voor jouw oude installatie

Oude apparatuur inruilen?

Ontdek de mogelijkheden om jouw oude apparatuur in te ruilen voor een gloednieuwe installatie. Neem contact op over de mogelijkheden.

Hulp nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

Krijg advies over de perfecte apparatuur voor jou

Interesse in maatwerk oplossingen?

Een thuisbisocoop, TV-lift of onzichtbaar geluid

Wij nemen graag jouw wensen met je door