Monitor Audio IMS-4 Music Streamer

Monitor Audio IMS-4

1.650,00

Bestel veilig en snel met iDeal, PayPal, Creditcard of BanContact

Waarom kopen bij Bartels?
4.5/5

600+ klanten beoordelen ons met een 8.8 op 5-sterrenspecialist

Monitor Audio

IMS-4
Monitor Audio IMS-4 Music Streamer
Advies of meer informatie nodig?

Kom langs in onze showroom in Tilburg

Beschrijving

Met BluOS-technologie kan de slanke IMS-4 naar vier afzonderlijke zones streamen en de BluOS Controller-app biedt volledige flexibiliteit, waaronder streaming van muziekservices, gemakkelijke toegang tot muziekbibliotheken en spraakbesturing via een slim apparaat.

Toegankelijk via de app of een van de vele ondersteunde geïntegreerde besturingssystemen, kunnen meerdere IMS-4 Music Streamers worden geïntegreerd met andere BluOS-apparaten om tot 64 muziekzones te bieden, waarbij elke zone perfect samen kan spelen met een andere zone of iets anders kan spelen. En BluOS maakt het verliesvrij streamen van muziek tot 24-bit/192 kHz naar elke kamer in die is aangesloten op het thuisnetwerk mogelijk. Met BluOS levert de IMS-4 miljoenen Master Quality Authenticated (MQA) opnamen.

De IMS-4 biedt standaard toegang naar 15 muziekservices (zoals Tidal, Amazon, et cetera) plus 5 internetradioservices en kan uiteraard alle digitale muziekbronnen van het eigen netwerk streamen. Er zijn ruime aansluitmogelijkheden: 2 analoge tulpingangen en 1 digitale (optisch), daarnaast 4 analoge tulpuitgangen, 4 digitale (coax en optisch) uitgangen plus een LAN- en een USB-aansluiting. De in- en uitgang voor externe 12V-triggers, een IR-ingang plus een aparte ‘system interrupt’- ingang, voor bijvoorbeeld een bel of een brandalarm, maken integratie in een bestaand installatiesysteem eenvoudig. De IMS-4 heeft 5 jaar garantie. De BluOS Controller App is er voor iOS, Android, macOS en Windows.

  • BluOS
  • 2 analoge tulpingangen
  • 1 digitale optische ingang
  • 4 analoge tulpuitgangen
  • 4 digitale (coax en optisch) uitgangen
  • LAN- en USB aansluiting

Afmetingen: 43.1 x 438 x 236.1 mm (HxBxD)
Gewicht: 2.8 kg

Technische specificaties

Extra informatie

Merk

Monitor Audio

Garantie

2 jaar fabrieksgarantie

Ontdek ons advies op maat
Meer informatie over de
Monitor Audio IMS-4?

Kom langs in onze showroom en bekijk dit product, plus nog vele andere. Vraag advies aan één van onze specialisten en ontdek welk product het beste past bij jou.

Krijg geld voor jouw oude installatie

Oude apparatuur inruilen?

Ontdek de mogelijkheden om jouw oude apparatuur in te ruilen voor een gloednieuwe installatie. Neem contact op over de mogelijkheden.

Hulp nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

Krijg advies over de perfecte apparatuur voor jou

Interesse in maatwerk oplossingen?

Een thuisbisocoop, TV-lift of onzichtbaar geluid

Wij nemen graag jouw wensen met je door