NAD C 399

2.199,00

Bestel veilig en snel met iDeal, PayPal, Creditcard of BanContact

Waarom kopen bij Bartels?
4.5/5

450+ klanten beoordelen ons met een 9.3 op 5-sterrenspecialist

NAD C 399

Er zijn geen producten gevonden voor deze zoekopdracht.

Advies of meer informatie nodig?

Kom langs in onze showroom in Tilburg

Beschrijving

NAD | C 399 | Geïntegreerde versterker

De NAD C 399, afkomstig uit de Classic Serie, is het vlaggenschip van geïntegreerde versterkers. Het apparaat is uitgerust met indrukwekkende technologische hoogstandjes, die menig audio-fanaat omverblaast. Al decennia lang brengt NAD Electronics audio- en video-componenten naar een compleet nieuw niveau. Sonische uitmuntendheid, ontwikkeld in een apparaat dat niks heeft ingeleverd op het gebied van kwaliteit. De toewijding van NAD aan het perfectioneren en vergroten van waarde is er een die men niet van alle fabrikanten hoeft te verwachten. Het apparaat is uitgerust met de HybridDigital nCore techniek van NAD. Deze was voorheen enkel beschikbaar op versterkers uit de Masters -serie. De digitale kant van de geïntegreerde versterker is opgebouwd met een 32-bit/384kHz ESS Sabre DAC. Dezelfde chip die geprezen wordt in de M10 en M33 Masters serie versterkers.

:

C 399: voorloper in techniek

Zoals u gewend ben bij NAD-versterkers: de basis is altijd goed. U geniet met de geïntegreerde versterker van precieze volumeregeling, met bovendien ruisarme circuits en kanaalbalans. Deze aspecten zijn dermate verfijnd, dat dit eigenlijk genoeg reden is om direct te bestellen. De C 399 is, zoals gemeld, uitgerust met een HybridDigital nCore eindtrap. Deze soort eindtrap duwt niet enkel zijn beste lineaire versterker, maar ook in ieder aspect dat mogelijk relevant is. Hierdoor garandeert de NAD C 399 geluidskwaliteit dat u omver blaast. Het apparaat heeft hierdoor tevens meer stabiliteit en verbeterde belastingsonafhankelijkheid, wat weer resulteert in lagere vervorming en lagere uitgangsimpedantie. De geïntegreerde NAD versterker is als eerste versterker uitgerust met de meest recente generatie Modular Design Construction; MDC2. Met deze MDC2 kunt u optionele modi toevoegen, waarmee u toegang krijgt tot bijvoorbeeld BluOS Hi-Res multi-room music streaming, Dirac Live Room Correction etc.

Mogelijke toevoeging: MDC2 BluOS-D

Voor het eerst in 2006 introduceerde NAD het MDC concept. Deze innovatieve architectuur maakte het mogelijk om nieuwe toepassingen met bestaande componenten te combineren. Naast de introductie van de C 399, wordt ook de MDC2 BluOS-D geïntroduceerd. Deze module maakt de C 399 geïntegreerde versterker, het eerste NAD-component dat over Dirac Live updates beschikt. U kunt uw apparaat altijd op de hoogte stellen van de laatste nieuwtjes, door hem simpelweg te updaten. Er zijn tevens upgrade mogelijkheden voor de BLuOS high resolution multiroom streaming, Airplay 2, een aptX HD Bluetooth. Wat nu de belangrijkste vernieuwing is? De MDC2 BluOS-D biedt de mogelijkheid om de bronnen die aangesloten zijn op de C 399, via BluOS toegankelijk te maken in andere gebieden.

Kenmerken NAD C 399:

  • HybridDigital nCore;
  • Continu vermogen: 180 Watt per kanaal (bij 4 of 8ohm);
  • Piekvermogen: 250 Watt per kanaal;
  • Dubbele MCD2 slots;
  • Optionele MDC2 BluOS-D-module (bekijk hier de bundel);
  • 32-bit/384kHz ESS Sabre DAC;
  • Tweeweg aptX HD Bluetooth;
  • HDMI/eARC-ingang;
  • Bekijk de NAD MDC2 BluOS-D ProductSheet enNAD C 399 ProductSheet.

Technische specificaties

Artikelnummer / SKU / EAN

786357001906

Extra informatie

EAN

786357001906

Merk

NAD

Garantie

5 jaar fabrieksgarantie

Model

C 399

Introductiejaar

2021

Geluidsweergave

2.0 (Stereo)

pa_hoofdtelefoon

1451

pa_hdmi-uit

1671

Kleur

Zwart

NAD C 399

NAD C 399

2.199,00

Ontdek ons advies op maat
Meer informatie over de
NAD C 399?

Kom langs in onze showroom en bekijk dit product, plus nog vele andere. Vraag advies aan één van onze specialisten en ontdek welk product het beste past bij jou.

Krijg geld voor jouw oude installatie

Oude apparatuur inruilen?

Ontdek de mogelijkheden om jouw oude apparatuur in te ruilen voor een gloednieuwe installatie. Neem contact op over de mogelijkheden.

Hulp nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

Krijg advies over de perfecte apparatuur voor jou

Interesse in maatwerk oplossingen?

Een thuisbisocoop, TV-lift of onzichtbaar geluid

Wij nemen graag jouw wensen met je door