Luidspreker statief

Yamaha SPS-800A

699,00

Bestel veilig en snel met iDeal, PayPal, Creditcard of BanContact

Waarom kopen bij Bartels?
4.5/5

600+ klanten beoordelen ons met een 8.8 op 5-sterrenspecialist

Yamaha SPS-800A
Luidspreker statief
Advies of meer informatie nodig?

Kom langs in onze showroom in Tilburg

Beschrijving

Yamaha SPS-800A

Met de Yamaha SPS-800A luidsprekerstands haal je het beste uit je Yamaha-luidsprekers. Deze hoogwaardige luidsprekerstands zijn speciaal ontworpen om de prestaties van je luidsprekers te optimaliseren en een optimale luisterervaring te bieden.

De SPS-800A luidsprekerstands zijn gemaakt van hoogwaardig metaal en bieden een solide en stabiele basis voor je luidsprekers. Ze zijn ontworpen om resonanties te minimaliseren en ongewenste trillingen te voorkomen, waardoor je kunt genieten van een helder en nauwkeurig geluid.

Dankzij het slimme ontwerp zijn de luidsprekerstands eenvoudig in hoogte verstelbaar. Hierdoor kun je de luidsprekers precies op de juiste hoogte plaatsen voor de ideale luisterpositie. Bovendien zorgen de verstelbare spikes aan de onderkant van de stands voor een optimale akoestische ontkoppeling van de vloer, wat resulteert in een verbeterde geluidsweergave.

De SPS-800A luidsprekerstands hebben ook een geïntegreerd kabelmanagementsysteem. Hiermee kun je de luidsprekerkabels netjes wegwerken, waardoor je luisterruimte er opgeruimd en georganiseerd uitziet.

Met hun stijlvolle en moderne ontwerp passen de SPS-800A luidsprekerstands perfect bij elke interieurstijl. Of je nu een minimalistische inrichting hebt of een meer traditionele uitstraling verkiest, deze luidsprekerstands voegen een vleugje elegantie toe aan je luisterruimte.

De Yamaha SPS-800A luidsprekerstands bieden niet alleen functionaliteit en esthetiek, maar ook duurzaamheid en betrouwbaarheid. Ze zijn gebouwd volgens de hoge normen die je van Yamaha mag verwachten, waardoor ze een langdurige investering zijn voor je audio-opstelling.

Kortom, de Yamaha SPS-800A luidsprekerstands zijn de perfecte aanvulling op je Yamaha-luidsprekers. Ze bieden een solide basis, verstelbaarheid en kabelbeheer, terwijl ze er ook nog eens fantastisch uitzien. Upgrade je luisterervaring en geniet van een ongeëvenaarde geluidskwaliteit met de Yamaha SPS-800A luidsprekerstands.

Geschikt voor de NS-800A en NS-600A

Technische specificaties

Artikelnummer / SKU / EAN

4957812688956

Extra informatie

Merk

Yamaha

Garantie

5 jaar fabrieksgarantie

Gewicht

11.1 kg; 24.6 lbs / unit

Kleur

Zwart

Ontdek ons advies op maat
Meer informatie over de
Yamaha SPS-800A?

Kom langs in onze showroom en bekijk dit product, plus nog vele andere. Vraag advies aan één van onze specialisten en ontdek welk product het beste past bij jou.

Krijg geld voor jouw oude installatie

Oude apparatuur inruilen?

Ontdek de mogelijkheden om jouw oude apparatuur in te ruilen voor een gloednieuwe installatie. Neem contact op over de mogelijkheden.

Hulp nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

Krijg advies over de perfecte apparatuur voor jou

Interesse in maatwerk oplossingen?

Een thuisbisocoop, TV-lift of onzichtbaar geluid

Wij nemen graag jouw wensen met je door