Mono eindversterker

Naim NAP 350

13.999,00

Bestel veilig en snel met iDeal of BanContact

Waarom kopen bij Bartels?
4.5/5

450+ klanten beoordelen ons met een 9.3 op 5-sterrenspecialist

Naim NAP 350
Mono eindversterker

Er zijn geen producten gevonden voor deze zoekopdracht.

Advies of meer informatie nodig?

Kom langs in onze showroom in Tilburg

Beschrijving

Krachtige en Precieze Prestaties

De Naim NAP 350 is een monoblok eindversterker van referentieklasse die nauwkeurige en krachtige muzikale prestaties levert. Met zijn indrukwekkende vermogen en uitstekende compatibiliteit is hij geschikt voor een breed scala aan hifi-luidsprekers. Deze versterker kan zowel zelfstandig als in combinatie met andere apparaten worden gebruikt. Dankzij het stille koelsysteem kan hij moeiteloos in elke omgeving worden geïntegreerd zonder het geluid te beïnvloeden.

Indrukwekkende Dynamiek en Compatibiliteit

Met zijn 175 watt monoblokontwerp (met een piekvermogen van 1,7 kW) levert de NAP 350 een ongelooflijke dynamiek die zelfs aan de eisen van de meest veeleisende luidsprekers voldoet. Hij biedt ultieme compatibiliteit, inclusief een gebalanceerde XLR-ingang voor gemakkelijke aansluiting, en kan worden gecombineerd met één of meerdere versterkers voor nog meer vermogen.

Geavanceerde Technologie en Prestaties

De ervaren ingenieurs van Naim hebben onder leiding van de technisch directeur speciale elektronische schakelingen ontwikkeld voor de NAP 350. Deze worden gecombineerd met de populaire en krachtige DR-technologie om een soepele en stabiele vermogensafgifte te garanderen, wat essentieel is voor superieure prestaties. Om de kwaliteit verder te verhogen, zijn alleen de beste audiofiele componenten geselecteerd, waaronder de NA009-transistors van het Statement-systeem en hoogwaardige polystyreencondensatoren met lage diëlektrische absorptie.

Perfecte Integratie in Je Audiosysteem

De NAP 350 is perfect geschikt om te integreren met de NSS 333 streamer en de NAC 332 voorversterker, waardoor je een compleet en hoogwaardig geluidssysteem kunt creëren.

Tijdloos en Verfijnd Ontwerp

Net als andere producten van Naim heeft de NAP 350 een eigentijds en tijdloos ontwerp. Naim kiest bewust voor een minimalistische benadering, zonder onnodige tierelantijntjes die de prestaties en geluidskwaliteit in gevaar zouden brengen. De nauwkeurige constructie van de NAP 350 is gekenmerkt door een helder ontwerp, gebruik van edele materialen en de mogelijkheid om de helderheid van het logo aan te passen.

Duurzaamheid en Bescherming met Aluminium

Naim-oprichter Julian Vereker herkende de voordelen van aluminium als beschermende behuizing voor elektronische componenten. Aluminium biedt bescherming tegen magnetische velden, thermische uitbarstingen en ongewenste trillingen die gevoelige audiocomponenten kunnen beïnvloeden.

Het New Classic-assortiment volgt deze technische en duurzame benadering met aluminium behuizingen die alleen worden overtroffen door ons vlaggenschipproduct “Statement”. Naim heeft gekozen voor hoogwaardig aluminium dat thermische en microfonische eigenschappen optimaal combineert. De fronten zijn voorzien van massieve aluminium blokken van 20 mm, terwijl koellichamen aan de zijkanten zijn bevestigd. Het product is volledig afgesloten met 5 mm dikke aluminium platen aan de boven- en onderkant. Het geborstelde, micro-gezandstraalde en geanodiseerde aluminium zorgt voor een tijdloze schoonheid gedurende de levensduur van het product. De New Classic-reeks van Naim is ontworpen om een blijvende indruk te maken, zelfs voordat de eerste muzieknoot wordt gespeeld.

Technische specificaties

Extra informatie

Merk

Naim

Garantie

2 jaar fabrieksgarantie

Uitgangen

175 Watt 8Ω @0.1% THD+N (195W @1%)
345 Watt 4Ω @1% THD+N

Ingangen

1 x 47kΩ gebalanceerd via XLR
1 x 34kΩ singled ended via legacy adapterkabel

Gewicht

36.38lbs (16.5kg)

Afmetingen

35/8x17x121/2" (9.15×43.2×31.75cm)

Kleur

Zwart

Mono eindversterker

Naim NAP 350

13.999,00

Ontdek ons advies op maat
Meer informatie over de
Naim NAP 350?

Kom langs in onze showroom en bekijk dit product, plus nog vele andere. Vraag advies aan één van onze specialisten en ontdek welk product het beste past bij jou.

Krijg geld voor jouw oude installatie

Oude apparatuur inruilen?

Ontdek de mogelijkheden om jouw oude apparatuur in te ruilen voor een gloednieuwe installatie. Neem contact op over de mogelijkheden.

Hulp nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

Krijg advies over de perfecte apparatuur voor jou

Interesse in maatwerk oplossingen?

Een thuisbisocoop, TV-lift of onzichtbaar geluid

Wij nemen graag jouw wensen met je door