Compacte Full HD beamer

JMGO N1 Pro

1.699,00

Bestel veilig en snel met iDeal of BanContact

Waarom kopen bij Bartels?
4.5/5

600+ klanten beoordelen ons met een 8.8 op 5-sterrenspecialist

JMGO N1 Pro
Compacte Full HD beamer
Advies of meer informatie nodig?

Kom langs in onze showroom in Tilburg

Beschrijving

Een Nieuwe Dimensie van Projectie: De JMGO N1 Pro Gimbal Projector

Ontdek de JMGO N1 Pro, de ultieme gimbal projector die je onderdompelt in een ongeëvenaarde kijkervaring. Met geavanceerde technologieën en indrukwekkende functies brengt de N1 Pro je projecties naar nieuwe hoogten. Of je nu geniet van films, tv-shows, games of online streaming, de N1 Pro zorgt voor een adembenemende visuele en auditieve ervaring.

Indrukwekkende Beeldkwaliteit: MALC™ Triple Color Laser Optics | 1500 CVIA Lumens

Met het MALC™ Triple Color Laser Optics systeem en een helderheid van 1500 CVIA lumen levert de N1 Pro verbluffende helderheid en levendige kleuren. Geniet van een 1080p Laser HD resolutie, een indrukwekkend kleurengamma van 110% BT. 2020 en een nauwkeurigheid van â–³E<1 voor levensechte kleurweergave. Met HDR10-ondersteuning en een contrastverhouding van 1600:1 biedt de N1 Pro een meeslepende kijkervaring met rijke details en diepe contrasten.

Flexibele Projectiehoeken: Integrated Gimbal Projector | 135° Vertical Adjustment | 360° Horizontal Adjustment

De geïntegreerde gimbal projector van de JMGO N1 Pro biedt ongekende flexibiliteit in projectiehoeken. Met een verticale aanpassing van 135° en een horizontale aanpassing van 360° kun je het projectiebeeld eenvoudig aanpassen aan elke gewenste kijkhoek. Of je nu de projector op een tafel plaatst, aan het plafond hangt of ergens anders monteert, met de N1 Pro krijg je altijd de perfecte projectiehoek.

Endless Entertainment met Android TV 11.0

Met Android TV 11.0 als besturingssysteem biedt de N1 Pro eindeloze entertainmentmogelijkheden. Van het streamen van je favoriete films en tv-shows tot het spelen van games en het gebruik van verschillende apps, alles kan op een groot projectiescherm. Geniet van een thuisbioscoopervaring en duik in een wereld van entertainment met de N1 Pro.

Indrukwekkend Geluid: Immersive Dynaudio HiFi Audio Experience | 2*10W Dolby Digital Speaker | DTS

Naast de verbluffende beeldkwaliteit zorgt de JMGO N1 Pro ook voor een meeslepende geluidservaring. Met de Immersive Dynaudio HiFi Audio-technologie en twee krachtige 10W Dolby Digital-luidsprekers geniet je van helder, gebalanceerd en krachtig geluid. De ondersteuning van DTS-audio tilt de geluidskwaliteit naar een hoger niveau, waardoor elke film, tv-show of muziekstuk tot leven komt.

EPP: Elegant en Universeel met Universal Connectivity

De JMGO N1 Pro combineert elegantie met universele connectiviteit. Met zijn strakke en moderne ontwerp past hij perfect in elke ruimte. Bovendien biedt de N1 Pro universele connectiviteit, zodat je moeiteloos verbinding kunt maken met verschillende apparaten en bronnen. Of het nu gaat om het streamen van content vanaf je smartphone, het aansluiten van een gameconsole of het delen van media vanaf je computer, de N1 Pro biedt diverse aansluitmogelijkheden om aan al je behoeften te voldoen.

Kortom, de JMGO N1 Pro is een meesterwerk op het gebied van gimbal projectoren. Met zijn indrukwekkende beeldkwaliteit, flexibele projectiehoeken, Android TV-functionaliteit, verbluffend geluid en universele connectiviteit brengt de N1 Pro een nieuwe dimensie van entertainment in je huis. Geniet van de ultieme kijk- en luisterervaring met de JMGO N1 Pro.

Technische specificaties

Artikelnummer / SKU / EAN

6959422614927

Extra informatie

Merk

JMGO

Garantie

2 jaar fabrieksgarantie

Beeldkwaliteit

Full HD

Lichtbron

Triple Color Laser

Felheid

1500 CVIA Lumens

Contrast

1600:1

Besturingssysteem

Android TV

HDR ondersteuning

HDR 10

Ingangen

HDMI, USB

Uitgangen

AUX (3,5mm jack)

Kleur

Spacegrijs

Ontdek ons advies op maat
Meer informatie over de
JMGO N1 Pro?

Kom langs in onze showroom en bekijk dit product, plus nog vele andere. Vraag advies aan één van onze specialisten en ontdek welk product het beste past bij jou.

Krijg geld voor jouw oude installatie

Oude apparatuur inruilen?

Ontdek de mogelijkheden om jouw oude apparatuur in te ruilen voor een gloednieuwe installatie. Neem contact op over de mogelijkheden.

Hulp nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

Krijg advies over de perfecte apparatuur voor jou

Interesse in maatwerk oplossingen?

Een thuisbisocoop, TV-lift of onzichtbaar geluid

Wij nemen graag jouw wensen met je door