Anthem AV inruilactie – Tot €1.000 voordeel!

Ruil uw oude (A/V) receiver of versterker in bij uw Anthem dealer en ontvang direct tot wel € 1.000,- inruilpremie

Ruil uw oude (A/V) receiver of versterker in bij uw Anthem dealer en ontvang direct tot wel € 1.000,- inruilpremie

Genieten van de perfecte weergave van muziek en film wordt nu wel heel erg interessant. Want koopt u bij een van onze officiele dealers een nieuwe Anthem MRX 540, MRX 740 of MRX 1140 receiver of een AVM 70 of AVM 90 processor en ruilt u uw oude receiver of versterker tegelijkertijd in, dan ontvangt u direct een inruilpremie tot wel € 1.000,-. Zo wordt uw nieuwe Anthem niet alleen stukken goedkoper, u hoeft ook uw oude apparatuur niet meer particulier te verkopen.

Anthem: de beste A/V producten ter wereld

Anthem levert hoogstaande A/V apparatuur die overal ter wereld als referentie in én ver boven hun prijsklasse gelden. Dat heeft te maken met de puristische opbouw van Anthem producten: krachtige versterking, luxe componenten en bewezen technieken dragen zorg voor krachtige weergave van geluid en perfecte verwerking en doorvoer van videosignalen. Zowel de Anthem MRX receivers als de veelgeroemde Anthem AVM processoren bieden enorm veel mogelijkheden en zijn vrijwel volledig aan de wensen van de gebruiker aan te passen dankzij de vele aansluit- en instelmogelijkheden.

Nog beter dankzij ARC Genesis

Dankzij de derde generatie van de eigen Anthem Room Correction software, ARC Genesis, wordt elke film, serie of muziekalbum een weergaloze belevenis. ARC Genesis is de nieuwe standaard in Room Correction en laat Anthem A/V poducten optimaal presteren in elke ruimte. Met de meegeleverde inmeetmicrofoon op luxe standaard en de in eigen huis ontwikkelde Digital Signal Processing software transformeert ARC Genesis de weergave naar de unieke akoestische kenmerken van uw huis. Dat levert verbluffende verbeteringen op aan het geluid dat u ervaart. Niet eerder klonk muziek en film zo goed!

Zo werkt de Anthem A/V Inruilactie:

  • Koop een nieuw Anthem actiemodel A/V-receiver of A/V processor;
  • Neem bij aanschaf uw oude versterker of (A/V) receiver mee of laat deze bij levering aan huis mee retournemen;
  • Het in te ruilen apparaat moet compleet en werkend zijn;
  • Wij verrekenen de vaste inruilpremie direct met de aanschafprijs van uw nieuwe Anthem product.

 

Anthem AV inruilactie - Tot €1.000 voordeel! Anthem AV inruilactie - Tot €1.000 voordeel!

 

 

Actievoorwaarden

Deze promotie geldt zolang de voorraad strekt. Penhold BV behoudt zich het recht voor om de actie, de actievoorwaarden en/of het voordeel naar eigen goeddunken en zonder voorafgaande kennisgeving of opgaaf van redenen te annuleren, onderbreken of wijzigen indien de omstandigheden dit vereisen, zonder op enige wijze tot schadevergoeding gehouden te zijn jegens de deelnemers. Aan alle uitingen, marketingactiviteiten e.d. kunnen geen rechten worden ontleend. Druk-, zet-, typ- en rekenfouten voorbehouden.

8.999,00