Menu

Dali Callisto

De Deense luidsprekerbouwer Dali lanceert een nieuw draadloos systeem genaamd Callisto. De Callisto-productlijn bestaat uit een set monitorluidsprekers, een set vloerstaanders en een Sound Hub die de luidsprekers draadloos van muzieksignaal voorziet. Het is dus niet meer nodig te  rommelen met kabels zo kun je puur genieten van zijn muziek.

De Dali Callisto is vanaf vandaag te beluisteren in onze showroom in Tilburg.

Dali Callisto Sound Hub

Met de naam Callisto wordt niet een luidspreker aangeduid maar een luidsprekersysteem. In dit systeem staat de Sound Hub van Dali centraal. De Sound Hub wordt verbonden met analoge of digitale bronnen en zendt vervolgens het muzieksignaal draadloos via een 24-bit/96 kHz verbinding naar de Callisto-luidsprekers. De Sound Hub heeft een bluetooth-afstandbediening die dus ook zou moeten werken als de Sound Hub in een afgesloten kast staat.

Dali Callisto luidsprekers

Op dit moment maken één set monitorluidsprekers en één set vloerstaanders deel uit van de Callisto-productlijn. Het zijn beiden drieweg modellen, maar de vloerstaander heeft twee woofers. De woofers hebben een diameter van 6,5 inch. De conus is gemaakt van houtvezel en voorzien van Dali’s SMC-magneet. Voorts zijn in beide modellen twee verschillende tweeters geplaatst: één tweeter van 29 millimeter met een ultralichte soft-dome en een ribbon-tweeter. Per luidspreker zorgt een tweekanaals klasse D versterker van 300 Watt voor de versterking van het muzieksignaal.

Bluesound

De perfecte toevoeging voor het Bluesound systeem. Net zoals voor de NAD C388 en de C368 is voor de Callisto serie een BluOS module te koop waardoor de Dali Callisto opgenomen kan worden in het Bluesound systeem.

In onze showroom in Tilburg laten wij u graag de mogelijkheden zien van draadloos muziek streamen in HiFi kwaliteit!

Direct een afspraak maken om te komen luisteren klik hier!