Menu

De nieuwe Dynaudio Music, draadloos muziek luisteren was nog nooit zo mooi! De complete Music serie staat demonstratie klaar in  onze showroom en is natuurlijk uit voorraad leverbaar. Kom u verbazen over de kwaliteit van het geluid en het design.

De Music-familie bestaat uit vier modellen. Ze zijn allemaal actief (iedere luidspreker-unit heeft zijn eigen topklasse, en specifiek voor die unit ontworpen klasse-D versterker), en bieden allemaal net iets verschillende mogelijkheden. 

Dynaudio Music

De verschillende speakers van de Music-serie laten zich aan iedere ruimte of positie aanpassen, zelfs op omgevingsgeluiden, en met de Music Now-functie heeft u toegang tot gepersonaliseerde playlists. De iOS- en Android-app maakt gebruik van Dynaudio’s Music Now-algoritme om de muzieksmaak van de gebruiker te leren kennen, zodat automatisch gegenereerde playlists met een druk op de knop afgespeeld kunnen worden. Zo hoeft u zelf niet meer na te denken wat u wilt luisteren.

De Music-luidspreker kan verbonden worden met online muziekdiensten als TIDAL en Spotify. Iedere speaker heeft daarnaast vijf voorkeuzetoetsen. Deze kunnen gevuld worden met alles dat u via de app kunt afspelen: de slimme Music Now-playlists, internet radiostations, TIDAL-albums, artiesten, Spotify-playlists, of wat dan ook. 

 

DSP

De ingebouwde RoomAdapt-technologie detecteert hoe de luidspreker is gepositioneerd (in een hoek, tegen de muur of juist vrijstaand) en optimaliseert de weergave. U hoort dat  het best aan de bassen en het schone middengebied. Essentiele details worden duidelijk weergegeven dankzij NoiseAdapt – ‘zelfs als er veel omgevingsgeluid is en het volume van de luidspreker laag staat.’ 

Alle luidsprekers gebruiken Dynaudio’s eigen MSP-conusmateriaal voor hun woofers en midrange-units. Ook de softdome tweeters zijn gebaseerd op die van de high-end Dynaudio luidsprekers, en zijn ontworpen door hetzelfde team dat ook werkt aan de Dynaudio money-no-object hifi-luidsprekers en de compromisloze professionele studiomonitoren.

Music 1 €499

De Music 1 kan zowel via de ingebouwde oplaadbare batterij als via het netsnoer van stroom voorzien worden. Hij heeft een 4 inch woofer en een 1 inch softdome tweeter. Het totale muziekvermogen bedraagt 80W (iedere drive-unit heeft zijn eigen 40W versterker), en met een volle accu kun je ruim acht uur naar muziek luisteren.

Direct bestellen

Music 3 €649

 

De Music 3 kan zowel via de ingebouwde oplaadbare batterij als via het netsnoer van stroom voorzien worden. Hij heeft een 5 inch woofer en twee 1inch softdome tweeters. Het totale muziekvermogen bedraagt 120W (iedere drive-unit heeft zijn eigen 40W versterker), en met een volle accu kun je ruim acht uur naar muziek luisteren. De Music 3 wordt geleverd met een afstandsbediening.

Direct bestellen

Music 5 €799

De Music 5 wordt via een netsnoer van stroom voorzien. Hij heeft een 5 inch woofer, twee 3 inch midrange drivers en twee 1 inch softdome tweeters. Het totale muziekvermogen bedraagt 250W (iedere drive-unit heeft zijn eigen 50W versterker). De Music 5 wordt geleverd met een afstandsbediening.

Direct bestellen

Music 7 €999

De Music 7 wordt via een netsnoer van stroom voorzien. Hij heeft twee 5 inch woofer, twee 3 inch midrange drivers en twee 1 inch softdome tweeters. Het totale muziekvermogen bedraagt 300W (iedere drive-unit heeft zijn eigen 50W versterker). De Music 7 wordt geleverd met een afstandsbediening.

Direct bestellen

Alle Music-luidsprekers kunnen muziek streamen via Wi-Fi, Spotify Connect, aptX Bluetooth en Apple AirPlay. Ze kunnen ook UPnP/DLNA-gecertificeerde apparaten benaderen die zich in het thuisnetwerk bevinden. Ze hebben allemaal een USB-ingang voor iOS audio, een 3,5mm analoge ingang en kunnen daarnaast ook je iOS apparaat opladen. De Music 5 en Music 7 voegen daar een optische ingang aan toe (beide ondersteunen resoluties tot 24-bit/96kHz), en de Music 7 heeft bovendien een HDMI-aansluiting met Audio Return Channel (ARC), zodat je hem als soundbar in kunt zetten.

Tot maximaal zes luidsprekers kunnen tegelijkertijd verbonden worden en als multiroom-groep ingesteld worden, maar ze kunnen ook individueel via de app bediend worden.

Ieder model is leverbaar in een Light Grey, Dark Grey, Red en Blue afwerking. De grilles van de Music 5 en Music 7 kunnen bovendien vervangen worden, zodat je het uiterlijk aan je smaak of de actuele trends kunt blijven aanpassen. Zowel de Music 5 als de Music 7 kunnen met de speciaal ontworpen muurbeugel eventueel ook aan een wand gemonteerd worden.

 

499,00

Dynaudio Music 1 Rood