Loewe x Kylian Mbappé – Ontdek de We. Hear Pro Limited Edition

Ervaar de beperkte editie WE.HEAR Pro Bluetooth-luidspreker, ontworpen in samenwerking met Kylian Mbappé.

Ervaar de beperkte editie WE.HEAR Pro Bluetooth-luidspreker, ontworpen in samenwerking met Kylian Mbappé.

Bij Bartels HiFi TV Domotica zijn we verheugd om de nieuwste samenwerking tussen Loewe en voetbalster Kylian Mbappé aan te kondigen: de limited edition WE.HEAR Pro Bluetooth-luidspreker. Deze premium luidspreker is ontworpen voor zowel binnen- als buitengebruik en combineert de sportieve geest van Mbappé met de geavanceerde technologie van Loewe.

Ontworpen voor Topprestaties

De WE.HEAR Pro biedt een indrukwekkende 100 watt aan muziekvermogen en is verkrijgbaar in drie exclusieve kleuren. Dankzij de water- en stofbestendige constructie is deze luidspreker ideaal voor elk avontuur, ongeacht de weersomstandigheden.

 

Krachtige Functies

  • 24-uur batterijduur: Geniet van non-stop muziek met een batterij die na slechts twee uur opladen een volledige dag meegaat.
  • Ingebouwde powerbank: Laad je telefoon onderweg op.
  • Intuïtieve bediening: Pas eenvoudig volume, hoge en lage tonen aan zonder extra apps.

Inspiratie en Innovatie

Deze luidspreker is het eerste product uit de samenwerking tussen Loewe en Kylian Mbappé en is een perfecte mix van stijl en superieure geluidskwaliteit. Word onderdeel van de Loewe-ervaring en beleef muziek op een geheel nieuw niveau.

Mis deze unieke kans niet om je muziekbeleving te versterken met de WE.HEAR Pro. Bezoek onze winkel of onze website voor meer informatie en om jouw limited edition luidspreker te bemachtigen.

Blijf op de hoogte van onze nieuwste producten en exclusieve samenwerkingen door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Sync met Kylian en ontdek de wereld van ongeëvenaarde geluidskwaliteit met Loewe.

 

Loewe x Kylian Mbappé - Ontdek de We. Hear Pro Limited Edition

269,00