Menu

Nieuw: Bowers & Wilkins 700 S3 Serie

De topmodellen in Bowers & Wilkins’ beste thuisinstallatie, volledig vernieuwd

Studiogeluid, gewoon bij u thuis
De nieuwe Bowers & Wilkins 700 Serie wordt gekenmerkt door elegantie en prestaties.
 
Ieder model in het uitgebreide assortiment is geïnspireerd door de opnamestudio en uitgerust met de toonaangevende technologieën die in eerste instantie werden ontwikkeld voor B&W’s vlaggenschipmodel: de 800-Serie Diamond.
 
De 700-Serie bestaat uit acht modellen: er is een luidspreker voor elk huis en elke behoefte, of uw passie nu uitgaat naar hoogwaardige stereo, meeslepende home cinema of een mix van beide. Ieder model heeft slanke, elegante afmetingen met een keuze uit prachtige afwerkingen.
 
Met de nieuwe 700-Serie haalt u studiogeluid in huis.

Wat is de 700 S3 serie?

Nauwkeurig geluid

De 700-Serie is uitgerust met dezelfde hypermoderne technologieën als de bekroonde 800-Serie Diamond, voor een toonaangevende geluidservaring.

Hollywood in huis

Met twee center luidsprekers en de mogelijkheid om subwoofers, luidsprekers in de muur of luidsprekers in het plafond aan te sluiten, is de nieuwe 700-Serie uitermate geschikt voor iedere thuisbioscoopopstelling.

Indrukwekkend design

De nieuwe 700-Serie is mooi en elegant. Hij heeft slanke afmetingen, een hoogwaardige afwerking en een licht gebogen behuizing. Bovendien kunt u kiezen voor de geheel nieuwe Mocha-afwerking.

Studiogeluid zoals u dat wilt

Dit is B&W’s meest uitgebreide assortiment: de 700-Serie bestaat uit vloerstaande en boekenplankluidsprekers. U kunt dus genieten van nauwkeurig geluid, ongeacht de grootte van uw ruimte of uw geluidsvoorkeuren.

De techniek achter deze serie

Solid body tweeter

De 700-Serie is uitgerust met de nieuwste generatie iconische Solid Body Tweeter-on-Top-behuizing. De nieuwe, meer langwerpige vorm bevat een langer buisbelastingssysteem om een nog vrijer en opener geluid met hoge frequenties te produceren.

De zorgvuldig ontkoppelde behuizing is gefreesd uit één massief blok aluminium om beter bestand te zijn tegen resonantie. 

Carbon Dome-tweeters

Carbon Dome-tweeters zijn speciaal gemaakt voor de 700-Serie. Deze tweeters zijn een aanzienlijke verbetering ten opzichte van de aluminium double dome tweeter met een break-up plafond van 47 kHz voor een nauwkeurige en gedetailleerde geluidskwaliteit.

Biomimetic Suspension

Soms moet u out of the box denken. De overstap van B&W’s befaamde gele Aramid Fibre midrange-conussen naar Continuum-conustechnologie heeft de prestaties van de midrange aanzienlijk verbeterd. Nu hebben ze zich gericht op een ander belangrijk onderdeel van een luidsprekerconus: de fabric spider.

De nieuwe Biomimetic Suspension zorgt voor revolutionaire conusprestaties in het middenbereik door de ongewenste luchtdruk en verkleuring van een traditionele fabric spider aanzienlijk te verminderen. Het resultaat? Ongelofelijke transparantie in het middenbereik.

Continuum-conus
Dankzij de composietconstructie, vermijdt de Continuum™ conus de abrupte overgangen
die de prestaties van een traditionele driver kunnen beïnvloeden. Het resultaat is een meer open, neutrale weergave die stemmen en instrumenten met precisie en transparantie overbrengt.
Ontkoppelde midrange-constructie

Iedere driewegs-luidspreker van de nieuwe 700-Serie heeft een speciale midrange-conus, uitgerust met vier belangrijke Bowers & Wilkins-technologieën: de Continuum conus, FST™, Biomimetic Suspension en ontkoppelde midrange. De laatste zorgt voor minimale verstoring door de basdrivers.

Gebogen klankkast
De nieuwe 700-Serie is voor het eerst voorzien van een gebogen klankkast. Hierdoor is er voldoende ruimte voor de individuele capsuleachtige behuizingen met daarin de midrange- en basdrivers. In combinatie met de gebogen vorm zorgt deze nieuwe aanpak, geïnspireerd op de 800-Serie Diamond, voor minder hoorbare impact van de behuizing en een zuiverder, opener en meeslepender geluid.

De volledige B&W 700 S3 line-up:

Maak een afspraak voor een luistersessie

Wij zetten alles voor u klaar

Bij ons is het mogelijk om het gehele assortiment te beluisteren en te bekijken. Vanwege de beperkte ruimte in onze showroom kunnen we helaas niet alle producten tegelijk klaar hebben staan. Om u het beste van advies te kunnen voorzien, vragen wij daarom om een afspraak in te plannen met één van onze productspecialisten. Deze kan dan samen met u uw wensen bespreken, zodat we in de showroom de juiste producten voor u klaar kunnen zetten als u langs komt in Tilburg.

Advies op maat

Onze specialisten hebben jaren ervaring in de branche om u zo het beste advies te kunnen geven. Wij luisteren naar uw wensen, houden rekening met uw budget en vinden hierbij de best passende producten. In onze showroom kunnen wij u de verschillende opties laten zien en horen, en kunt u op uw gemak beslissen wat u het beste bij u vindt passen. Wij geven altijd graag een volledig vrijblijvend advies.

Maak een afspraak


  Locatie

  Bartels Hifi – Tv – Domotica BV

  Showroom & Adviescentrum

  Besterdring 87-91
  5014 HH Tilburg

  Contactgegevens

  Tel: 013-5431489
  Email: [email protected]
  KVK: 72043075

  Plan uw route