Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9 op 5-sterrenspecialist

Menu

Service aan huis

Service bij u aan huis

Wij van Bartels Hifi - Tv - Domotica vinden een optimale service vanzelfsprekend. Onze service ervaart u wanneer u in onze winkel bent, maar wanneer het u beter uit komt dat wij onze service bij u aan huis brengen is dit uiteraard mogelijk.

Bezorgservice

Blijkt bij aanschaf van een artikel dat het lastig, of zelfs onmogelijk, voor u is om het artikel zelf te vervoeren? Wij nemen u dit graag uit handen. Wij kunnen, al naar gelang de beschikbaarheid van onze buitendienst, een moment overeen komen waarop het u schikt dat het artikel bij u aan huis bezorgd wordt.

Technische dienst

Bartels Hifi - Tv - Domotica heeft een eigen vakkundige Technische dienst. Onze technische Dienst beschikt vanzelfsprekend over de modernste meet- en regelapparatuur. Wanneer nodig herstellen vakmensen van onze technische dienst uw apparatuur snel en vakkundig. Is het voor u niet mogelijk om het defecte apparaat naar onze winkel te brengen? U kunt dan gebruik maken van onze haal- en brengservice. Onze buitendienst komt dan bij u aan huis om de defecte apparatuur op te halen. Desgewenst is er de mogelijkheid tot gebruik van onze gratis leen-apparatuur. Zo voorkomen wij dat u zonder beeld en/of geluid komt te zitten. Met een telefoontje staan wij van Bartels voor u klaar. U kunt onze technische dienst bellen op het nummer 013-5436100

Installatieservice

Daarnaast is het ook mogelijk dat wij het product bij u thuis installeren, aansluiten en eventueel ophangen. Onze vakmensen komen dan bij u aan huis. Zij nemen u, wat betreft de plaatsing, het aansluiten en de installatie van het product, alles uit handen. U kunt er uiteraard op vertrouwen dat zij dit, in overleg met u, op professionele wijze afhandelen. Maak gebruik van onze vakmensen en ervaar onze service aan huis.