Menu

SERVICE AAN HUIS

Wij komen graag bij u langs!

Onze service

Service bij u aan huis

Bij Bartels vinden een optimale service vanzelfsprekend. 

Onze service ervaart u wanneer u in onze winkel bent, maar wanneer het u beter uit komt dat wij onze service bij u aan huis brengen is dit uiteraard mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een advies op maat voor uw huidige situatie of advies over nieuw beeld en geluid tijdens uw verhuizing of verbouwing.

Wij komen graag bij u langs om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Bezorgservice

Blijkt bij aanschaf van een artikel dat het lastig, of zelfs onmogelijk, voor u is om het artikel zelf te vervoeren? Wij nemen u dit graag uit handen. 

Wij kunnen, al naar gelang de beschikbaarheid van onze buitendienst, een moment overeen komen waarop het u schikt dat het artikel bij u aan huis bezorgd wordt.

Tevens bezorgen wij alle webshop-bestelling boven €50,- gratis bij u thuis via onze bezorgdienst.

Installatieservice

Naast bezorging is het ook mogelijk dat wij het product bij u thuis installeren, aansluiten en eventueel ophangen.

Onze vakmensen komen dan bij u aan huis. Zij nemen u, wat betreft de plaatsing, het aansluiten en de installatie van het product, alles uit handen.

U kunt er uiteraard op vertrouwen dat zij dit, in overleg met u, op professionele wijze afhandelen. Maak gebruik van onze vakmensen en ervaar onze service aan huis.

Technische dienst

Wij hebben een eigen vakkundige Technische dienst. 

Onze technische dienst beschikt vanzelfsprekend over de modernste meet- en regelapparatuur. Wanneer mogelijk herstellen de vakmensen van onze technische dienst uw apparatuur snel en vakkundig. 

Is het voor u niet mogelijk om het defecte apparaat naar onze winkel te brengen? U kunt dan gebruik maken van onze haal- en brengservice. 

Desgewenst is er de mogelijkheid tot gebruik van onze gratis leen-apparatuur. Zo voorkomen wij dat u zonder beeld en/of geluid komt te zitten. 

Contact

Voor een advies-afspraak aan huis

Emailadres: [email protected]
Telefoonnummer: 013-5431489

Of kom langs in onze winkel.

Technische dienst: voor installatie en reparatie

Emailadres: [email protected]
Telefoonnummer: 013-5436100

Of kom langs in onze winkel.

"Nieuwe loewe TV gekocht en netjes gehangen bij ons thuis, echt een top tv met 4K en smart tv! Erg happy mee en goed geholpen. Deze winkel raad ik bij iedereen aan."
"Keurig geholpen. Jonge man adviseerde rondom mogelijkheden. Rustig op ons gemak kunnen vergelijken. Wordt kosteloos bij ons thuisgebracht en geïnstalleerd. Goeie en prof. Service."