Beoordeling 9 gebaseerd op 141 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Menu

 

 

Service aan huis

Service bij u aan huis

Wij van Bartels Hifi – Tv – Domotica vinden een optimale service vanzelfsprekend. Onze service ervaart u wanneer u in onze winkel bent, maar wanneer het u beter uit komt dat wij onze service bij u aan huis brengen is dit uiteraard mogelijk.

Bezorgservice

Blijkt bij aanschaf van een artikel dat het lastig, of zelfs onmogelijk, voor u is om het artikel zelf te vervoeren? Wij nemen u dit graag uit handen. Wij kunnen, al naar gelang de beschikbaarheid van onze buitendienst, een moment overeen komen waarop het u schikt dat het artikel bij u aan huis bezorgd wordt.

Installatieservice

Daarnaast is het ook mogelijk dat wij het product bij u thuis installeren, aansluiten en eventueel ophangen. Onze vakmensen komen dan bij u aan huis. Zij nemen u, wat betreft de plaatsing, het aansluiten en de installatie van het product, alles uit handen. U kunt er uiteraard op vertrouwen dat zij dit, in overleg met u, op professionele wijze afhandelen. Maak gebruik van onze vakmensen en ervaar onze service aan huis.

Technische dienst

Bartels Hifi – Tv – Domotica heeft een eigen vakkundige Technische dienst. Onze technische Dienst beschikt vanzelfsprekend over de modernste meet- en regelapparatuur. Wanneer nodig herstellen vakmensen van onze technische dienst uw apparatuur snel en vakkundig.

Is het voor u niet mogelijk om het defecte apparaat naar onze winkel te brengen? U kunt dan gebruik maken van onze haal- en brengservice. Onze buitendienst komt dan bij u aan huis om de defecte apparatuur op te halen. Desgewenst is er de mogelijkheid tot gebruik van onze gratis leen-apparatuur. Zo voorkomen wij dat u zonder beeld en/of geluid komt te zitten.

Met een telefoontje staan wij van Bartels Hifi – Tv – Domotica voor u klaar.

U kunt onze technische dienst bellen op nummer 013-5436100