Menu

SERVICE AAN HUIS

Wij komen graag bij u langs!

Onze service

Service bij u aan huis

Bij Bartels is het bezorgen van een optimale service vanzelfsprekendheid.

Om onze klanten het zo gemakkelijk mogelijk te maken biedt Bartels de “Service aan huis. Met onze service aan huis brengen wij onze expertise naar u toe. Hierbij kijken wij samen met u naar de perfecte audio- en video oplossing voor uw situatie. Of het hier nu gaat om het monteren van een muurbeugel, of het installeren van een volledige installatie tijdens een verbouwing, wij geven u advies op maat.

Onze experts staan voor u klaar!

Bezorgservice

Naast het in de fysieke winkel op kunnen halen van uw producten, kunt u er ook voor kiezen om gebruik te maken van onze bezorgdienst. Hiermee maken wij het voor onze klant mogelijk om een geschikt moment te kiezen waarop het bestelde product bezorgd aan huis bezorgd moet worden.

Tevens bezorgen wij alle webshop bestellingen vanaf €50,- gratis!

Installatieservice

Naast bezorging is het ook mogelijk om producten en accessoires bij u thuis te laten installeren, aansluiten en eventueel ophangen.

Onze vakmensen komen bij u aan huis. Zij nemen het plaatsen, het aansluiten en de installatie, uit handen.

U kunt er uiteraard op vertrouwen dat onze installateurs u de nodige uitleg geven tijdens en na het installeren zodat u meteen van uw product kunt gaan genieten.

Maak gebruik van onze vakmensen en ervaar onze service aan huis.

Technische dienst

Onze technische dienst beschikt vanzelfsprekend over de modernste meet- en regelapparatuur. Wanneer mogelijk herstellen de vakmensen van onze technische dienst uw apparatuur snel en vakkundig. 

Desgewenst is er de mogelijkheid tot gebruik van onze gratis leen-apparatuur. Zo kunt u blijven genieten terwijl wij uw apparatuur repareren.

Contact

Voor een advies-afspraak aan huis

Emailadres: [email protected]
Telefoonnummer: 013-5431489

Of kom langs in onze winkel.

Technische dienst: voor installatie en reparatie

Emailadres: [email protected]
Telefoonnummer: 013-5436100

Of kom langs in onze winkel.

"Nieuwe loewe TV gekocht en netjes gehangen bij ons thuis, echt een top tv met 4K en smart tv! Erg happy mee en goed geholpen. Deze winkel raad ik bij iedereen aan."
"Keurig geholpen. Jonge man adviseerde rondom mogelijkheden. Rustig op ons gemak kunnen vergelijken. Wordt kosteloos bij ons thuisgebracht en geïnstalleerd. Goeie en prof. Service."