Menu

Sony

Sony kan omschreven worden als een merk met ongelimiteerde passie voor technologie in tv’s, smartphones, tablets, wearables zoals koptelefoons, camera’s of accessoires. Sony inspireert en vervult de nieuwsgierigheid van haar klanten met haar producten. Een combinatie van de nieuwste technologieën samen met de nieuwste moderne designs maken de producten van Sony echte musthaves. 

Met een Sony Bravia tv haal je een toestel in huis waarbij veel aandacht is besteed aan de beeldkwaliteit. Je hebt een scherp beeld met rijke, natuurgetrouwe kleuren. De smart tv’s van Sony werken op Android TV.

Je hebt via dit gebruiksvriendelijke systeem gemakkelijk toegang tot uitzending, apps en online video’s.

Op zoek naar een kwalitatief goede koptelefoon met een strak design? Sony heeft in elke prijscategorie een goed passende koptelefoon, zowel over-ear, on-ear en in-ear. Sony koptelefoons kenmerken zich over het algemeen door een vol geluid met voldoende basklank. 

Een soundbar en TV luidspreker biedt een gemakkelijke oplossing om het geluid van je tv naar een hoger niveau te tillen, een home cinema set zorgt voor de echte surround ervaring.