TV Liften en inbouw

Fantastisch beeld dat je interieur niet beïnvloed

Ontdek alle mogelijkheden voor het wegwerken van televisies.

Waarom een TV inbouwen in een kast of met een lift?

Vaak wordt de inrichting van een woonkamer bepaald door de plek van de televisie. Door de televisie weg te werken in een meubel, muur of plafond creëert u de vrijheid om de ruimte anders in te richten en wordt de ruimte beter benut. Wij kunnen hoogwaardige televisieliften voor elke ruimte in het huis installeren.

Met onze hoogwaardige televisieliften kunnen wij uw televisie uit de vloer laten komen, uit een kast, een bed en zelfs het plafond! Bekijk hieronder enkele voorbeelden van liften die Bartels heeft geplaatst. 

Uiteraard kan Bartels HiFi, TV en Domotica dit bij u installeren en wanneer nodig in overleg met uw architect, aannemer of elektriciën.

In huis

Thuis is het belangrijk dat u zo goed mogelijk kunt genieten van uw ruimte. Een televisie moet hierbij niet in de weg staan. Van grote huizen met alle ruimte tot aan kleine appartementen waar extra ruimte creëren een must is, alles is mogelijk met de producten die wij leveren. Ontworpen met gebruiksgemak in gedachten.

Zakelijk

In bedrijfsomgevingen ligt de nadruk op betrouwbaarheid en gebruiksgemak – als een directiekamer afhankelijk is van een scherm, moet het gebruikte mechanisme in staat zijn om keer op keer te presteren, met een aantal verschillende potentiële gebruikers. Met de producten die wij leveren is dit geen enkel probleem.

Voorbeelden van onze projecten:

TV in de wand

Het is mogelijk om uw televisie in de wand te monteren. Dit kan zowel in een nis, in een zelfgemaakte opstelling of zelfs achter een bewegende muur, zodat deze helemaal uit het zicht kan zijn wanneer de televisie niet in gebruik is.

TV in de vloer

Ook een televisie in de vloer verwerken is mogelijk. Doormiddel van een lift met een klep kan de televisie volledig worden weggewerkt. Dit kan zowel in een kast (zoals in de video) als in de vloer zelf.

In het laatste geval kunnen we zelfs zorgen dat we een stuk van de vloer gebruiken als bovenkant op de TV, zodat deze naadloos overgaat in uw vloer en het onzichtbaar is dat er een telvisie is verstopt.

TV in het bed

Op uw slaapkamer wilt u natuurlijk ook fijn televisie kunnen kijken. Maar soms is het ophangen van een televisie aan de muur niet netjes, of is er geen ruimte voor een dressoir om de televisie op te zetten. Hier hebben we bij Bartels verschillende oplossingen voor.

Het is bijvoorbeeld mogelijk om een tv kast aan het voeteneinde te plaatsen waar de tv is ingebouwd, of het is zelf mogelijk (afhankelijk van het bed) om een constructie te plaatsen waarbij de televisie ónder het bed vandaan komt!

TV in een kast

De makkelijkste manier om een televisie netjes weg te werken is door deze te verwerken in een kast. Hierdoor heeft u meer vrijheid in uw keuze en hoeven er geen gaten worden geboord of extra kabelgoten te worden aangelegd.

Wil u weten wat voor kasten geschikt zijn om een televisie in weg te werken? Kom dan langs bij onze showroom voor vrijblijvend advies!

Interesse?

Neem contact met ons op om een afspraak te maken of kom langs in onze showroom!

Ons kwalitatief hoogwaardig assortiment is samengesteld uit de beste merken tegen de beste prijzen. Beleef de definitie van genieten in onze showrooms en luisterruimtes. Onze vakmensen adviseren en begeleiden u graag en deskundig, zodat u jarenlang optimaal geniet van uw investering. Ook na uw aanschaf blijft Bartels een belangrijke rol spelen bij bezorging en professionele installatie.