Menu

De nieuwe kleurrijke lijn van Loewe

Loewe design in een nieuw jasje

Met het nieuwe merk – We. By Loewe – introduceert de Duitse fabrikant een compleet nieuwe line-up van kleurrijke producten. Hieronder vallen niet alleen televisies, maar ook draagbare draadloze luidsprekers in dezelfde mooie kleuren. Loewe wilt met deze nieuwe productlijn laten zien dat ook de jongere generatie kan genieten van het design dat we van Loewe gewend zijn. Alle producten in het We. By Loewe zijn verkrijgbaar in wel vier verschillende levendige kleuren, waardoor er altijd wel een model en kleur is die perfect past bij iedereen.

Betrouwbare Loewe kwaliteit

Dat Loewe deze nieuwe producten onder een nieuwe naam zet wilt niet zeggen dat de kwaliteit is veranderd. In deze nieuwe lijn kunnen we nog steeds genieten van de kwaliteit die we al jaren van Loewe zijn gewend. De televisies zijn prachtig ontworpen met design hoog in het vaandel. De scherpte en kleuren zijn ontzettend mooi en ook de luidprekers in de We. By Loewe-lijn klinken uitstekend. 

We. See - 4K Ultra HD LED TV's

Met WE. presenteert Loewe een nieuw merk dat zich speciaal richt op de behoeften van een jonge doelgroep. Het onderscheidt zich door kwaliteit, duurzaamheid en een buitengewoon aansprekend design.

De We. See televisies passen hier uitstekend bij. Met een fris en onafhankelijk design, hoogwaardige materialen en duurzame productontwikkeling bieden de TV’s deze klantengroep een echt alternatief.

In technisch opzicht vertrouwt Loewe op hoogwaardige LED-panelen in verschillende formaten:

De basisconfiguratie omvat altijd talrijke bekabelde (HDMI, LAN, USB, TOSLINK) en draadloze (Wi-Fi, Bluetooth, DLNA) interfaces, een drievoudige tuner en de mogelijkheid tot USB-opname.

We. Hear - Draagbare Bluetooth Luidsprekers

Je kunt overal genieten van topgeluid met deze draadloze bluetooth luidsprekers van We. by Loewe. 

Deze luidsprekers zijn verkrijgbaar in twee verschillende maten:

De We. luidspreker heeft een totaal vermogen van 40 watt (We. Hear 1) of 60 watt (We. Hear 2), biedt super geluid en een rijke geluidskwaliteit. 

De We. Hear Speakers zijn er in vier inspirerende kleuren – de keuze is dus reuze. U kunt kiezen uit Coral Red, Aqua Blue, Cool Grey en Storm Grey. Zo heeft u altijd een speaker die aansluit op uw wensen. Loewe tilt uw geluidservaring naar een nog hoger niveau met de akoestische stof, waarmee de We. Hear speakers zijn ontwikkeld. Tevens is de speaker uitgerust met een IPX 6-gecertificeerde hoes, waardoor deze prima tegen een spatje water kan.

We. See TV's

WE. BY LOEWE

WE. SEE 32 | 4K ULTRA HD LED (COOL GREY*)

€ 899,-

*Ook verkrijgbaar in andere kleuren

WE. BY LOEWE

WE. SEE 43 | 4K ULTRA HD LED (AQUA BLUE*)

€ 1199,-

*Ook verkrijgbaar in andere kleuren

WE. BY LOEWE

WE. SEE 50 | 4K ULTRA HD LED (STORM GREY*)

€ 1399,-

*Ook verkrijgbaar in andere kleuren

WE. BY LOEWE

WE. SEE 55 | 4K ULTRA HD LED (CORAL RED)*

€ 1599,-

*Ook verkrijgbaar in andere kleuren

We. Hear Luidsprekers

LOEWE

We. Hear 1 (Cool Grey*)

€ 99,-

*Ook verkrijgbaar in andere kleuren

LOEWE

We. Hear 1 (Aqua Blue*)

€ 99,-

*Ook verkrijgbaar in andere kleuren

LOEWE

We. Hear 2 (Storm Grey*)

€ 169,-

*Ook verkrijgbaar in andere kleuren

LOEWE

We. Hear 1 (Coral Red*)

€ 169,-

*Ook verkrijgbaar in andere kleuren

Contact

Al meer dan 50 jaar is Bartels Hifi Tv Media dé specialist in beeld- en 
geluidsapparatuur in Brabant. Daarmee zijn we een begrip in Nederland. Bij ons maakt u uitsluitend kennis met topmerken.

GROTE SHOWROOM MET DIVERSE LUISTERRUIMTES

Ons kwalitatief hoogwaardig assortiment is samengesteld uit de beste merken tegen de beste prijzen. Beleef de definitie van genieten in onze showrooms en luisterruimtes. Onze vakmensen adviseren en begeleiden u graag en deskundig, zodat u jarenlang optimaal geniet van uw investering. Ook na uw aanschaf blijft Bartels een belangrijke rol spelen bij bezorging en professionele installatie.

Contactgegevens

Winkel & Adviescentrum
LOEWE Gallery, BOSE Center, B&O Play store.

Besterdring 87-91
5014 HH Tilburg
T. 013-5431489
E. [email protected]

Openingstijden

Dinsdag 09:30 – 18:00 uur
Woensdag 09:30 – 18:00 uur
Donderdag 09:30 – 18:00 uur
Vrijdag 09:30 – 18:00 uur
Zaterdag 09:30 – 17:00 uur

Op maandag en zondag is onze winkel helaas gesloten

Locatie