Bluesound RT 100 draadloze adapter

Bluesound RT 100 draadloze adapter

129,00

Bluesound RT 100 draadloze adapter

Bluesound RT 100 draadloze adapter

129,00

Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden
Bluesound RT 100 draadloze adapter

BLUESOUND RT100 – DRAADLOZE ADAPTER VOOR SUBWOOFERS EN RECEIVERS

  • Maakt elke subwoofer draadloos
  • Compatibel met alle surroundreceivers
  • Compatibel met de eigen soundbar/sub van Bluesound
  • Eenvoudig te gebruiken, compact formaat
  • Hoogwaardige digitale signaaloverdracht

De RT100 is een kleine zender/ontvanger waarmee je elke surroundreceiver of Bluesound PULSE SOUNDBAR kunt verbinden met een subwoofer, zonder dat je kabels hoeft te trekken tussen de apparaten. Op deze manier klinkt je installatie veel beter, en het ziet er ook nog eens heel discreet uit.

Nu wordt elke subwoofer een draadloze subwoofer

Als je een PULSE SOUNDBAR hebt en je wilt meer bas in je TV-geluid, dan is je keuze nu niet meer beperkt tot de draadloze subwoofer van Bluesound zelf. Die heeft namelijk al een geïntegreerde draadloze zender. Je hoeft dus alleen nog maar de RT100 aan te sluiten op de ingang van de subwoofer en je krijgt meteen alle bas die je nodig hebt. En dat zonder lange subwooferkabel – die vaak niet goedkoop is – door je woonkamer.

Met twee RT100’s kun je zelfs elke subwoofer draadloos aansluiten op elke home-cinema. Sluit één RT100 aan op de subwooferuitgang van de surroundreceiver en stel hem in als zender. De andere RT100 sluit je als ontvanger aan op de subwoofer en je bent klaar! Je kunt de RT100 ook gebruiken om een draadloze Bluesound PULSE SUB aan te sluiten op de surroundreceiver van een ander merk.

Perfect digitaal geluid

Het draadloze geluid wordt digitaal en met hoge kwaliteit gestreamd, zodat je zeker weet dat je filmgeluid met de RT100 perfect wordt weergegeven. Let er wel op dat de RT100, net als andere draadloze zenders, zorgt voor een minuscule vertraging in je geluid. Dit moet je aanpassen in je surroundreceiver, zodat de timing weer aansluit bij de rest van het systeem. Dit betekent wel dat de RT100 niet geschikt is voor traditionele stereo-installaties, want die hebben deze aanpassingsmogelijkheid niet.

Let op: De RT100 heeft een stereo-mini-jack als audio-ingang/-uitgang. De meeste surroundreceivers en subwoofers hebben RCA-/phono-aansluitingen. Je hebt dus een extra RCA-naar-mini-jack-adapter nodig (apart verkrijgbaar).

Let op: De RT100 wordt gevoed via USB. Als het aangesloten apparaat deze mogelijkheid niet biedt, moet je een standaard USB-voeding/-lader gebruiken, net zoals bij je telefoon. Zo’n voeding is ook apart verkrijgbaar, maar waarschijnlijk heb je er nog wel ergens een liggen.

De RT100 is verkrijgbaar in het zwart.

Specificaties

Extra informatie

Merk

BlueSound

Garantie

2 jaar fabrieksgarantie

Oude apparatuur inruilen?

Ontdek de mogelijkheden om jouw oude apparatuur in te ruilen voor een nieuwe installatie.

Adres

Bartels Hifi – Tv – Domotica BV

Showroom & Adviescentrum

Besterdring 87-91
5014 HH Tilburg

Contactgegevens

Tel: 013-5431489
Email: [email protected]
KVK: 72043075

Plan je route