USB-module voor NAD versterkers

NAD MDC USB DSD-module

629,00

Bestel veilig en snel met iDeal, PayPal, Creditcard of BanContact

Waarom kopen bij Bartels?
4.5/5

450+ klanten beoordelen ons met een 9.3 op 5-sterrenspecialist

NAD

MDC USB DSD
USB-module voor NAD versterkers

Er zijn geen producten gevonden voor deze zoekopdracht.

Eigenschappen

Advies of meer informatie nodig?

Kom langs in onze showroom in Tilburg

Beschrijving

Met NAD’s innovatieve Modular Design Construction is het toevoegen van de nieuwste geavanceerde technologie zo eenvoudig als een software-upgrade en het plaatsen van een nieuwe hardwaremodule in uw stereo NAD-versterker.

De MDC USB DSD is de nieuwste MDC-module van NAD die USB Audio 2 PCM- en DSD-afspeelmogelijkheden toevoegt aan zes van onze meest populaire stereo (voor)versterkers (M33, M32, M12, C 388, C 368, C 658). Ervaar het gemak van computermuziek afspelen en streamen, in hoge resolutie tot 24-bit/192kHz PCM en DSD256, gecombineerd met de muzikale prestaties van uw NAD hifi-systeem. Ontdek de NAD MDC USB DSD-module, een essentiële uitbreiding voor jouw NAD-versterker, waarmee je kunt genieten van hoogwaardige digitale audioweergave.

Geschikt voor de M33, M32, M12, C 388, C 368 and C 658

BlogPost_MediumTemplate_NADHiFiWorldC368Review
Verbeter je muziekbeleving
Dankzij de Asynchrone USB-verbinding met de MDC USB DSD-module hebben we het computergeluid geëlimineerd en de muziek vrij laten stromen. De module omzeilt de lage kwaliteit DAC van de computer, klokken en bijbehorende circuits die jitter en vervorming veroorzaken, door gebruik te maken van de hoge kwaliteit DAC in uw NAD versterker. Nu kunt u luisteren naar de details en dynamiek van de originele opname in hun volle glorie in plaats van naar de ruis en vervorming van de doorgaans middelmatige computeraudiostadia.
201705_nad_serial
24/192 Muziek
Met de alsmaar groeiende hoeveelheid content in hoge resolutie tot 24-bit/192kHz die beschikbaar is om te downloaden of te streamen, is het nog nooit zo eenvoudig geweest om muziek te ervaren zoals die oorspronkelijk in de studio of tijdens een live concert werd opgenomen. Door gebruik te maken van USB Audio 2, maakt de MDC USB DSD het mogelijk om DSD-bestanden tot DSD256 af te spelen door deze te converteren naar 24-bit/192kHz PCM-audio met hoge resolutie. Geniet van het gemak om je favoriete muziek af te spelen via de USB-aansluiting van je computer, om te streamen vanaf de lokale harde schijf, of populaire muziekstreamingdiensten zoals Spotify, Tidal of Qobuz. De MDC USB DSD zal het muzikale plezier van uw NAD-versterker zeker verlengen.
112004_nad-versterker
NAD USB Audio Driver voor Windows PC's (Win 7 of hoger)
Om uw computeraudio te streamen, moet u ervoor zorgen dat de Geluids- of Audioapparaatinstelling van uw computer is ingesteld op “NAD USB Audio”. Download de “NAD USB Audio Driver” (Download de Audio Driver van de NAD USB DSD productpagina op nadelectronics. com) en installeer deze driver op uw computer door de bijgeleverde instructies te volgen. Minimum systeemvereisten: Microsoft Windows 7.
Voor Mac gebruikers:
Minimum Mac OS X Snow Leopard (versie 10.6) en latere versies bevatten USB Audio 2.0 drivers en daarom is het niet nodig om de NAD USB 2.0 Audio driver te installeren. Zorg ervoor dat het geluidsapparaat van uw Mac is ingesteld op “NAD USB Audio 2.0”.

Technische specificaties

Artikelnummer / SKU / EAN

786357001494

Extra informatie

Merk

NAD

Garantie

5 jaar fabrieksgarantie

Geschikt voor

NAD M33, M32, M12, C 388, C 368 & C 658

USB-module voor NAD versterkers

NAD MDC USB DSD-module

629,00

Ontdek ons advies op maat
Meer informatie over de
NAD MDC USB DSD-module?

Kom langs in onze showroom en bekijk dit product, plus nog vele andere. Vraag advies aan één van onze specialisten en ontdek welk product het beste past bij jou.

Krijg geld voor jouw oude installatie

Oude apparatuur inruilen?

Ontdek de mogelijkheden om jouw oude apparatuur in te ruilen voor een gloednieuwe installatie. Neem contact op over de mogelijkheden.

Hulp nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

Krijg advies over de perfecte apparatuur voor jou

Interesse in maatwerk oplossingen?

Een thuisbisocoop, TV-lift of onzichtbaar geluid

Wij nemen graag jouw wensen met je door