Speciale voeding voor NVC TT

Naim NPX TT

2.999,00

Bestel veilig en snel met iDeal of BanContact

Waarom kopen bij Bartels?
4.5/5

450+ klanten beoordelen ons met een 9.3 op 5-sterrenspecialist

Naim NPX TT
Speciale voeding voor NVC TT

Er zijn geen producten gevonden voor deze zoekopdracht.

Advies of meer informatie nodig?

Kom langs in onze showroom in Tilburg

Beschrijving

Naim NPX TT – Speciale Voeding voor de NVC TT-voorversterker

De NPX TT is de speciale voeding die de NVC TT-voorversterker voorziet van pure energie. Het is ontworpen om te communiceren met verschillende afzonderlijke componenten, waaronder andere Naim-producten zoals de NAC-N 272-voorversterker.

De Knowhow van Naim

Onder leiding van Naim’s technisch directeur hebben de ingenieurs van Naim specifieke elektronische schakelingen ontwikkeld om de prestaties van New Classic-producten te verbeteren. Met zorgvuldige selectie van de beste audiofiele componenten en nauwkeurige metingen, streven we naar een compromisloos resultaat. In combinatie met de NVC TT zorgt de NPX TT-voeding voor pure voeding en een verfijnd geluid.

Tijdloos Ontwerp

Naim-producten zijn zowel eigentijds als tijdloos. We vermijden overbodige opsmuk die de prestaties en geluidskwaliteit in gevaar zou kunnen brengen. De NPX TT heeft een uiterst nauwkeurige constructie met een helder ontwerp, gebruik van edele materialen en een instelbare helderheid van het logo.

Aluminium en Naim

Naim-oprichter Julian Vereker erkende direct de vele voordelen van het gebruik van aluminium om de elektronische componenten van Naim te beschermen. Hij begreep dat gevoelige audiocomponenten zeer gevoelig zijn voor magnetische velden, thermische uitbarstingen en ongewenste trillingen.

Het New Classic-assortiment volgt deze geavanceerde en duurzame benadering met aluminium behuizingen die alleen worden overtroffen door ons vlaggenschipproduct “Statement”. De NPX TT maakt gebruik van hoogwaardig aluminium dat thermische en microfonische eigenschappen optimaal combineert. Massieve aluminium blokken van 20 mm bedekken de fronten, terwijl koellichamen aan de zijkanten zijn bevestigd. Platen van 5 mm sluiten het product aan de boven- en onderkant af. Het aluminium is geborsteld, micro-gezandstraald en geanodiseerd, waardoor het zijn onveranderlijke schoonheid behoudt gedurende de levensduur van het product. Een enkele blik en een enkele aanraking zijn genoeg om verliefd te worden op de New Classic-reeks, lang voordat de eerste noot wordt gespeeld.

Technische specificaties

Extra informatie

Merk

Naim

Garantie

2 jaar fabrieksgarantie

Gewicht

12.35lb (5.6kg)

Afmetingen

23/4×83/8×13" (7×21.4x33cm)

Kleur

Zwart

Ontdek ons advies op maat
Meer informatie over de
Naim NPX TT?

Kom langs in onze showroom en bekijk dit product, plus nog vele andere. Vraag advies aan één van onze specialisten en ontdek welk product het beste past bij jou.

Krijg geld voor jouw oude installatie

Oude apparatuur inruilen?

Ontdek de mogelijkheden om jouw oude apparatuur in te ruilen voor een gloednieuwe installatie. Neem contact op over de mogelijkheden.

Hulp nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

Krijg advies over de perfecte apparatuur voor jou

Interesse in maatwerk oplossingen?

Een thuisbisocoop, TV-lift of onzichtbaar geluid

Wij nemen graag jouw wensen met je door