Menu

Digitale Coax Coffee 1.5 meter

AudioQuest Digitale Coax Coffee 1.5 meter

799,00

Prijs per stuk

Digitale Coax Coffee 1.5 meter

AudioQuest Digitale Coax Coffee 1.5 meter

799,00

Prijs per stuk
AudioQuest Digitale Coax Coffee 1.5 meter

AudioQuest benadert de hedendaagse digitale bestandsoverdracht met dezelfde fijngevoeligheid, inzichten en technologie als ze de afgelopen 28 jaar met Digitale Coax hebben gedaan.

Ieder digitaal formaat heeft zijn bijzonderheden, maar ‘jitter’ (het in het tijdsdomein verschuiven en versmeren van data) is nog steeds dezelfde vijand als het altijd geweest is. AudioQuest zet al haar bewezen technieken in om deze beschadiging van dat te minimaliseren: betere metalen, betere geometrie, beter bescherming, DBS (Dielectric-Bias System), NDS (Noise-Dissipation System) en andere ingrediënten die nodig zijn om iedere specifieke toepassingen te verfijnen.

De Coffee is een exclusieve coaxkabel die goed past bij de meest ambitieuze installaties. Hij is voorzien van het unieke DBS-systeem. Dit systeem verzadigt de isolatie met een spanning van 72 volt, zodat deze geen energie van het signaal zelf meer kan opnemen. Hierdoor heb je vrijwel geen last meer van jitter-ruis, waardoor je een luchtiger en ruimtelijker geluidsbeeld krijgt.

De massieve geleider is verzilverd met wel 10% zilver en de zeslaagse NDS-isolatie (Noise Dissipation System) beschermt de digitale gegevens tegen externe RF-straling. De Coffee is een compromisloze coaxkabel voor iedereen die zijn luisterplezier niet wil laten vergallen door zijn kabels.

Specificaties

Extra informatie

Merk

Audioquest

Lengte

1,5 m

Garantie

2 jaar fabrieksgarantie

Adres

Bartels Hifi – Tv – Domotica BV

Showroom & Adviescentrum

Besterdring 87-91
5014 HH Tilburg

Contactgegevens

Tel: 013-5431489
Email: [email protected]
KVK: 72043075

Plan je route