Menu

Digitale Coax Forest 1.5 meter

AudioQuest Digitale Coax Forest 1.5 meter

54,95

Prijs per stuk

Digitale Coax Forest 1.5 meter

AudioQuest Digitale Coax Forest 1.5 meter

54,95

Prijs per stuk
AudioQuest Digitale Coax Forest 1.5 meter

AudioQuest benadert de hedendaagse digitale bestandsoverdracht met dezelfde fijngevoeligheid, inzichten en technologie als ze de afgelopen 28 jaar met Digitale Coax hebben gedaan.

Ieder digitaal formaat heeft zijn bijzonderheden, maar ‘jitter’ (het in het tijdsdomein verschuiven en versmeren van data) is nog steeds dezelfde vijand als het altijd geweest is. AudioQuest zet al haar bewezen technieken in om deze beschadiging van dat te minimaliseren: betere metalen, betere geometrie, beter bescherming, DBS (Dielectric-Bias System), NDS (Noise-Dissipation System) en andere ingrediënten die nodig zijn om iedere specifieke toepassingen te verfijnen.

De AudioQuest Forest Digital Coax is een goed afgeschermde digitale interlink die naast koper ook zilver om de geleiders heeft. Zilver voorkomt veroudering en levert een schoner signaal. Een duidelijke stap beter dan een standaard Digitale Coax interlink.
Geleiders zijn gemaakt van massief LGC koper en 0,5% zilver die worden geïsoleerd door een ‘hard-cell’ kunststof. Connectoren zijn aan beide zijden RCA (tulp). Kabel heeft een zwart/groen gestreepte PVC mantel.

Specificaties

Extra informatie

Merk

Audioquest

Lengte

1,5 m

Garantie

2 jaar fabrieksgarantie

Adres

Bartels Hifi – Tv – Domotica BV

Showroom & Adviescentrum

Besterdring 87-91
5014 HH Tilburg

Contactgegevens

Tel: 013-5431489
Email: [email protected]
KVK: 72043075

Plan je route