Luidsprekerkabel voor REL subwoofers

REL Bassline Blue | 10m

699,00

Bestel veilig en snel met iDeal, PayPal, Creditcard of BanContact

Waarom kopen bij Bartels?
4.5/5

450+ klanten beoordelen ons met een 9.3 op 5-sterrenspecialist

Great Britain's Premiere Manufacturer of Subwoofers and Sub-Bass Systems

REL

Bassline Blue
Luidsprekerkabel voor REL subwoofers

Er zijn geen producten gevonden voor deze zoekopdracht.

Advies of meer informatie nodig?

Kom langs in onze showroom in Tilburg

Beschrijving

De REL Bassline Blue™ kabel is speciaal ontwikkeld door de ingenieurs van REL voor gebruik met REL-subwoofers om de beschikbare informatie in de high-level verbinding te maximaliseren. Deze kabel is niet zomaar een upgrade; het is ontworpen om de algehele geluidsprestaties van elk aspect van het host-systeem te verbeteren, waarbij de verbeteringen verder reiken dan alleen het duidelijke basgebied. Een van de meest opvallende kenmerken van de Bassline Blue is zijn vermogen om het gehele geluidsbeeld te verlichten, waardoor contrast en helderheid, evenals dynamische schakeringen, veel duidelijker worden. Dit is een kwaliteit die verschilt van helderheid. Illuminatie brengt licht in het podium en maakt contrast en helderheid, evenals dynamische nuances, veel evidenter.

De REL Bassline Blue is gemaakt van langzaam getrokken, hoogzuiver koper, getrokken in een stikstofbad om onzuiverheden op het oppervlak van de draad te minimaliseren. Elke individuele geleider is onmiddellijk na het verlaten van de extrusiematrijs gecoat in een teflonfilm om ervoor te zorgen dat onzuiverheden het kabelmateriaal niet kunnen aantasten terwijl het wacht op verdere verwerking. Dit proces resulteert in een geluid dat uitzonderlijk puur en natuurlijk is, wat REL aanduidt als Natural Drawn™ draad. De kabel wordt handmatig geassembleerd in de faciliteit van REL in Californië met kabel die exclusief naar de specificaties van REL wordt geproduceerd door een Noord-Amerikaanse OEM-draad- en kabelproducent. De constructie is vrij arbeidsintensief en kan tot een uur per kabel vereisen. Er wordt puur zilveren soldeer gebruikt voor alle verbindingen, wat niet alleen een hoge geluidskwaliteit garandeert, maar ook, naarmate de kabel ouder wordt en oxidatie optreedt, moet sonische degradatie nul zijn vanwege de geleidende eigenschappen van puur zilver.

Specifiek voor eigenaars van NAIM-apparatuur, heeft REL in nauwe samenwerking met NAIM-ingenieurs een speciaal circuit in elke NAIM-kabel ontwikkeld dat deze complexe uitgangsimpedantie nabootst, waardoor het veilig is om Bassline Blue op vroege NAIM-modellen te gebruiken. Deze kabels zijn zelfs voorzien van een speciale stapelbare banaanstekker die het gebruik ervan vergemakkelijkt – je steekt ze gewoon in de vlakke chassis banaanaansluitingen van NAIM en vervolgens sluit je je luidsprekerkabels direct aan op de achterkant van onze stapelbare banaanstekker.

De REL Bassline Blue™ kabel belooft dus niet alleen een verbetering van de basweergave, maar een verrijking van de gehele geluidsbeleving, met een nadruk op helderheid, contrast en de onthulling van nuances in je favoriete muziek die je misschien nog nooit eerder hebt ervaren.

Technische specificaties

Extra informatie

Merk

REL Acoustics

Garantie

5 jaar fabrieksgarantie

Geschikt voor

REL Subwoofers

Kleur

Blauw

Links en downloads

Luidsprekerkabel voor REL subwoofers

REL Bassline Blue | 10m

699,00

Ontdek ons advies op maat
Meer informatie over de
REL Bassline Blue | 10m?

Kom langs in onze showroom en bekijk dit product, plus nog vele andere. Vraag advies aan één van onze specialisten en ontdek welk product het beste past bij jou.

Great Britain's Premiere Manufacturer of Subwoofers and Sub-Bass Systems
Krijg geld voor jouw oude installatie

Oude apparatuur inruilen?

Ontdek de mogelijkheden om jouw oude apparatuur in te ruilen voor een gloednieuwe installatie. Neem contact op over de mogelijkheden.

Hulp nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

Krijg advies over de perfecte apparatuur voor jou

Interesse in maatwerk oplossingen?

Een thuisbisocoop, TV-lift of onzichtbaar geluid

Wij nemen graag jouw wensen met je door