Menu

Optische kabel

Audioquest Pearl Tos/Tos | 8m

109,95

Prijs per stuk

Optische kabel

Audioquest Pearl Tos/Tos | 8m

109,95

Prijs per stuk

Optische kabel

Hoewel Toslink dankzij HDMI niet meer zo vaak wordt gebruikt om een DVD-speler aan te sluiten op een A/V-ontvanger, zijn Toslink-connectors gebruikelijk op kabelboxen, TV-toestellen, subwoofers, allerhande producten. En nu is de 3,5 mm Mini Optische connector, ook enigszins ten onrechte bekend als Mini-Toslink, overal … van de 3,5 mm dual-purpose hoofdtelefoonaansluiting op een Mac laptop, tot ingangen op een aantal van de beste portables.

Om deze vele redenen heeft AudioQuest onze lijn van serieuze OptiLink kabels met hoge prestaties verfijnd en vernieuwd. Alle modellen en alle lengtes zijn nu beschikbaar Toslink naar Toslink en Toslink naar 3,5 mm Mini Optical.

Audioquest

De oprichter en hoofdontwerper van AudioQuest, William E. Low (Bill), ziet AudioQuest als een bedrijf dat hulpmiddelen ontwikkelt voor het verbeteren van de audio- en video-entertainmentervaring in huis. Of het nu gaat om een luidsprekerkabel, HDMI-kabel of een draagbaar digitaal audioproduct, het gevarieerde aanbod van AudioQuest biedt waarde en prestaties voor zowel de detailhandelaar als de enthousiaste consument.

AudioQuest is al vele jaren de belangrijkste kabelleverancier voor de high-end specialistische markt. Met haar aanbod verkocht in enkele duizenden verkooppunten in meer dan zestig landen, richt AudioQuest zich op het leveren van uitstekende waarde en prestaties in elk product dat het bedrijf ontwikkelt.

Over Audioquest

Meer info of wilt u graag een demonstratie?


Specificaties

Extra informatie

Merk

Audioquest

Garantie

2 jaar fabrieksgarantie

Soort kabel

Toslink -> Toslink

Geleider materiaal

Low-Dispersion Fiber

Kleur

Zwart

Adres

Bartels Hifi – Tv – Domotica BV

Showroom & Adviescentrum

Besterdring 87-91
5014 HH Tilburg

Contactgegevens

Tel: 013-5431489
Email: [email protected]
KVK: 72043075

Plan je route