Menu

RCA kabel

Audioquest Tower RCA/RCA | 12m

159,95

Prijs per stuk

RCA kabel

Audioquest Tower RCA/RCA | 12m

159,95

Prijs per stuk

Analoge RCA kabel

Genoemd naar de Tower Bridge in Londen.

In alle Bridges & Falls kabels van Audioquest vindt u betere metalen en meer geavanceerde technologieën, waaronder Air-Tube isolatie, Dielectric-Bias System, en Noise-Dissipation System tegen lagere prijzen dan ooit tevoren.

Alle kabels in de Bridges & Falls Serie hebben hun linker en rechter kanaal in een enkele mantel, en zijn voorzien van Asymmetrische Dubbel-Gebalanceerde geometrie met aparte hoge kwaliteit positieve en negatieve geleiders. Dit ontwerp zorgt voor een dunne, flexibele en uniek veelzijdige kabel van hoge kwaliteit die kan worden afgesloten met een verscheidenheid van hedendaagse aansluitingen.

Audioquest

De oprichter en hoofdontwerper van AudioQuest, William E. Low (Bill), ziet AudioQuest als een bedrijf dat hulpmiddelen ontwikkelt voor het verbeteren van de audio- en video-entertainmentervaring in huis. Of het nu gaat om een luidsprekerkabel, HDMI-kabel of een draagbaar digitaal audioproduct, het gevarieerde aanbod van AudioQuest biedt waarde en prestaties voor zowel de detailhandelaar als de enthousiaste consument.

AudioQuest is al vele jaren de belangrijkste kabelleverancier voor de high-end specialistische markt. Met haar aanbod verkocht in enkele duizenden verkooppunten in meer dan zestig landen, richt AudioQuest zich op het leveren van uitstekende waarde en prestaties in elk product dat het bedrijf ontwikkelt.

Over Audioquest

Meer info of wilt u graag een demonstratie?


Specificaties

Extra informatie

Merk

Audioquest

Garantie

2 jaar fabrieksgarantie

Lengte

12 m

Soort kabel

RCA -> RCA (analoog)

Geleider materiaal

Solid LGC

Kleur

Wit, Zwart

Adres

Bartels Hifi – Tv – Domotica BV

Showroom & Adviescentrum

Besterdring 87-91
5014 HH Tilburg

Contactgegevens

Tel: 013-5431489
Email: [email protected]
KVK: 72043075

Plan je route