Netwerk switch + Voeding bundel

Silent Angel Bonn N8 + Forester F1 Bundel

Oorspronkelijke prijs was: €1.028,00.Huidige prijs is: €822,40.

Bestel veilig en snel met iDeal, PayPal, Creditcard of BanContact

Waarom kopen bij Bartels?
4.5/5

600+ klanten beoordelen ons met een 8.8 op 5-sterrenspecialist

Silent Angel

Bonn N8
Netwerk switch + Voeding bundel
Advies of meer informatie nodig?

Kom langs in onze showroom in Tilburg

Beschrijving

Dit is een bundel voor de Silent Angel Bonn N8 netwerkswitch en de Silent Angel Forester F1 voeding. Tijdelijk met een gratis Silent Angel Bastei 20cm Black Teramisu DC-kabel!

Silent Angel Bonn N8:

De Silent Angel Bonn N8 is een uitstekende keuze voor audioliefhebbers. Met de groeiende populariteit van slimme apparaten die met elkaar communiceren via internet, kan het geluidssignaal van je hifi-systeem worden beïnvloed. Thunder Data, de fabrikant van Silent Angel, heeft uitgebreide tests uitgevoerd en ontdekte dat de reguliere switches het geluidssignaal van dure streaming apparaten nadelig beïnvloeden. Om dit probleem op te lossen, heeft Thunder Data de Silent Angel Bonn N8 ontwikkeld.

De Bonn N8 maakt gebruik van een eigen ontwikkelde TCXO (Temperature Compensation Crystal Oscillator) met een nauwkeurigheid van 0.1ppm, wat veel nauwkeuriger is dan gewone switches met een normaal kristal. Dit resulteert in een stabielere datatransmissie en een 90 procent betere jitterwaarde dan een gewone switch.

Wat de Silent Angel Bonn N8 onderscheidt van andere switches is de hogere ruisonderdrukking. De N8 beschikt over aparte circuits voor het stroomcircuit en het klokcircuit om ruis te onderdrukken, waardoor de ruis voor de stroom met -17db en voor de klok tot -20db wordt verminderd. Daarnaast onderdrukt de Bonn N8 ook ruis tussen apparaten die op de switch zijn aangesloten. Bovendien is de switch voorzien van EMI-absorber aan de binnenzijde van de switch, wat zorgt voor extra digitale ruisonderdrukking.

Het resultaat van deze geavanceerde technologieën is een meer driedimensionaal geluidsbeeld, een toename in diepte in de opname en een verhoogde detaillering over het gehele spectrum, waardoor de opname nog beter tot zijn recht komt. Met de Silent Angel Bonn N8 kun je optimaal genieten van hoogwaardige audioprestaties.

Silent Angel Forester F1:
De Silent Angel Forester F1 is een op maat gemaakte lineaire voeding voor de Silent Angel Bonn N8 en andere 5V USB-apparaten. Het zorgt ervoor dat de Bonn N8 uitblinkt in het weergeven van streaming audio dankzij speciale technieken zoals een hoogrenderende Ringkerntransformator, een geavanceerd volledig symmetrisch circuitontwerp en een ruisarme MOSFET in parallel-design. Met een stabielere elektriciteitsuitvoer garandeert de F1 consistentie en integriteit van het muziekgenot, en kan het gemakkelijk twee Bonn N8 switches tegelijkertijd van continu en puur vermogen voorzien.

Geoptimaliseerd voor de beste kwaliteit

De Bonn N8 netwerkswitch van Silent Angel biedt ongeëvenaarde audiokwaliteit met hoogwaardige componenten, zonder concessies te doen aan kosten. Een echte audiofiele prestatie voor een fractie van de prijs van traditionele High-End switches. Geen compromissen, alleen pure audiokwaliteit.

Een heel netwerk

De Bonn N8 creëert een geïsoleerd “netwerkecosysteem” voor een HiFi-audiozone met minimale ruis en interferentie, waardoor audioapparaten worden afgescheiden van huishoudelijk verkeer en de verslechtering van netwerkuitzendingen. Het resultaat is een grotere signaalzuiverheid, minder ruis en een hogere resolutie van fijne details in het geluid.

Technische specificaties

Artikelnummer / SKU / EAN

6097736315373

Extra informatie

N8: Ethernetpoorten

8

N8: Internetsnelheid

Gigabit – 1000mbps

N8: Wallmountable

Ja

N8: Afmetingen (BxHxD)

155x26x85 mm

N8: Gewicht

1.2kg

F1: Amp/Volt

5A/2V

F1: Afmetingen (BxHxD)

155x58x115 mm

F1: Gewicht

1.3kg

Ontdek ons advies op maat
Meer informatie over de
Silent Angel Bonn N8 + Forester F1 Bundel?

Kom langs in onze showroom en bekijk dit product, plus nog vele andere. Vraag advies aan één van onze specialisten en ontdek welk product het beste past bij jou.

Krijg geld voor jouw oude installatie

Oude apparatuur inruilen?

Ontdek de mogelijkheden om jouw oude apparatuur in te ruilen voor een gloednieuwe installatie. Neem contact op over de mogelijkheden.

Hulp nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

Krijg advies over de perfecte apparatuur voor jou

Interesse in maatwerk oplossingen?

Een thuisbisocoop, TV-lift of onzichtbaar geluid

Wij nemen graag jouw wensen met je door