Menu

Anthem | ARC Kit | Audiokalibratie

Anthem | ARC Kit | Audiokalibratie

149,00
  • Gratis specialistisch advies: 013-5431489
  • Veilig online bestellen met o.a. iDeal & PayPal
  • Gratis thuisbezorgd vanaf €50,-
  • Eigen technische dienst

Wilt u zeker weten of een product voorradig is? Neem dan even contact met ons op.

 

Artikelnummer: 809918025415
Categorieën: , ,

Vertrouwd online winkelen

iDeal     Bancontact     paypal     visa     mastercard
postNL     dhl     ups

Beschrijving

Anthem | ARC Kit | Audiokalibratie

Met de Anthem Room Correction (ARC) Kit krijgt u de verfijning en kracht van een geavanceerd audiolab in handen, zodat u thuis een perfect geluid kunt bereiken. ARC is geavanceerd genoeg om echte resultaten te produceren die u kunt horen, eenvoudig genoeg om door iedereen te gebruiken, geavanceerd genoeg om u in staat te stellen de instellingen aan te passen, en professioneel genoeg om u het soort resultaten te geven dat u zou verwachten van software en hardware die duizenden euro’s kosten.

 

 

Waarom hebben uw luisterruimte en luidsprekers correctie nodig?

De belangrijkste afbreuk aan het geluid van een audiosysteem is bijna altijd de ruimte waarin het staat – vooral waar het de lage tonen betreft. Zelfs in een professioneel behandelde geluidsruimte kunnen lage tonen snel dreunen of zwak worden. Anthem Room Correction helpt audiosystemen om in elke ruimte optimaal te klinken. ARC biedt een robuuste reeks hulpmiddelen om uw wilde geluidsgrens te bedwingen, of u nu een fraai uitgeruste thuisbioscoop hebt, een traditionele woonkamer met tapijt en dikke gordijnen, of een moderne plattegrond met grote open ruimtes en akoestisch reflecterende meubels en ramen.

 

 

Uw kamer beïnvloedt het geluid.

Heeft u wel eens de akoestiek in een lege kamer getest door te fluiten of te klappen? Het doet me denken aan hoe geluid wordt beïnvloed door de grootte, de structuur en de inhoud van een kamer. Zelfs wanneer optimaal geplaatste luidsprekers van uitzonderlijke kwaliteit worden gebruikt, heeft de ruimte een aanzienlijke negatieve invloed op de geluidskwaliteit. Oppervlakken zoals ramen en meubilair en de geometrie van de wanden, vloer en plafond voegen ongewenste resonantie en kleuring toe, waardoor de lage tonen ofwel dreunend of minder krachtig klinken, stemmen minder natuurlijk klinken en de dialoog minder goed verstaanbaar wordt. Het effect op de frequentierespons is typisch ±6 dB in het middengebied en ±10 dB bij lage frequenties.

 

 

ARC biedt de oplossing.

Om dit te compenseren en de respons van uw luidsprekers in de ruimte te optimaliseren, meet Anthem Room Correction de output van elke luidspreker ten opzichte van de luisterruimte en past deze vervolgens aan door middel van een reeks berekeningen. ARC corrigeert niet alleen pieken en dalen in de frequentierespons van een luidspreker, maar behoudt ook de gunstige akoestische eigenschappen van een ruimte – eigenschappen die zijn gebaseerd op bewezen psychoakoestische wetenschap (de studie van hoe mensen geluid horen en ervaren).

ARC Kit: Eigenschappen

  • Mircofoon om ARC (Anthem Room Correction) te calibreren op audioapparatuur
  • Alleen voor geschikte Anthem apparatuur
  • Inclusief microfoonstandaard

 


 

Extra informatie

EAN

809918025415

Merk

Model

ARC Kit

Toepassing

Audiokalibratie

Geschikt voor

Alle geschikte Anthem apparatuur

Inbegrepen

Kalibratiemicrofoon, Metalen Tripod & benodigde bekabeling

Kleur

Onze Service

✔ Gratis specialistisch advies. 
Kunnen wij u verder helpen bij het maken van de juiste keuze of heeft u nog vragen? Bel naar 013-5431489, mailen kan natuurlijk ook naar [email protected] of kom langs in onze showroom!

✔ Veilig bestellen
U kunt dit artikel snel, eenvoudig en veilig online bestellen en betalen. Als u liever een keer komt kijken in onze showroom, bent u uiteraard ook van harte welkom!

✔ Bij Bartels beleeft u de definitie van genieten!
Al bijna 60 jaar is Bartels Hifi Tv Domotica de specialist in beeld- en geluidsapparatuur. Daarmee zijn we een begrip in Brabant. Bij ons maakt u kennis met alle topmerken.

✔ Bij ons maakt u kennis met alle top merken!
Zowel online als in onze showroom in Tilburg maakt u kennis met alle top merken.

✔ Gratis thuisbezorgd!
Is uw bestelling meer dan €50 euro? Dan wordt deze gratis naar u verzonden!

✔ Eigen technische dienst
Heeft u onverhoopt een probleem met het door u aangeschafte apparaat of komt u er niet helemaal uit met de installatie. Wij helpen u graag verder.

 

 

Ervaar het in onze winkel!

Persoonlijk advies?

Demonstratie afspraak maken