Menu

Snel leverbaar

Sony SRS-LSR200 draadloze tv-luidspreker

179,00

Prijs per stuk

Direct op voorraad: vóór 16:00 besteld, dezelfde werkdag nog verzonden!

Snel leverbaar

Sony SRS-LSR200 draadloze tv-luidspreker

179,00

Prijs per stuk
Sony SRS-LSR200 draadloze tv-luidspreker

Met de SRS-LSR200 is het geluid van de tv in vrijwel elke ruimte in de woning te beluisteren. Het apparaat versterkt het volume en de kwaliteit van tv-geluid, zodat het ook in andere kamers perfect hoorbaar is. De luidspreker van Sony is stevig en draagbaar. Met de praktische handgreep is deze overal inzetbaar en eenvoudig mee te nemen bijvoorbeeld op reis. Voor nog meer comfort beschikt de SRS-LSR200 over een ingebouwde afstandsbediening die de meeste bekende tv-merken ondersteunt. Via deze afstandsbediening kan eenvoudig van zender gewisseld worden. De SRS-LSR200 is bovendien spatwaterbestendig. Ook bijvoorbeeld tijdens het koken of aan de rand van het zwembad kan deze speaker ingezet worden.

De SRS-LSR200 is uitgerust met de Voice Zoom-functie, die de elementen van de menselijke spraak detecteert en naar voren brengt. Naast de normale stereomodus zijn er ook de standen ‘Voice Zoom 1’, die stemmen op de voorgrond brengt, en ‘Voice Zoom 2’, die hoge frequenties benadrukt. Schakelen tussen de verschillende standen kan met een specifieke knop.

Het basisstation wordt aangelosten met een 3,5mm-kabel of optische kabel. Het basisstation zendt uit naar de luidspreker en maken gebruik van een draadloos 2,4GHz-signaal (1 op 1), voor een snelle verbinding die geen last heeft van storing. Zo kan de gebruiker gelijktijdig naar het geluid van de tv en de luidspreker luisteren, voor een natuurlijke luisterervaring.

  • Ingebouwde afstandsbediening
  • Spatwaterbestendig
  • Voice-Zoom functie

Afmetingen: 182 x 77 x 87mm
Gewicht: 630 gram

Specificaties

Extra informatie

Merk

Sony

Garantie

2 jaar fabrieksgarantie

Adres

Bartels Hifi – Tv – Domotica BV

Showroom & Adviescentrum

Besterdring 87-91
5014 HH Tilburg

Contactgegevens

Tel: 013-5431489
Email: [email protected]
KVK: 72043075

Plan je route