4K Ultra HD Short-throw laser projector

Sony VPL-VZ1000ES | 4K Ultra HD

24.999,00

Bestel veilig en snel met iDeal, PayPal, Creditcard of BanContact

Waarom kopen bij Bartels?
4.5/5

450+ klanten beoordelen ons met een 9.3 op 5-sterrenspecialist

Productafbeelding in een situatie
Sony VPL-VZ1000ES | 4K Ultra HD
4K Ultra HD Short-throw laser projector
Advies of meer informatie nodig?

Maak een afspraak in onze showroom:

Beschrijving

Sony VPL-VZ1000ES

Deze beamer is zo ontworpen dat hij eenvoudig integreert in ieder huis of kantoor omgeving. Deze nieuwe projector is compatibel met groot dynamisch bereik (HDR) en heeft een oorspronkelijke 4K-resolutie. De projector kan op slechts 15 cm van de muur worden gemonteerd en tegelijkertijd de kamer vullen met een beeld van 120 inch. Als de Sony VPL-VZ1000ES uitstaat, gaat hij op in de omgeving dankzij het compacte design.

Tot nu toe hadden we voor luxe thuisbioscopen een speciale kamer nodig om content via een projector te kijken. Dat is niet altijd mogelijk helaas, omdat niet iedereen de luxe van een extra ruimte heeft waar ze een extra groot scherm neer kunnen zetten. De nieuwe Sony VPL-VZ1000ES brengt hier verandering in en biedt een Home Theatre-ervaring met een kamervullend beeld tot wel 305 cm (120 inch) De revolutionaire Sony VPL-VZ1000ES Ultra Short Throw-projector levert op slechts enkele centimeters van je muur een ongelooflijk 4K HDR-beeld. Als hij uitstaat, gaat de projector op in het design van de kamer.

De Sony VPL-VZ1000ES is slechts 925 x 494 x 219 mm groot en weegt ongeveer 35 kg, een licht en compact design. De SXRD-schermen van Sony, samen met de Z-Phosphor Laser engine, leveren een hoog dynamisch contrast en verbeteren de lichte en donkere tonen van HDR-content. De Z-Phosphor-laserlicht bron van de Sony VPL-VZ1000ES-projector bereikt sneller de maximale helderheid dan andere projectorlampen. Verbeelding zonder grenzen Door de vormgeving van de VPL-VZ1000ES kan de projector op veel nieuwe manieren gebruikt worden.

Voor moderne, luxe huizen, appartementen en kantooromgevingen met grote ramen en weinig ruimte op de muur, is het een optie om de projector op een rolscherm vóór het raam te gebruiken. Met de nieuwe projector van Sony kunnen onze klanten in hun woonkamer een groot scherm krijgen dat eenvoudig kan worden gemonteerd. Daarom is de VPL-VZ1000ES geheel nieuwe ervaring in Home Cinema oplossingen en Ultra Short Throw-projectie. De VPL-VZ1000ES verkrijgbaar via CinemaDream. Neem contact met ons op voor een demonstratie.

  • SXRD / D-ILA
  • 3840 x 2160 pixels
  • 2.500 ANSI Lumen
  • HDMI (input)
  • 12V Trigger, RJ45, RS232
  • 26 dB(A)
  • 280W UHP
Technische specificaties

Extra informatie

Merk

Sony

Garantie

2 jaar fabrieksgarantie

Beeldkwaliteit

4K Ultra HD

Techniek

Laser projector

4K Ultra HD Short-throw laser projector

Sony VPL-VZ1000ES | 4K Ultra HD

24.999,00

Ontdek ons advies op maat
Meer informatie over de
Sony VPL-VZ1000ES | 4K Ultra HD?

Kom langs in onze showroom en bekijk dit product, plus nog vele andere. Vraag advies aan één van onze specialisten en ontdek welk product het beste past bij jou.

Krijg geld voor jouw oude installatie

Oude apparatuur inruilen?

Ontdek de mogelijkheden om jouw oude apparatuur in te ruilen voor een gloednieuwe installatie. Neem contact op over de mogelijkheden.

Hulp nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

Krijg advies over de perfecte apparatuur voor jou

Interesse in maatwerk oplossingen?

Een thuisbisocoop, TV-lift of onzichtbaar geluid

Wij nemen graag jouw wensen met je door