Menu

SONY

HT-A9

Home-Cinema Systeem

360 graden geluid

De Sony HT-A9 home-cinema systeem brengt een complete ervaring in uw ruimte. Met maar 4 luidprekers in dit systeem is het mogelijk om uw volledige ruimte te vullen met hoge kwaliteit audio die perfect aansluit bij uw films of series. De 4 luidprekers bootsen met Dolby Atmos/DTS:X een complete bioscoopzaal na. Het is net alsof er veel meer (volgens Sony wel 12) luidsprekers in de ruimte staan. 

Door deze techniek voelt het echt alsof u ín de film zit. Met geluid vanuit alle hoeken biedt de HT-A9 een volledige ervaring.

HT-A9: Past in elke ruimte

De compacte luidsprekers van Sony passen door hun kleine formaat en strakke design in elke ruimte. En door de ingebouwde technologie is het niet nodig om deze op specifieke plekken neer te hoeven zetten. Elke speaker kan meten waar deze staan en aan de hand van die gegevens bepalen hoe deze het geluid moet weergeven. Hierdoor hoeft u geen meubels te verplaatsen en past het HT-A9 systeem altijd. Dit systeem is alleen maar verkrijgbaar in een nette, witte uitvoering die bij elk interieur past.

De speakers maken draadloos verbinding met elkaar en met de verbindingsmodule, zodat u geen losse kabels meer in de kamer hoeft te leggen. Elke speaker heeft wel voeding nodig.

Geavanceerde technologie

De speakers van Sony bieden de nieuwste techniek als het gaat om luidprekerkwaliteit. Speciaal ontworpen om de beste kwaliteit en volledig 360 graden geluid te leveren bestaat elke HT-A9 luispreker uit de volgende modules:

 • Omhooggerichte speaker (X-Balanced Speaker Unit)
 • Soft-dome-tweeter
 • Woofer met groot bereik (X-Balanced Speaker Unit)
 • Dubbele microfoons
HT-A9

Sony HT-A9: Volledige kenmerken

 • 360 Spatial Sound Mapping voor een volledig nieuwe surround-ervaring
 • Flexibele lay-out met draadloze connectiviteit
 • Optimalisatie van geluidsveld voor eenvoudig instellen
 • Immersive Audio Enhancement zet standaard audio om in ruimtelijk geluid
 • Meerdere phantom-speakers voor overweldigende films en muziek
 • Koppel de HT-A9 aan een subwoofer voor de ultieme ervaring

SONY

SA-SW5

Draadloze subwoofer

Krachtig geluid

DE SA-SW5 draadloze subwoofer van Sony is de perfecte aansluiting op de soundbars en achterspeakers in dezelfde lijn. Door deze toe te voegen aan uw systeem kunt u genieten van diepere bas-tonen, waardoor films en series nog beter tot hun recht komen. 

Gebruik deze subwoofer om het echt te laten voelen alsof u in de film zit. De SA-SW5 maakt de complete home-cinema ervaring compleet.

SA-SW5: 360 graden geluid

De subwoofers, soundbars en optionele achterspeakers van Sony in deze range zijn ontworpen om geluid 360 graden door de ruimte te laten horen. Het design van de SA-SW5 is hierop geen uitzondering. De subwoofer heeft mooie afgeronde hoeken en zorgt voor een goed verdeeld geluidsveld. Dit, in combinatie met het gebruik van hoogwaardig materiaal zorgt ervoor dat de speaker overal goed tot zijn recht komt.

Geavanceerde technologie

De SA-SW5 maakt gebruik van de meest geavanceerde technieken die Sony te bieden heeft. Tecnologie zoals Σ magnetisch circuit en afzonderlijke uitsparingen op de rand zorgen voor krachtige en diepe basfrequenties, die op elk niveau helder klinken.

Sony’s Σ (Sigma) Magnetisch circuit zorgt voor een diepe, sterke basweergave doormiddel van de magnetische kracht te maximaliseren. Normale circuits doenm diet niet en laten dus vaak deze magnetische kracht grotendeels vergaan.

De afzonderlijke uitsparingen op de zijkant van de woofer zorgen voor een verbetering van de geluidskwaliteit. Deze groeven helpen de druk te regelen die van binnen en buiten de rand van de subwoofer komt. Hierdoor kan de SA-SW5 nog betere tonen weergeven en blijven deze lage frequenties altijd helder klinken, op elk niveau.

SA-SW5

Sony SA-SW5: Volledige kenmerken

 • Een rijke, krachtige bas van 300 W uit een driver van 180 mm
 • Passieve radiator voor sterkere bas zonder windruis
 • Σ Magnetisch circuit voor diep, helder basgeluid met minder vervormingen
 • Draadloze connectiviteit voor eenvoudige installatie
 • Naadloze integragtie bij Sony’s Home Theatre-systeem en Soundbar