Menu

Stereofonische versterker

NAD C 3050

1.599,00

Prijs per stuk

Stereofonische versterker

NAD C 3050

1.599,00

Prijs per stuk

NAD C 3050

In de C 3050 stereofonische versterker ontmoet NAD’s 50-jarige geschiedenis van innovatie de toekomst van hifi. Met zijn dubbele VU-meters, drukknop-ingangsselectoren, met walnoot afgewerkte vinyl beklede behuizing en jaren ’70 cursieve stijl, herinnert de C 3050 aan de componenten die een generatie muziekliefhebbers het plezier van geweldige audio lieten ontdekken. Met zijn 100-watt-per-kanaal HybridDigital UcD-versterker en de hoge-resolutie differentiële DAC van Texas Instruments levert de C 3050 geluid dat de veeleisende luisteraars van vandaag in vervoering brengt. En dankzij NAD’s MDC2 toekomstbestendige technologie kunnen bezitters van een C 3050 geavanceerde mogelijkheden toevoegen, zoals BluOS hoge-resolutie multi-room streaming en Dirac Live ruimtecorrectie.

Vintage geïnspireerd

Het industriële ontwerp van de C 3050 is geïnspireerd op de NAD 3030 stereofonische versterker, een klassieker uit de jaren 1970. Tot de vintage stijlelementen behoren twee verlichte VU-meters, drukknoppen voor bronselectie, een met walnoot afgewerkte vinyl behuizing en een donkergrijs frontpaneel met het originele New Acoustic Dimension logo in het cursieve lettertype uit de jaren 1970.

Grondig Modern

Dankzij NAD’s befaamde HybridDigital UcD-versterkertechnologie heeft de C 3050 een Full Disclosure Power rating van 100 watt per kanaal continu en 135wpc instantaan, voor een moeiteloze reproductie van muzikale transiënten. Ruis en vervorming zijn vrijwel onmeetbaar over de gehele audioband. Het resultaat is een neutraal, uitnodigend geluid via elke luidsprekerbelasting, zelfs bij hoge luisterniveaus. De
C 3050 geeft de muziek waar u van houdt weer met prachtige details, meeslepende driedimensionaliteit en opwindende dynamiek.

De digitale sectie maakt gebruik van Texas Instruments’ PCM5242 differentiële DAC met hoge resolutie, een ontwerp dat bekend staat om zijn uitstekende dynamische prestaties en immuniteit voor klokjitter. Dit stelt de C 3050 in staat om verbazingwekkende muzikaliteit, verbluffende helderheid en nauwkeurige geluidsweergave van al uw digitale bronnen te leveren.

Toekomstvriendelijk

De C 3050 beschikt over de nieuwste generatie van NAD’s Modular Design Construction toekomstbestendige technologie, MDC2, waarmee gebruikers nieuwe functies en mogelijkheden kunnen toevoegen door een uitbreidingsmodule in de MDC2-sleuf op het achterpaneel te plaatsen. MDC2 is een geheel nieuw ontwerp dat tweewegcommunicatie tussen de uitbreidingsmodule en de hostcomponent mogelijk maakt. De optionele MDC2 BluOS-D module biedt twee zeer gewenste mogelijkheden: BluOS hoge-resolutie muziekstreaming en Dirac Live ruimtecorrectie.

Een wereld van muziek

Met dual-band Wi-Fi en Gigabit Ethernet verbindt de MDC2 BluOS-D u met bijna alle muziek die ooit is opgenomen via BluOS, het bekroonde draadloze muziekbeheersysteem. Via de intuïtieve BluOS Controller-app hebben luisteraars toegang tot meer dan 20 populaire streamingdiensten, waaronder verschillende die lossless en hogeresolutieaudio bieden, zoals Amazon Music Ultra HD, Deezer, Qobuz en Tidal. BluOS ondersteunt hogeresolutieaudio tot 24-bit/192kHz en beschikt over MQA-decodering en rendering voor streaming van studiokwaliteit. Met de MDC2 BluOS-D kunt u ook muziek uit uw persoonlijke bibliotheek en duizenden internetradiostations afspelen via de C 3050 Stereofonische versterker.

De MDC2 BluOS-D ondersteunt Spotify Connect en Tidal Connect, zodat u muziek kunt afspelen in de apps voor deze diensten en het afspelen vervolgens kunt overbrengen naar de C 3050. Ook Apple AirPlay 2 wordt ondersteund, zodat u audio kunt streamen naar de MDC2 BluOS-D vanaf elke app op een iPhone, iPad of Macintosh-computer. U kunt het afspelen ook met uw stem bedienen met Amazon Alexa, Google Assistant of Apple Siri.

Met de MDC2 BluOS-D geïnstalleerd, kan de C 3050 deel uitmaken van een muzieksysteem voor het hele huis met wel 64 zones. U kunt verschillende muziek laten afspelen in verschillende kamers, elk met onafhankelijke volumeregeling, of dezelfde muziek gelijktijdig in verschillende kamers afspelen. Dankzij de bidirectionele architectuur van MDC2 kan muziek van elke bron die is aangesloten op de C 3050 worden gestreamd naar BluOS-geschikte componenten in andere kamers.

Bewerk de kamer

Met de MDC2 BluOS-D kunnen bezitters van een C 3050 de zwakste schakel in de meeste muzieksystemen aanpakken – de luisteromgeving. Sluit de meegeleverde microfoon aan op de USB-poort van de MDC2 BluOS-D en volg de instructies in de gebruiksvriendelijke Dirac Live app. Dirac speelt testtonen af door uw luidsprekers, analyseert de resultaten en creëert vervolgens correctiefilters die veelvoorkomende akoestische problemen zoals staande golven en ongewenste reflecties tegengaan. De resultaten zijn transformerend. Met Dirac Live***** ingeschakeld, ervaart u een sterk verbeterde basdefinitie, een grotere toonnauwkeurigheid en een nauwkeuriger beeld. Dankzij de tweewegcommunicatie van MDC2 profiteert u van deze voordelen met alle bronnen die op de C 3050 zijn aangesloten. U kunt maximaal vijf Dirac-instellingen maken voor verschillende luisterposities of kameromstandigheden, bijvoorbeeld of de gordijnen open of dicht zijn.

Goed verbonden

Met zijn volledige reeks digitale en analoge ingangen is de C 3050 geschikt voor al uw broncomponenten. Vinyl fans zullen de ultra-low-noise MM phono stage van de C 3050 waarderen. Voor het bekijken van films en TV’s heeft de C 3050 een HDMI eARC-poort voor het aansluiten van een HDTV, zodat de C 3050 kan dienen als het middelpunt van een hoogwaardige twee- of 2.1-kanaals home-theateropstelling. De C 3050 heeft ook line-level analoge coaxiale digitale en optische digitale ingangen.

Luisteraars kunnen twee paar luidsprekers aansluiten met Speaker A/B switching, evenals een subwoofer. Dankzij bidirectionele aptX HD Bluetooth-connectiviteit kunt u audio streamen naar de C 3050 vanaf een smartapparaat en audio streamen van de C 3050 naar een draadloze hoofdtelefoon. De C 3050 heeft ook een speciale hoofdtelefoonversterker en pre-out/main-in aansluitingen waarmee u een krachtigere versterker kunt aansluiten en de C 3050 alleen als voorversterker kunt gebruiken. De C 3050 wordt geleverd met een IR-afstandsbediening en heeft installatievriendelijke functies zoals 12V-trigger en IR-ingang.

Echt tijdloos

De C 3050 is een passend eerbetoon aan NAD’s 50-jarige geschiedenis van versterkerinnovatie. Met zijn op vintage geïnspireerde ontwerp is de NAD C 3050 Stereofonische versterker een lust voor het oog. Met zijn innovatieve technologie is de C 3050 een lust voor het oor. De MDC2-poort van de C 3050 maakt het eenvoudig om aantrekkelijke functies toe te voegen, zoals BluOS multi-room streaming en Dirac Live room correction – om nog maar te zwijgen van nieuwe mogelijkheden die nog moeten worden ontwikkeld.

Functies en details

 • Retro designelementen zijn onder andere VU-meters op het voorpaneel, ingangsregelaars met drukknoppen, cursief schrift uit de jaren 1970, met walnoot afgewerkte vinyl behuizing en donkergrijs voorpaneel.
 • HybrideDigitale UcD Versterker
 • Volledig vermogen: 100 watt continu per kanaal naar 8/4 ohm
 • Onmiddellijk vermogen: 135 watt per kanaal
 • Verbluffend lage harmonische en intermodulatie vervorming
 • MDC2-poort voor uitgebreide functionaliteit
 • De optionele MDC2 BluOS-D module voegt BluOS hoge-resolutie multi-room muziekstreaming en Dirac Live* ruimtecorrectie toe.
 • Krachtige 32-bit/384kHz TI PCM5242 differentiële DAC
 • Ultra-laag-ruis MM phonotrap met infrasoon filtercircuit
 • Eén optische, één coaxiale digitale ingang
 • HDMI-eARC-ingang
 • Een set line-level analoge ingangen met low-noise bufferversterkers
 • Luidspreker A/luidspreker B uitgangen
 • Subwoofer uitgang
 • Speciale hoofdtelefoonversterker
 • Bidirectionele Qualcomm aptX HD Bluetooth
 • IR-afstandsbediening
 • CI-vriendelijk – 12V Trigger out, IR in
 • *500Hz beperkte versie van Dirac Live inbegrepen. Volledige bandbreedte licentie kan worden gekocht bij Dirac.com

Specificaties

Extra informatie

Merk

NAD

Garantie

2 jaar fabrieksgarantie

Soort versterker

Stereofonische versterker

Vermogen per kanaal

135W

Verbinding

Airplay, Bluetooth, Spotify Connect, Wifi

Radio ontvangst

Internetradio

Ingangen

Coax, Draaitafel (Phono), HDMI, Optisch, RCA / Tulp (analoog)

Uitgangen

HDMI ARC, Hoofdtelefoon (6,3mm), RCA, Subwoofer out (RCA)

Adres

Bartels Hifi – Tv – Domotica BV

Showroom & Adviescentrum

Besterdring 87-91
5014 HH Tilburg

Contactgegevens

Tel: 013-5431489
Email: [email protected]
KVK: 72043075

Plan je route