Anthem | MCA 325 GEN 2 | Eindversterker

Anthem | MCA 325 GEN 2 | Eindversterker

3.149,00

Bestel veilig en snel met iDeal, PayPal, Creditcard of BanContact

Waarom kopen bij Bartels?
4.5/5

450+ klanten beoordelen ons met een 9.3 op 5-sterrenspecialist

Anthem | MCA 325 GEN 2 | Eindversterker
Anthem | MCA 325 GEN 2 | Eindversterker
Advies of meer informatie nodig?

Kom langs in onze showroom in Tilburg

Beschrijving

Anthem | MCA 325 GEN 2 | Eindversterker

Driekanaals eindversterkers zoals de MCA 325 van Anthem zijn ontworpen om de linker, midden en rechter voorluidsprekers in een surround sound-systeem aan te sturen. De robuuste MCA 325 stuurt zelfs luidsprekers met een hoog vermogen naar bioscoopniveaus zonder dat het veel moeite hoeft te doen. En deze goed ontworpen versterker blinkt uit in het regelen van de stop-start beweging van de drivers van uw luidsprekers, waardoor vrijwel elk aspect van de geluidskwaliteit wordt verbeterd, van diepe bas tot dynamiek tot soundstaging.

Normaal gesproken worden 3-kanaals versterkers zoals de MCA 325 gekoppeld aan A/V voorversterkers/processors zoals de uitmuntende AVM 60 van Anthem. Maar als uw home theater receiver voorversterker uitgangen heeft – en vele hebben dat, zoals Anthem’s MRX Series modellen – kunt u gemakkelijk de MCA 325 aansluiten en gebruiken om uw linker, center en rechter voorkanalen aan te sturen. Dat extra vermogen zorgt voor een verbluffende impact op soundtracks van films.

Topkwaliteit van Anthem

De MCA 325 heeft RCA en XLR ingangen voor gebruik met een breed scala aan A/V voorversterkers/processors.

Het nominale vermogen van de MCA 325 geeft een indicatie van de onwrikbare grip van deze versterker op de muziek. Hij produceert 225 watt per kanaal bij 8 ohm, 400 watt bij 4 ohm en een ongelooflijke 600 watt bij 2 ohm!

Deze getallen laten zien dat de MCA 325 een zeer robuuste gereguleerde voeding heeft. En elk kanaal heeft acht bipolaire uitgangstransistoren, om moeiteloos veel vermogen met hoge stroomsterkte te leveren. De typische A/V ontvanger gebruikt slechts twee uitgangstransistors per kanaal.

Bij het ontwerp van de nieuwste MCA-versterkers heeft Anthem bijna elk onderdeel van het signaalpad geüpgraded om ruis en vervorming te verminderen. Van de aangepaste hoogvermogen ringkerntransformator binnenin tot de herontworpen luidsprekeraansluitingen achterin, elke functie werd geoptimaliseerd zodat u een zuiver, transparant geluid hoort dat uit een akelig stille achtergrond komt.

Design

Anthem heeft een eenvoudig doel – het ontwerpen en produceren van audio/video-producten die topprestaties leveren en gebruiksgemak bieden tegen een redelijke prijs. Ze doen dit door duizenden uren te besteden aan het selecteren en testen van componenten, het zorgvuldig ontwerpen van eigen circuits, en deze te ondersteunen met robuuste voedingen die een maximale kwaliteit en betrouwbaarheid op lange termijn garanderen.

Vermogen

MCA-versterkers leveren een ongelooflijke dynamiek dankzij massieve “audiofiele goedgekeurde” voedingen met conservatieve nominale spanning en hoge railspanningen. Low flux ringkerntransformatoren zorgen voor ultrastille prestaties door de straling van zwervende magnetische velden te minimaliseren. Dit levert het zuivere, schone, ruisarme vermogen dat nodig is om de volledige dynamiek van thuisbioscopen en de meest complexe en dynamische muziekopnamen te reproduceren.

MCA 325 GEN 2: Volledige Eigenschappen

  • 3 kanaals eindversterker
  • 225 watt per kanaal continu vermogen (8 ohm)
  • Perfect in combinatie met de Anthem AVM serie (AVM70 of AVM90)
  • XLR aansluitingen
  • Alleen verkrijgbaar in het zwart

Technische specificaties

Artikelnummer / SKU / EAN

809918003130

Extra informatie

EAN

809918003130

Merk

Anthem

Model

MCA325 GEN2

Geluidsweergave

3.0

Vermogen per kanaal (Max)

225 Watt (8 Ohm)

Uitgangen

Geen

Energieverbruik actief

350 W

Energieverbruik standby

1.4 W

Introductiejaar

2021

Kleur

Zwart

Afmetingen (LxBxH)

46 cm x 43.9 cm x 16.9 cm

Gewicht

19.5

Bijzondere eigenschappen

Aansluitingen voor trigger

Garantie

5 jaar fabrieksgarantie

Ontdek ons advies op maat
Meer informatie over de
Anthem | MCA 325 GEN 2 | Eindversterker?

Kom langs in onze showroom en bekijk dit product, plus nog vele andere. Vraag advies aan één van onze specialisten en ontdek welk product het beste past bij jou.

Krijg geld voor jouw oude installatie

Oude apparatuur inruilen?

Ontdek de mogelijkheden om jouw oude apparatuur in te ruilen voor een gloednieuwe installatie. Neem contact op over de mogelijkheden.

Hulp nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

Krijg advies over de perfecte apparatuur voor jou

Interesse in maatwerk oplossingen?

Een thuisbisocoop, TV-lift of onzichtbaar geluid

Wij nemen graag jouw wensen met je door