Menu

Meridian 861 v8 reference Digital Sound Controller

Reference Digital Surround Controller

18.495,00
Totaal aantal producten
Opties totaal
Eindtotaal

Vertrouwd online winkelen

iDeal     Bancontact     paypal     visa     mastercard
postNL     dhl     ups

Digital Surround Processor

Het meest geavanceerde voorbeeld van Meridian’s baanbrekende DSP controle- en verwerkingssysteem voor audioprestaties van de allerhoogste kwaliteit. Met Meridian’s gepatenteerde filter die bronnen met standaard resolutie upsampled naar hoge resolutie, voegt de 861 ook uitgebreide connectiviteit aan een systeem toe. Zijn modulaire aanpak levert volledige isolatie tussen analoge en digitale signalen voor wereldprestaties.

Zo puur mogelijk

De 861 is voorzien van het gepatenteerde Meridian filter dat standaard resolutiebronnen laat klinken als hoge resolutie met Meridian Room Correction (MRC), en voegt daar uitgebreide aansluitmogelijkheden aan toe. Zijn modulaire aanpak zorgt voor volledige isolatie tussen analoge en digitale signalen voor toonaangevende prestaties.

Room-correction

Ongewenste resonanties in de ruimte worden geminimaliseerd met behulp van geavanceerde filters die ontworpen zijn om zowel de vervaltijd als de amplitude van probleemfrequenties te beperken.

Q-Sync

Meridian Q-Sync maakt gebruik van Meridian’s meervoudige “First In, First Out” buffersysteem dat jitter minimaliseert en zorgt voor perfecte timing en verbeterde helderheid.

True Link

Meridian True Link is een coderingsmethode voor de overdracht van high-definition digitale audio over SPDIF verbindingen. Het maakt veilige verplaatsing van digitale audio mogelijk, terwijl het SPDIF kloksignaal met minimale degradatie kan worden verzonden.

True Time

True Time is Meridian’s eigen Apodising Filter dat pre-ringing voorkomt en de effecten van vroege filters opruimt, door pre-echo om te zetten in post-echo.

Digitale precisie

Meridian Digital Precision maximaliseert de signaal-ruisverhouding van de digitale audio, zodat de fijnste details van elk nummer behouden blijven.

Roon tested

Roon Tested apparaten zijn geprofileerd door het Roon team om eenvoudige installatie en moeiteloos dagelijks gebruik te garanderen.

Lineare voeding

Een lineaire voeding met hoge capaciteit biedt een solide basis voor uitstekende audioprestaties.

Meerde opties voor uitgangen

Ondersteunt volledige ontvouwing van MQA bestanden om de analoge uitgangen te voeden of voert de eerste ontvouwing uit om een MQA renderer product digitaal te voeden.

Gepersonaliseerde ingangen

Tot twaalf verschillende bronnen kunnen worden toegewezen aan de verschillende ingangstypen: digitale coax (2-kanaals en meerkanaals), optisch digitaal, analoog (2-kanaals en meerkanaals), SpeakerLink. Bronnen kunnen aangepaste namen krijgen die passen bij de behoeften van de gebruikers.

Meridian Audio – Made in Britain

861 v8 – Eigenschappen

  • Ondersteunt tot 7.1 kanalen op in- en uitgangen in analoge of digitale vorm.
  • 2 x 48-bit DSP-kaarten in dual-precision mode, elke kaart biedt 300 MIPS vermogen.
  • Netwerkaudiopunt voor gebruik met een Roon streaming systeem
  • Speciale chassis en panelen voor lineaire hysteresisvrije magnetica
  • Lineaire voeding

Meer info of een demonstratie?

Extra informatie

Merk

Meridian

Garantie

3 jaar fabrieksgarantie, +2 jaar extra garantie bij registratie

Geluidsweergave

7.1

Ingangen

Optisch, RCA / Tulp (analoog), SpeakerLink

Uitgangen

Digitaal optisch, RCA, XLR, SpeakerLink

Kleur

Zwart

Afmetingen

175mm x 489mm x 411mm (h x b x d) inclusief connectors

Gewicht

16kg

EAN code:



Onze Service

 

Gratis specialistisch advies 

Kunnen wij u verder helpen bij het maken van de juiste keuze of heeft u nog vragen? Bel naar 013-5431489, mail naar [email protected] of kom langs in onze showroom. Eén van onze specialisten helpt u graag verder.

Veilig bestellen

U kunt dit artikel snel, eenvoudig en veilig online bestellen en betalen. Als u liever een keer komt kijken in onze showroom, bent u uiteraard ook van harte welkom.

Bij ons maakt u kennis met alle topmerken

Zowel online als in onze showroom in Tilburg hebben wij talloze producten van topmerken als Bowers & Wilkins, Loewe, Bose en nog veel meer.

Gratis thuisbezorgd vanaf €50

Is uw bestelling meer dan €50 euro? Dan wordt deze gratis naar u verzonden.

Eigen technische dienst

Heeft u onverhoopt een probleem met het door u aangeschafte product of komt u er niet helemaal uit met de installatie? Onze eigen technische dienst helpt u graag.

 

 

Gerelateerde producten