Menu

Apple AirPods (met draadloze oplaadcase)

Apple AirPods (met draadloze oplaadcase)

Prijs per stuk

Uitverkocht, neem contact op voor meer informatie

Wil je een bericht ontvangen wanneer dit product (weer) leverbaar is?

Wil je een bericht ontvangen wanneer dit product (weer) leverbaar is?

Apple AirPods (met draadloze oplaadcase)

Apple AirPods (met draadloze oplaadcase)

Prijs per stuk

Wil je een bericht ontvangen wanneer dit product (weer) leverbaar is?

Apple AirPods (met draadloze oplaadcase)

Apple AirPods

Met meer gesprekstijd, het activeren van Siri met je stem en een draad­loze oplaad­case zijn de Apple AirPods van uitstekende kwaliteit. Haal ze uit de case en ze zijn klaar voor gebruik met al je Apple devices. Doe ze in je oren en ze maken meteen verbinding, zodat jij kunt genieten van het geweldige geluid. Alles gaat als vanzelf.

Op en top draadloos

AirPods configureer je met een simpel tikje. Daarna gaan ze altijd automatisch aan en blijven ze altijd verbonden. De rest gaat net zo gemakkelijk. Ze detecteren wanneer je ze in hebt. En pauzeren wanneer je ze uitdoet. Of je ze nu met je iPhone, Apple Watch, iPad of Mac gebruikt, de ervaring is altijd indrukwekkend.

Siri ingebouwd

Hulp nodig? Zeg gewoon “Hé, Siri”. Zonder je iPhone te pakken. En met ‘Berichten aankondigen’ kan Siri automatisch de berichten voorlezen die je binnenkrijgt. Je kunt zelf kiezen van welke contactpersonen je berichten wilt laten voorlezen. Siri stoort je niet als je aan de telefoon bent, of als je muziek luistert.

 

Apple AirPods

 

Ongekende verbinding

Met de Apple H1-koptelefoonchip zijn AirPods nu sneller en stabieler draadloos verbonden met je devices. Wisselen van device gaat nu tot 2x sneller. En als je wilt bellen, heb je 1,5x zo snel contact. Dankzij de H1-chip kun je Siri bovendien met je stem bedienen en is de vertraging bij games tot 30 procent lager. Dus of je nu van muziek geniet, aan het gamen bent of naar podcasts luistert, de geluids­kwaliteit is beter dan ooit.

Slimme in-ears

Optische sensoren en versnellings­meters regelen automatisch het geluid en de microfoon voor telefoon­gesprekken en toegang tot Siri. Ze zorgen er ook voor dat je direct geluid hebt zodra je de AirPods in doet. Je kunt één of beide AirPods gebruiken. En met twee tikjes muziek afspelen of nummers overslaan. Een speciale versnellings­meter detecteert wanneer je praat en werkt samen met twee straal­vormende microfoons om achter­grondgeluid weg te filteren, zodat je stem beter hoorbaar is.

Batterijduur

Eén keer opladen is goed voor maar liefst 5 uur luisteren en tot 3 uur bellen. En met de draadloze oplaadcase kun je je AirPods meerdere keren extra opladen voor meer dan 24 uur batterijduur. Opladen gaat heel snel. Een kwartiertje opladen in de case is goed voor tot 3 uur luisteren of tot 2 uur bellen. Voor de batterijstatus houd je de AirPods naast je iPhone of vraag je Siri: “Hoeveel batterij hebben mijn AirPods nog?” En wanneer het tijd is om je AirPods op te laden, krijg je een handige melding op je iPhone.

Deel je muziek

Met ’Audio delen’ kun je een nummer, podcast of ander soort audiostream delen tussen twee paar AirPods. En elk paar heeft z’n eigen volumeregeling. Zitten je AirPods in hun case, dan hou je ze gewoon dicht bij de iPhone of iPad waar je vanaf wilt delen, en je verbindt ze met een tikje.

Specificaties

Extra informatie

Merk

Apple

Garantie

2 jaar fabrieksgarantie

Chip

H1-koptelefoonchip

Afmetingen en gewicht (totaal)

44,3 x 21,3 x 53,5 mm – 46 g

Accu

AirPods met oplaadcase: meer dan 24 uur luistertijd, tot 18 uur gesprekstijd, AirPods (zonder bijladen): tot 5 uur luistertijd, tot 3 uur gesprekstijd

Kleur

Wit

Adres

Bartels Hifi – Tv – Domotica BV

Showroom & Adviescentrum

Besterdring 87-91
5014 HH Tilburg

Contactgegevens

Tel: 013-5431489
Email: [email protected]
KVK: 72043075

Plan je route