Atacama | SLX 300

Atacama | SLX 300 speaker standaard | Zwart

179,50

Bestel veilig en snel met iDeal, PayPal, Creditcard of BanContact

Waarom kopen bij Bartels?
4.5/5

600+ klanten beoordelen ons met een 8.8 op 5-sterrenspecialist

Atacama | SLX 300 speaker standaard | Zwart
Atacama | SLX 300
Advies of meer informatie nodig?

Kom langs in onze showroom in Tilburg

Beschrijving

De SLX-serie is ons professionele assortiment luidsprekerstatieven dat verkrijgbaar is in een breed scala aan hoogte-opties en is geschikt voor wanneer een grotere bovenplaat vereist is.

De SLX-serie wordt geleverd in een Satin Black-lakafwerking of Diamond White als een kostenoptie.

Elk paar SLX-statieven is voorzien van nieuwe 5 mm dikke lasergesneden koolstofstalen voetplaten, acht BZP 8 mm verstelbare vloerspikes met roestvrijstalen gedetailleerde bovenkappen en verbeterde High Load Trapezoidal (HLT) Isolation Gel Pads voor de bovenplaten.

We raden aan dat elk paar in massa wordt geladen met Atabites om hun sonische potentieel te maximaliseren (zie hieronder voor richtlijnen voor hoeveelheden en aanbevelingen over de hoeveelheid te gebruiken massavulmiddel).

Vloerspikes en HLT Isolation Gel-pads worden bij elk paar statieven geleverd, met de optie om indien nodig Atabite massalaadvulmiddel, topspikes en spikeschoenen toe te voegen.

Aangezien deze luidsprekerstandaards isolerende spikes gebruiken, worden twee sets van vier Atacama HD-S (nikkelafwerking) spikeschoenen aanbevolen om delicate vloerbedekkingen te beschermen.

Indien gewenst kunnen enkele stands worden geleverd; neem contact op met uw plaatselijke Atacama-dealer of de verkoopafdeling van Atacama op 01455 283251 voor prijzen en beschikbaarheid (alleen VK).

SLX-luidsprekerstandaards zijn ontworpen en vervaardigd in het VK.

Afmetingen :-

Totale hoogte (inclusief HLT gelpads en vloerspikes)

SLX 200 235 mm (9,25″)
SLX 300 335 mm (13,19″)
SLX 400 435 mm (17,12″)
SLX 500 535 mm (21,06″)
SLX 600 635 mm (25″)
SLX 700 735 mm (28,9″)
SLX 1000 1035 mm (40,7″)

Afmetingen bovenplaat

Breedte 225 mm (8,9″), diepte 225 mm (8,9″)

Afmetingen bodemplaat

Breedte 305 mm (12”), diepte 305 mm (12”)

Gewichtscapaciteit 15KG per standaard.

Opmerking- De afmetingen van de ondersteunde breedte/diepte van de luidspreker mogen de afmetingen van de basisplaat van de luidsprekerstandaard niet overschrijden.

Atabite hoeveelheid aanbeveling:

Hieronder vindt u het aanbevolen aantal buizen om te verdelen tussen elk paar luidsprekerstandaards. Alle verticale palen moeten gelijk gevuld zijn. De hoeveelheden zijn bij benadering en zullen de buizen niet noodzakelijk volledig vullen. Het wordt aangeraden om met de exacte hoeveelheid te experimenteren om de beste sonische resultaten voor uw specifieke systeemopstelling te bereiken, aangezien de luidsprekers, de kamerakoestiek, de kabelboom, de plaatsing van de luidsprekers en de hifi-componenten bepalen hoeveel Atabite-vuller u moet gebruiken om het beste te krijgen. geluid uit uw luidsprekers.

Als algemene regel geeft ongeveer de helft tot tweederde vol de beste resultaten. Als u merkt dat de luidsprekers geen high-end detail hebben en aan de onderkant dof klinken, betekent dit meestal dat u de stands te vol hebt gevuld en dat u het volume van Atabites in elke stand moet verminderen.

Als de luidsprekers nieuw zijn, wordt aangeraden om de exacte hoeveelheid Atabieten die nodig is, het best te bepalen als ze eenmaal zijn ingereden. Raadpleeg de instructies van uw luidspreker of neem contact op met de leverancier/fabrikant voor richtlijnen voor het inbrengen van aanbevelingen.

SLX 200 1 kuip SLX 500 4 kuipen SLX1000 7 kuipen
SLX 300 2 kuipen SLX 600 5 kuipen
SLX 400 3 kuipen SLX 700 6 kuipen

Prijs per stuk, verkocht per paar

Technische specificaties

Extra informatie

Merk

Atacama

Garantie

2 jaar fabrieksgarantie

Ontdek ons advies op maat
Meer informatie over de
Atacama | SLX 300 speaker standaard | Zwart?

Kom langs in onze showroom en bekijk dit product, plus nog vele andere. Vraag advies aan één van onze specialisten en ontdek welk product het beste past bij jou.

Krijg geld voor jouw oude installatie

Oude apparatuur inruilen?

Ontdek de mogelijkheden om jouw oude apparatuur in te ruilen voor een gloednieuwe installatie. Neem contact op over de mogelijkheden.

Hulp nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

Krijg advies over de perfecte apparatuur voor jou

Interesse in maatwerk oplossingen?

Een thuisbisocoop, TV-lift of onzichtbaar geluid

Wij nemen graag jouw wensen met je door