60th anniversary - handmatige draaitafel met riemaandrijving

Audio Technica AT-LP2022

1.199,00

60th anniversary - handmatige draaitafel met riemaandrijving

Audio Technica AT-LP2022

1.199,00

Audio Technica platenspelers

Audio Technica platenspelers zijn betaalbare, superieure platenspelers die gebruikers een kristalheldere weergave van hun favoriete vinylplaten geven. De platenspelers van Audio Technica zijn ontworpen met kwaliteit en prestaties in het achterhoofd, waardoor ze een uitstekende optie zijn voor muziekliefhebbers die op zoek zijn naar een degelijke en betrouwbare platenspeler. De platenspelers zijn ook eenvoudig te gebruiken, wat ze ideaal maakt voor zowel beginners als gevorderden. Audio Technica’s platenspelers bieden een geweldige prestatie-ervaring en de kans om te genieten van de warmte van vinyl.

Geschiedenis

Audio Technica is een Japanse audio- en elektronica producent die in 1962 is opgericht. Het bedrijf begon als een handelsonderneming die draaitafels en luidsprekers verkocht. In 1967 produceerde Audio Technica zijn eerste product, de AT-1, het eerste draaitafelsysteem dat met een magnetisch systeem werkte. Sindsdien heeft Audio Technica een aantal innovatieve audio-oplossingen geïntroduceerd, waaronder draagbare draaitafels, luidsprekers, microfoons, hoofdtelefoons en meer. Vandaag de dag is Audio Technica een van de meest gerespecteerde audio-merken ter wereld, met een hoogwaardige productlijn die professionele geluidskwaliteit biedt.

Een moderne esthetiek

Het stijlvolle frame van 30 mm dik acryl met hoge dichtheid vermindert de resonanties en onthult de motor met riemaandrijving, waardoor de pure analoge klank van de draaitafel wordt benadrukt.

Limited edition Shibata-naald

De Shibata-naald met doorzichtige behuizing kan ultrahoge frequenties oppikken, waardoor je geluiden ontdekt die je nog nooit eerder hebt gehoord. De Shibata-naald is eenvoudig verwisselbaar met de elliptische naald van 0,3 x 0,7 mil die geïnstalleerd is op het meegeleverde AT-VM95EBK (zwarte) pick-upelement. (Vier extra VM95-naaldtypes zijn afzonderlijk verkrijgbaar: conisch, SP-conisch, elliptical nude, microlineair.)

Met zorg vervaardigde onderdelen

De sensorgecontroleerde motor garandeert een continue en exacte draaisnelheid van 33-1/3 of 45 tpm. De sterk isolerende en in de hoogte verstelbare voeten zijn speciaal ontworpen voor deze draaitafel en houden ze stabiel, terwijl de stroomadapter zich buiten de behuizing bevindt, voor minder ruis in de signaalketen.

De aanpasbare VTA (verticale trackinghoek) en dynamische anti skate-regeling zorgen ervoor dat de draaitafel kan worden gebruikt met pick-upelementen van verschillende hoogte en gewicht.

De kunst van analoog

“Voor ons is het een eer dat we miljoenen mensen overal ter wereld een hoogwaardige luisterervaring kunnen bezorgen. Wat begint als een doodgewone trilling, een subtiele beweging, leidt tot een emotionele connectie, niet alleen wanneer we in volle concentratie een album beluisteren, maar ook als we onze stem delen met de wereld.”

– Kazuo Matsushita
Voorzitter van Audio-Technica Corp.

Het verhaal van Audio Technica

60 jaar geleden richtte Hideo Matsushita het bedrijf Audio-Technica op in een kleine flat in Shinjuku, een wijk in Tokio. Matsushita was geïnspireerd door onze emotionele connectie met muziek en wijdde al zijn tijd aan het maken van betaalbare audioapparatuur om onze dagelijkse luisterervaring te verbeteren.

AT-LP2022 – Eigenschappen

  • Gemaakt van doorzichtig acryl
  • Limited edition Shibata-naald
  • Speelt platen af van 33-1/3 en 45 tpm
  • Toonarm van koolstofvezel
  • Uitgang op phononiveau

Meer info of een demonstratie?

Specificaties

Extra informatie

Merk

Audio Technica

Garantie

2 jaar fabrieksgarantie

Aandrijving

Belt-drive

Kleur

Doorzichtig

Toerental

33, 45

Eigenschappen

Met stofkap

Oude apparatuur inruilen?

Ontdek de mogelijkheden om jouw oude apparatuur in te ruilen voor een nieuwe installatie.

Adres

Bartels Hifi – Tv – Domotica BV

Showroom & Adviescentrum

Besterdring 87-91
5014 HH Tilburg

Contactgegevens

Tel: 013-5431489
Email: [email protected]
KVK: 72043075

Plan je route