Luidsprekerstatief

Audiovector Stand

645,00

Bestel veilig en snel met iDeal, PayPal, Creditcard of BanContact

Waarom kopen bij Bartels?
4.5/5

600+ klanten beoordelen ons met een 8.8 op 5-sterrenspecialist

Audiovector

QR Wall SE
Luidsprekerstatief
Advies of meer informatie nodig?

Kom langs in onze showroom in Tilburg

Beschrijving

De Audiovector Stand is speciaal ontworpen om de boekenplankluidsprekers van Audiovector het beste fundament te geven, zodat ze hun volledige sonische potentieel kunnen bereiken. Een goed klinkende standaard is cruciaal voor de geluidskwaliteit en mag nooit worden onderschat wat betreft de prestatiepotentieel.

Geavanceerd Ontwerp en Constructie:

De Audiovector stand is ontwikkeld om uitermate stijf en stabiel te zijn. Het is vervaardigd uit solide staal en afgewerkt met een aantrekkelijke en stoere gunmetal lak. Deze robuuste constructie zorgt niet alleen voor een visueel aantrekkelijke uitstraling, maar draagt ook bij aan de optimalisatie van de akoestische prestaties van de luidsprekers.

Vibratiereductie:

Het ontwerp van de standaard is erop gericht om ongewenste trillingen van de luidspreker af te leiden om zo de zuiverste geluidskwaliteit te verkrijgen. De standaard staat op verstelbare 8 mm stalen spikes, die helpen om ongewenste trillingen te verminderen en zo bij te dragen aan een meer gefocust en helder geluid.

Afmetingen:

  • Hoogte (zonder spikes): 595 mm
  • Diepte: 295 mm
  • Voorbreedte: 195 mm
  • Maximale breedte: 230 mm

De Audiovector stand is niet alleen een functioneel accessoire, maar ook een stijlvolle toevoeging aan elke luisterruimte, ontworpen om de luidsprekers optimaal te ondersteunen en te complementeren. Door het gebruik van deze standaards kunnen de luidsprekers vrij van interacties met oppervlakken opereren, wat resulteert in een verbeterde geluidsbeleving waarbij de nuances en details van de muziek volledig tot hun recht komen.

Technische specificaties

Extra informatie

Merk

Audiovector

Garantie

5 jaar fabrieksgarantie

Geschikt voor

Audiovector R 1

Afmetingen (h x b x d)

595 x 195 x 295 mm

Kleur

Zwart

Ontdek ons advies op maat
Meer informatie over de
Audiovector Stand?

Kom langs in onze showroom en bekijk dit product, plus nog vele andere. Vraag advies aan één van onze specialisten en ontdek welk product het beste past bij jou.

Krijg geld voor jouw oude installatie

Oude apparatuur inruilen?

Ontdek de mogelijkheden om jouw oude apparatuur in te ruilen voor een gloednieuwe installatie. Neem contact op over de mogelijkheden.

Hulp nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

Krijg advies over de perfecte apparatuur voor jou

Interesse in maatwerk oplossingen?

Een thuisbisocoop, TV-lift of onzichtbaar geluid

Wij nemen graag jouw wensen met je door