Menu

Bose 301 Direct/Reflecting (set van 2)

Bose 301 Direct/Reflecting

399,00
 • Gratis specialistisch advies: 013-5431489
 • Veilig online bestellen met o.a. iDeal & PayPal
 • Gratis thuisbezorgd vanaf €50,-
 • Eigen technische dienst

 

Artikelnummer: 17817305518
Tag:

Vertrouwd online winkelen

iDeal     Bancontact     paypal     visa     mastercard
postNL     dhl     ups

Laat je muziek helder en ruimtelijk klinken met deze klassieke en veelzijdige boekenplankluidsprekers. Ze zijn klein genoeg om op een plank of in een tv- of audiomeubel te passen, maar beschikken wel over de Bose-technologie om een groot deel van de energie van een liveoptreden over te brengen.

 • Componentluidsprekers die aangesloten kunnen worden op een stereoversterker
 • Stereo Targeting® tweeters (5,08 cm) en een naar achteren gerichte tweeter (5,08 cm) voor een uitgebalanceerd stereogeluid over een groot gebied
 • Woofer met grote uitslag (20,32 cm) voor helder en krachtig laag

Tijdens een liveoptreden bereikt muziek je oren via een combinatie van rechtstreeks en gereflecteerd geluid. Deze combinatie zorgt ook voor de emotionele impact. Direct/Reflecting® luidsprekertechnologie bootst deze combinatie na om een ruimtelijk geluid te creëren dat te vergelijken is met de beleving in een concertzaal.

In tegenstelling tot veel traditionele luidsprekers waarbij stereo-effecten gericht zijn op één optimale luisterpositie, bieden de Bose 301-stereoluidsprekers Stereo Everywhere® luidsprekerprestaties. Deze boekenplankluidsprekers zijn uitgerust met exclusieve Bose-technologieën die overal in de kamer voor een evenwichtig stereogeluid zorgen, in plaats van alleen op één optimale luisterpositie.

Kenmerken

 • Bij Direct/Reflecting®-luidsprekertechnologie wordt gereflecteerd en direct geluid gemengd, zodat de natuurlijke ruimtelijkheid van een liveconcert wordt nagebootst.
 • Taps toelopend slotpoortontwerp is ontwikkeld om de luchtturbulentie te reduceren. Woofer en poortgeometrie vullen elkaar aan, zodat u kunt genieten van een helderder en dieper geluid in de lagere frequenties, met name bij hoge geluidsniveaus.
 • Targeting® stereotweeters zijn voorzien van nauwkeurig gerichte exclusieve drivers van 5,08 cm voor een evenwichtig stereogeluid, zodat je in het hele luistergebied geniet van een levensechte ruimtelijkheid.
 • Een home-cinemauitbreiding met een naadloos home-cinemaontwerp. Deze luidsprekers leveren bioscoopgeluid als je ze combineert met een centerluidspreker en een Direct/Reflecting® luidsprekersysteem naar keuze.
 • De Stereo Everywhere® luidsprekerprestaties zorgen voor een uitgebalanceerd stereogeluid over een groot gebied. Deze luidsprekers zijn uitgerust met exclusieve Bose-technologieën die ervoor zorgen dat je overal in het luistergebied kunt genieten van gebalanceerd geluid, in tegenstelling tot conventionele luidsprekers die geluid voornamelijk in één bepaalde richting sturen.
 • Eén naar achteren gerichte tweeter (5,08 cm) stuurt geluid de kamer in via de achter- en zijkant van de luidspreker. Geniet van een gebalanceerde geluidsweergave waarbij het gereflecteerde en rechtstreekse geluid samen zorgen voor een ruimtelijk en natuurlijk geluid dat vergelijkbaar is met een liveconcert.
 • Het Spatial Dispersion™ luidsprekermembraan zorgt voor een gelijkmatigere ruimtelijke respons voor de hoge frequenties en een bredere distributie van geluid.
 • Woofer (20,32 cm) met grote uitslag produceert helder, krachtig laag en een evenwichtig kamervullend geluid.
 • Compact boekenplankontwerp dat probleemloos in je interieur past. Gebruik deze luidsprekers voor de weergave van muziek of filmgeluid. Ze kunnen worden gebruikt als primaire of secundaire luidsprekers of als surround-luidsprekers voor home-cinemasystemen.
 • Automatisch beveiligingssysteem voorkomt dat drivers overbelast raken en verhoogt de betrouwbaarheid terwijl je tegelijkertijd zo weinig mogelijk storing ondervindt wanneer je naar muziek luistert.
 • Getest met de Syncom®-computer om een hoog niveau van kwaliteit en betrouwbaarheid binnen de audiomarkt te kunnen garanderen.

Afmetingen/gewicht

 • Per luidspreker:24,8 x 36,2 x 24,8 cm (h x b x d) (5,7 kg)
 • Paar in doos:45,5 cm x 61,3 x 33,6 cm (h x b x d) (13 kg)

Extra informatie

Merk

Bose

Garantie

2 jaar fabrieksgarantie

Onze Service

 

Gratis specialistisch advies 

Kunnen wij u verder helpen bij het maken van de juiste keuze of heeft u nog vragen? Bel naar 013-5431489, mail naar [email protected] of kom langs in onze showroom. Eén van onze specialisten helpt u graag verder.

Veilig bestellen

U kunt dit artikel snel, eenvoudig en veilig online bestellen en betalen. Als u liever een keer komt kijken in onze showroom, bent u uiteraard ook van harte welkom.

Bij ons maakt u kennis met alle topmerken

Zowel online als in onze showroom in Tilburg hebben wij talloze producten van topmerken als Bowers & Wilkins, Loewe, Bose en nog veel meer.

Gratis thuisbezorgd vanaf €50

Is uw bestelling meer dan €50 euro? Dan wordt deze gratis naar u verzonden.

Eigen technische dienst

Heeft u onverhoopt een probleem met het door u aangeschafte product of komt u er niet helemaal uit met de installatie? Onze eigen technische dienst helpt u graag.