Bose 201 Direct/Reflecting

Bose 201 Direct/Reflecting (set van 2)

299,00

Bestel veilig en snel met iDeal of BanContact

Waarom kopen bij Bartels?
4.5/5

450+ klanten beoordelen ons met een 9.3 op 5-sterrenspecialist

Productafbeelding in een situatie
Bose 201 Direct/Reflecting (set van 2)
Bose 201 Direct/Reflecting
Advies of meer informatie nodig?

Maak een afspraak in onze showroom:

Beschrijving

Haal krachtige prestaties uit het ranke boekenplankdesign van het 201® luidsprekersysteem. Ze zijn compacter dan onze 301®-boekenplankluidsprekers, en daardoor ideaal voor kleinere ruimtes. Sluit ze aan op je stereoversterker en geniet optimaal van je muziek.

 • Componentluidsprekers die aangesloten kunnen worden op een stereoversterker
 • De stereo Targeting® tweeters (6,4 cm) maken gebruik van nauwkeurig gerichte drivers voor evenwichtig stereogeluid en levensechte ruimtelijkheid
 • Woofer met hoge geluidsdruk (16,5 cm) voor strak en krachtig laag

De 201 stereoluidsprekers maken gebruik van onze Direct/Reflecting® luidsprekertechnologie zodat het lijkt of je bij een liveoptreden bent waar je wordt omringd door een combinatie van weerkaatst en direct geluid.

De innovatieve Bose® Direct/Reflecting® luidsprekertechnologie bootst deze audio-ervaring na door het geluid op wanden en andere vlakke oppervlakken te laten weerkaatsen. De stereo-effecten zijn niet langer alleen hoorbaar op één optimale luisterplek: de Stereo Everywhere® luidsprekerprestaties bieden vol stereogeluid in het gehele luistergebied. Je geniet van realistische, ruimtelijke prestaties, op bijna iedere plek in de ruimte.

 • Bij Direct/Reflecting® luidsprekertechnologie wordt gereflecteerd en direct geluid gemengd, zodat de natuurlijke ruimtelijkheid van een liveconcert wordt nagebootst.
 • De stereo Targeting® tweeters zijn voorzien van nauwkeurig gerichte exclusieve drivers van 6,4 cm voor een evenwichtig stereogeluid, zodat je in het hele luistergebied geniet van een levensechte ruimtelijkheid.
 • Gereed voor home-cinema-uitbreiding met een naadloos home-cinemaontwerp. Deze luidsprekers bieden een bioscoopervaring als je ze combineert met een centerluidspreker en een Direct/Reflecting® luidsprekersysteem naar keuze.
 • De Stereo Everywhere® luidsprekerprestaties zorgen voor een uitgebalanceerd stereogeluid over een groot gebied. Deze luidsprekers zijn uitgerust met exclusieve Bose-technologieën die ervoor zorgen dat je overal in het luistergebied kunt genieten van gebalanceerd geluid, in tegenstelling tot conventionele luidsprekers die geluid voornamelijk in één bepaalde richting sturen.
 • Het Spatial Dispersion™ luidsprekermembraan zorgt voor een meer gelijkmate ruimtelijke respons voor de hoge frequenties en een bredere distributie van geluid.
 • Woofer (16,51 cm) met hoge uitslag produceert helder, vol laag en evenwichtig geluid door de hele ruimte.
 • Compact boekenplankontwerp dat probleemloos in je interieur past. Gebruik deze luidsprekers voor de weergave van muziek of filmgeluid. Ze kunnen worden gebruikt als primaire of secundaire luidsprekers of als surround-luidsprekers voor home-cinemasystemen.
 • Automatisch beveiligingssysteem voorkomt dat drivers overbelast raken en verhoogt de betrouwbaarheid terwijl je tegelijkertijd zo weinig mogelijk storing ondervindt wanneer je naar muziek luistert.
 • Getest met de Syncom®-computer om een hoog niveau van kwaliteit en betrouwbaarheid binnen de audiomarkt te kunnen garanderen.

Afmetingen/gewicht

 • Per luidspreker:20 x 35 x 22 cm (h x b x d) (5 kg)
Technische specificaties

Extra informatie

Merk

Bose

Garantie

2 jaar fabrieksgarantie

Bose 201 Direct/Reflecting

Bose 201 Direct/Reflecting (set van 2)

299,00

Ontdek ons advies op maat
Meer informatie over de
Bose 201 Direct/Reflecting (set van 2)?

Kom langs in onze showroom en bekijk dit product, plus nog vele andere. Vraag advies aan één van onze specialisten en ontdek welk product het beste past bij jou.

Krijg geld voor jouw oude installatie

Oude apparatuur inruilen?

Ontdek de mogelijkheden om jouw oude apparatuur in te ruilen voor een gloednieuwe installatie. Neem contact op over de mogelijkheden.

Hulp nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

Krijg advies over de perfecte apparatuur voor jou

Interesse in maatwerk oplossingen?

Een thuisbisocoop, TV-lift of onzichtbaar geluid

Wij nemen graag jouw wensen met je door