Bose 301 Direct/Reflecting

Bose 301 Direct/Reflecting (set van 2)

399,00

Bestel veilig en snel met iDeal of BanContact

Waarom kopen bij Bartels?
4.5/5

450+ klanten beoordelen ons met een 9.3 op 5-sterrenspecialist

Productafbeelding in een situatie
Bose 301 Direct/Reflecting (set van 2)
Bose 301 Direct/Reflecting
Advies of meer informatie nodig?

Maak een afspraak in onze showroom:

Beschrijving

Laat je muziek helder en ruimtelijk klinken met deze klassieke en veelzijdige boekenplankluidsprekers. Ze zijn klein genoeg om op een plank of in een tv- of audiomeubel te passen, maar beschikken wel over de Bose-technologie om een groot deel van de energie van een liveoptreden over te brengen.

 • Componentluidsprekers die aangesloten kunnen worden op een stereoversterker
 • Stereo Targeting® tweeters (5,08 cm) en een naar achteren gerichte tweeter (5,08 cm) voor een uitgebalanceerd stereogeluid over een groot gebied
 • Woofer met grote uitslag (20,32 cm) voor helder en krachtig laag

Tijdens een liveoptreden bereikt muziek je oren via een combinatie van rechtstreeks en gereflecteerd geluid. Deze combinatie zorgt ook voor de emotionele impact. Direct/Reflecting® luidsprekertechnologie bootst deze combinatie na om een ruimtelijk geluid te creëren dat te vergelijken is met de beleving in een concertzaal.

In tegenstelling tot veel traditionele luidsprekers waarbij stereo-effecten gericht zijn op één optimale luisterpositie, bieden de Bose 301-stereoluidsprekers Stereo Everywhere® luidsprekerprestaties. Deze boekenplankluidsprekers zijn uitgerust met exclusieve Bose-technologieën die overal in de kamer voor een evenwichtig stereogeluid zorgen, in plaats van alleen op één optimale luisterpositie.

Kenmerken

 • Bij Direct/Reflecting®-luidsprekertechnologie wordt gereflecteerd en direct geluid gemengd, zodat de natuurlijke ruimtelijkheid van een liveconcert wordt nagebootst.
 • Taps toelopend slotpoortontwerp is ontwikkeld om de luchtturbulentie te reduceren. Woofer en poortgeometrie vullen elkaar aan, zodat u kunt genieten van een helderder en dieper geluid in de lagere frequenties, met name bij hoge geluidsniveaus.
 • Targeting® stereotweeters zijn voorzien van nauwkeurig gerichte exclusieve drivers van 5,08 cm voor een evenwichtig stereogeluid, zodat je in het hele luistergebied geniet van een levensechte ruimtelijkheid.
 • Een home-cinemauitbreiding met een naadloos home-cinemaontwerp. Deze luidsprekers leveren bioscoopgeluid als je ze combineert met een centerluidspreker en een Direct/Reflecting® luidsprekersysteem naar keuze.
 • De Stereo Everywhere® luidsprekerprestaties zorgen voor een uitgebalanceerd stereogeluid over een groot gebied. Deze luidsprekers zijn uitgerust met exclusieve Bose-technologieën die ervoor zorgen dat je overal in het luistergebied kunt genieten van gebalanceerd geluid, in tegenstelling tot conventionele luidsprekers die geluid voornamelijk in één bepaalde richting sturen.
 • Eén naar achteren gerichte tweeter (5,08 cm) stuurt geluid de kamer in via de achter- en zijkant van de luidspreker. Geniet van een gebalanceerde geluidsweergave waarbij het gereflecteerde en rechtstreekse geluid samen zorgen voor een ruimtelijk en natuurlijk geluid dat vergelijkbaar is met een liveconcert.
 • Het Spatial Dispersion™ luidsprekermembraan zorgt voor een gelijkmatigere ruimtelijke respons voor de hoge frequenties en een bredere distributie van geluid.
 • Woofer (20,32 cm) met grote uitslag produceert helder, krachtig laag en een evenwichtig kamervullend geluid.
 • Compact boekenplankontwerp dat probleemloos in je interieur past. Gebruik deze luidsprekers voor de weergave van muziek of filmgeluid. Ze kunnen worden gebruikt als primaire of secundaire luidsprekers of als surround-luidsprekers voor home-cinemasystemen.
 • Automatisch beveiligingssysteem voorkomt dat drivers overbelast raken en verhoogt de betrouwbaarheid terwijl je tegelijkertijd zo weinig mogelijk storing ondervindt wanneer je naar muziek luistert.
 • Getest met de Syncom®-computer om een hoog niveau van kwaliteit en betrouwbaarheid binnen de audiomarkt te kunnen garanderen.

Afmetingen/gewicht

 • Per luidspreker:24,8 x 36,2 x 24,8 cm (h x b x d) (5,7 kg)
 • Paar in doos:45,5 cm x 61,3 x 33,6 cm (h x b x d) (13 kg)
Technische specificaties

Extra informatie

Merk

Bose

Garantie

2 jaar fabrieksgarantie

Bose 301 Direct/Reflecting

Bose 301 Direct/Reflecting (set van 2)

399,00

Ontdek ons advies op maat
Meer informatie over de
Bose 301 Direct/Reflecting (set van 2)?

Kom langs in onze showroom en bekijk dit product, plus nog vele andere. Vraag advies aan één van onze specialisten en ontdek welk product het beste past bij jou.

Krijg geld voor jouw oude installatie

Oude apparatuur inruilen?

Ontdek de mogelijkheden om jouw oude apparatuur in te ruilen voor een gloednieuwe installatie. Neem contact op over de mogelijkheden.

Hulp nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

Krijg advies over de perfecte apparatuur voor jou

Interesse in maatwerk oplossingen?

Een thuisbisocoop, TV-lift of onzichtbaar geluid

Wij nemen graag jouw wensen met je door