Speaker voor buiten

Bose FreeSpace 51 Buitenluidsprekers

849,95

Bestel veilig en snel met iDeal of BanContact

Waarom kopen bij Bartels?
4.5/5

450+ klanten beoordelen ons met een 9.3 op 5-sterrenspecialist

Homepage banner (3)
Bose FreeSpace 51 Buitenluidsprekers
Speaker voor buiten

Er zijn geen producten gevonden voor deze zoekopdracht.

Advies of meer informatie nodig?

Kom langs in onze showroom in Tilburg

Beschrijving

Let op: prijs is per paar en kan alleen per paar besteld worden.

Breng de subtiele nuances van je favoriete muziek tot leven in openluchtomgevingen waar montage aan de wand geen optie is. De Bose FreeSpace 51 speakers zijn onze beste luidsprekers voor in de tuin, op de veranda of op het terras. Sluit ze aan op je bestaande stereoversterker en geniet van natuurlijk geluid in een breed luistergebied.

– Geluidsdekking van 360 graden, onze grootste dekking met een buitenluidspreker
– Installatie in of op de grond voor plaatsing in landschap of op terras
– Bestand tegen sneeuw, zon, regen, ijs en zout water

FreeSpace 51 outdoor stereo speakers hebben een brede, gelijkmatige dekking, dankzij het ontwerp dat het geluid in 360 graden kan verspreiden. Een centraal geplaatste poort verbetert het laag om de diepe, volle klanken van je muziek ook buiten te kunnen horen. Het gewelfde rooster dat zich boven deze poort bevindt, reflecteert hoge frequenties in het gehele luistergebied.

Deze luidsprekers kunnen op harde oppervlakken of in de grond worden ge•nstalleerd. Ze vallen haast weg tegen het groen van de tuin, je ziet ze bijna niet nadat je ze hebt geplaatst. En dankzij de sleuven aan de onderzijde van de voet kunnen op een veranda of een terras de kabels gemakkelijk worden weggewerkt, zodat je installatie er professioneel uitziet.

De Bose FreeSpace 51 weerbestendige luidsprekers beschikken over tal van interessante kenmerken, zoals de naar beneden gerichte full-range driver van 11,4 cm. Ze bieden de duurzaamheid die je buiten nodig hebt en het geluid dat je binnenshuis gewend bent. Laat ze rustig het hele jaar door buiten staan, want deze weerbestendige luidsprekers zijn ontworpen en getest om sneeuw, regen, zout en extreme temperaturen van 60oC tot -30oC te weerstaan. Bovendien zijn ze beschermd door een beperkte garantie van vijf jaar.

– In weerbestendigheidstests van Bose wordt de blootstelling aan zonlicht, regen, warmte, ijs, zout en water nagebootst. Uit deze tests blijkt hoe goed bestand de FreeSpace 51 weerbestendige luidsprekers zijn tegen extreme omstandigheden en hoe betrouwbaar de prestaties blijven, ook op lange termijn.
– Het radiale ontwerp van deze unieke weerbestendige luidsprekers zorgt ervoor dat het geluid in alle richtingen (360 graden) wordt verspreid voor een uitzonderlijk brede geluidsdekking in de buitenlucht.
– Dankzij de robuuste, weerbestendige constructie leveren deze luidsprekers het hele jaar door consistente, betrouwbare prestaties en zijn ze bestand tegen alle ontberingen die ze buiten moeten doorstaan. Daarnaast kunnen ze een gewicht van 160 kg verdragen. Vijf jaar garantie.
– De groene luidsprekerbehuizing is ontworpen om op te gaan in het groen van de tuin.
– Grondplaat met montagegaten voor een eenvoudige, stevige en veilige installatie op harde oppervlakken of in de grond.
– Drie kabelsleuven aan de onderkant van de FreeSpace 51 voorkomen dat de luidspreker wankel op de kabel komt te staan en geven de installatie op een veranda, terras of andere vlakke ondergrond een professionele uitstraling.

Afmetingen: 36cm H x 32cm B x 32cm D
Gewicht: 10,8kg (per stuk)
Let op: prijs is per paar en kan alleen per paar besteld worden.

Technische specificaties

Product SKU / EAN (artikelnummer): 0017817325455

Extra informatie

Merk

Bose

Garantie

5 jaar fabrieksgarantie

Speaker voor buiten

Bose FreeSpace 51 Buitenluidsprekers

849,95

Ontdek ons advies op maat
Meer informatie over de
Bose FreeSpace 51 Buitenluidsprekers?

Kom langs in onze showroom en bekijk dit product, plus nog vele andere. Vraag advies aan één van onze specialisten en ontdek welk product het beste past bij jou.

Website nieuwsbrief header
Krijg geld voor jouw oude installatie

Oude apparatuur inruilen?

Ontdek de mogelijkheden om jouw oude apparatuur in te ruilen voor een gloednieuwe installatie. Neem contact op over de mogelijkheden.

Hulp nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

Krijg advies over de perfecte apparatuur voor jou

Interesse in maatwerk oplossingen?

Een thuisbisocoop, TV-lift of onzichtbaar geluid

Wij nemen graag jouw wensen met je door