Menu

Buitenluidsprekers van Bose

Bose FreeSpace 51 Buitenluidsprekers

849,95

Prijs per stuk

Wil je een bericht ontvangen wanneer dit product (weer) leverbaar is?

Wil je een bericht ontvangen wanneer dit product (weer) leverbaar is?

Buitenluidsprekers van Bose

Bose FreeSpace 51 Buitenluidsprekers

849,95

Prijs per stuk

Wil je een bericht ontvangen wanneer dit product (weer) leverbaar is?

Bose FreeSpace 51 Buitenluidsprekers

Let op: prijs is per paar en kan alleen per paar besteld worden.

Breng de subtiele nuances van je favoriete muziek tot leven in openluchtomgevingen waar montage aan de wand geen optie is. De Bose FreeSpace 51 speakers zijn onze beste luidsprekers voor in de tuin, op de veranda of op het terras. Sluit ze aan op je bestaande stereoversterker en geniet van natuurlijk geluid in een breed luistergebied.

– Geluidsdekking van 360 graden, onze grootste dekking met een buitenluidspreker
– Installatie in of op de grond voor plaatsing in landschap of op terras
– Bestand tegen sneeuw, zon, regen, ijs en zout water

FreeSpace 51 outdoor stereo speakers hebben een brede, gelijkmatige dekking, dankzij het ontwerp dat het geluid in 360 graden kan verspreiden. Een centraal geplaatste poort verbetert het laag om de diepe, volle klanken van je muziek ook buiten te kunnen horen. Het gewelfde rooster dat zich boven deze poort bevindt, reflecteert hoge frequenties in het gehele luistergebied.

Deze luidsprekers kunnen op harde oppervlakken of in de grond worden ge•nstalleerd. Ze vallen haast weg tegen het groen van de tuin, je ziet ze bijna niet nadat je ze hebt geplaatst. En dankzij de sleuven aan de onderzijde van de voet kunnen op een veranda of een terras de kabels gemakkelijk worden weggewerkt, zodat je installatie er professioneel uitziet.

De Bose FreeSpace 51 weerbestendige luidsprekers beschikken over tal van interessante kenmerken, zoals de naar beneden gerichte full-range driver van 11,4 cm. Ze bieden de duurzaamheid die je buiten nodig hebt en het geluid dat je binnenshuis gewend bent. Laat ze rustig het hele jaar door buiten staan, want deze weerbestendige luidsprekers zijn ontworpen en getest om sneeuw, regen, zout en extreme temperaturen van 60oC tot -30oC te weerstaan. Bovendien zijn ze beschermd door een beperkte garantie van vijf jaar.

– In weerbestendigheidstests van Bose wordt de blootstelling aan zonlicht, regen, warmte, ijs, zout en water nagebootst. Uit deze tests blijkt hoe goed bestand de FreeSpace 51 weerbestendige luidsprekers zijn tegen extreme omstandigheden en hoe betrouwbaar de prestaties blijven, ook op lange termijn.
– Het radiale ontwerp van deze unieke weerbestendige luidsprekers zorgt ervoor dat het geluid in alle richtingen (360 graden) wordt verspreid voor een uitzonderlijk brede geluidsdekking in de buitenlucht.
– Dankzij de robuuste, weerbestendige constructie leveren deze luidsprekers het hele jaar door consistente, betrouwbare prestaties en zijn ze bestand tegen alle ontberingen die ze buiten moeten doorstaan. Daarnaast kunnen ze een gewicht van 160 kg verdragen. Vijf jaar garantie.
– De groene luidsprekerbehuizing is ontworpen om op te gaan in het groen van de tuin.
– Grondplaat met montagegaten voor een eenvoudige, stevige en veilige installatie op harde oppervlakken of in de grond.
– Drie kabelsleuven aan de onderkant van de FreeSpace 51 voorkomen dat de luidspreker wankel op de kabel komt te staan en geven de installatie op een veranda, terras of andere vlakke ondergrond een professionele uitstraling.

Afmetingen: 36cm H x 32cm B x 32cm D
Gewicht: 10,8kg (per stuk)
Let op: prijs is per paar en kan alleen per paar besteld worden.

Specificaties

Extra informatie

Merk

Bose

Garantie

2 jaar fabrieksgarantie

Adres

Bartels Hifi – Tv – Domotica BV

Showroom & Adviescentrum

Besterdring 87-91
5014 HH Tilburg

Contactgegevens

Tel: 013-5431489
Email: [email protected]
KVK: 72043075

Plan je route