Menu

Draadloze speaker van Bose voor in multiroom systeem

Bose SoundTouch 10 zwart

199,00

Prijs per stuk

Wil je een bericht ontvangen wanneer dit product (weer) leverbaar is?

Wil je een bericht ontvangen wanneer dit product (weer) leverbaar is?

Draadloze speaker van Bose voor in multiroom systeem

Bose SoundTouch 10 zwart

199,00

Prijs per stuk

Wil je een bericht ontvangen wanneer dit product (weer) leverbaar is?

Wil je elke ruimte vol geluid? Kies de SoundTouch 10 wireless speaker. De luidspreker past bijna overal en biedt verrassend vol en rijk geluid voor zijn formaat. Ideaal voor elke gelegenheid, want je krijgt meteen eenvoudig toegang tot je muziek. Gebruiksvriendelijker kan niet. Je hoeft alleen maar de SoundTouch-app op je apparaat te installeren om een wereld aan muziek te kunnen streamen. Volg daarna deze eenvoudige stappen: Sluit de luidspreker aan, Verbind de luidspreker met je wifi en bedien alles met de app.

Met SoundTouch steken we veel moeite in het zo moeiteloos mogelijk maken. Je kunt luisteren op jouw manier, zonder je zorgen te maken over welke technologie het beste is. Met deze kleine draadloze luidspreker kun je je muziek rechtstreeks afspelen vanaf een telefoon of tablet met Bluetooth of verbinding maken met je wifi-netwerk om thuis muziek te luisteren.

Onze visie was eenvoudig: onze SoundTouch-serie uitbreiden met een luidspreker voor iedereen die draadloos muziek wil luisteren met een compact systeem eŽn voor degenen die in extra ruimtes muziek willen luisteren voor een aantrekkelijke prijs. De SoundTouch 10 speaker is in beide gevallen ideaal en geeft je favoriete muziek verrassend vol en helder geluid.

SoundTouch speakers geven draadloos toegang tot populaire muziekdiensten als Spotify, internet-radiozenders en je opgeslagen muziekbibliotheek. Alles in eeŽŽn luidspreker.

Vul een appartement met geluid of overspoel een compleet huis met muziek. SoundTouch speakers zijn gemaakt voor jouw levensstijl en kunnen met je meegroeien. Als je er een hebt, kun je er altijd meer toevoegen. Ze werken allemaal samen. Dus als jij naar een andere ruimte gaat, gaat je muziek met je mee. Laat ze allemaal dezelfde muziek afspelen in alle ruimtes of juist in elke ruimte andere muziek.

Draadloze of hands-on bediening

Luister met de SoundTouch-app naar je favoriete muziek uit je SoundTouch speaker. Met SoundTouch heb je de volledige controle over je luisterervaring. Gebruik populaire muziekdiensten, zoals Spotify, Apple Music en Deezer, internetradio en je opgeslagen muziekbibliotheek. Stel eenvoudig presets in, zodat je met ŽŽn druk op de knop toegang hebt tot je favoriete muziek en bedien ŽŽn of meerdere SoundTouch speakers in huis.

Alleen met SoundTouch kun je je favoriete muziek onder zes presets plaatsen, zodat je daar direct toegang toe hebt en geen tijd verspilt met zoeken. Wijs een preset toe aan je beste Spotify-afspeellijst voor feestjes, een andere aan de internetradiozender die je onlangs hebt ontdekt en een derde aan alle nummers die je favoriete artiest ooit heeft opgenomen. Je kunt ze toewijzen aan je muziekbibliotheek, podcasts, albums enzovoort.

De SoundTouch 10 speaker biedt een breed, krachtig geluidsveld, waardoor het lijkt alsof je naast de artiest staat. We kunnen dit laatste illustreren en ook de kracht van onze draadloze luidsprekers.

Afmetingen: 21,2cm H x 14,1cm B x 8,7cm D
Gewicht: 1,87kg

Specificaties

Extra informatie

Merk

Bose

Garantie

2 jaar fabrieksgarantie

Adres

Bartels Hifi – Tv – Domotica BV

Showroom & Adviescentrum

Besterdring 87-91
5014 HH Tilburg

Contactgegevens

Tel: 013-5431489
Email: [email protected]
KVK: 72043075

Plan je route