Homecinema Luidspreker set

Bowers & Wilkins Architect Frame

Waarom kopen bij Bartels?
4.5/5

450+ klanten beoordelen ons met een 9.3 op 5-sterrenspecialist

Homepage banner (3)

Bowers & Wilkins

Architect Frame
Homecinema Luidspreker set

Er zijn geen producten gevonden voor deze zoekopdracht.

Advies of meer informatie nodig?

Kom langs in onze showroom in Tilburg

Beschrijving

Architect Frame: Totaaloplossing

Architect Frame is een innovatieve geïntegreerde audio-oplossing voor grotere TV-schermen die na uitvoerig onderzoek gezamenlijk is ontwikkeld door Bowers & Wilkins en Mutrox, specialisten in akoestische oplossingen. Vaak wordt de geluidsweergave van zulke mooie schermen verwaarloosd en verkleind. Architect Frame is een high-end geluidsoplossing die de linker-, rechter-, midden- en subwoofer in één structuur rond de TV integreert.

Design & comfort

Bowers & Wilkins zoekt samenwerking met architecten en binnenhuisarchitecten om innovatieve woningintegraties met toegevoegde waarde voor de eindgebruiker mogelijk te maken. De aanpassingsmogelijkheden zijn eindeloos met Architect Frame. De roosters zijn verkrijgbaar in een veelheid aan moderne kleuren, maar kunnen ook worden afgewerkt met op maat gemaakte stoffen, zolang deze maar voldoen aan de gespecificeerde akoestische transparantie-eisen.

Geluid van B&W

Bovendien is Architect Frame verkrijgbaar in een Stereo, LCR en LCR met Subwoofer versie voor 55, 65 en 77 inch TV’s. Het systeem kan ook worden uitgebreid naar een 3D surround sound formaat of naar meerdere kamers. Het grote voordeel van deze oplossing is de levering van een compromisloze, gedetailleerde en natuurlijke geluidsweergave die men zou verwachten als aanvulling op een flatscreen-TV van hoge kwaliteit en met een hoge resolutie.

Makkelijke installatie

Door een geribbelde, inwendig geschoorde constructie, met een gewicht van een solide 80 kg, fungeert het frame zelf als een backbox die klaar is om aan een wand te worden gemonteerd of als module in op maat ontworpen meubilair te worden geïntegreerd. Architect Frame combineert een strak design met flexibiliteit en installatiegemak. Er zijn geen zichtbare kabels, deze zijn weggewerkt in de structuur zelf. Voor Architect Frame is gekozen voor CWM7.4 S2 vanwege de slanke en vrij smalle vorm van de luidspreker met een uitstekende geluidskwaliteit en een betaalbare prijs-kwaliteitverhouding.

Veelzijdig in gebruik

De meest gebruikte entertainment zoals TV, muziek luisteren, film, internet online gaming en ook Home Automation zijn samengebracht in één ultieme gebruikerservaring. Met Architect Frame kan de hele familie individueel en ook collectief gebruik maken van de eindeloze functionaliteit en deze ervaren. Het mooie van werken met Architect Frame is de mogelijkheid voor ontwerpers en architecten om zich te onderscheiden door middel van unieke, gepersonaliseerde, geïntegreerde ontwerpen voor Audio en Video in elke specifieke woonomgeving.

Kies voor de totale ervaring

Combineer de Architect Frame met de ISW-4 subwoofer*: Groots geluid, dreunende bas en audiofiele versterking. Twee longthrow 200 mm (8 in) drivers zorgen ervoor dat de ISW-4 de grote hoeveelheid lucht kan verplaatsen die nodig is voor een hoogwaardige weergave van de lage frequenties.

*versterker niet inbegrepen

Over Bowers & Wilkins: Architect Frame – Eigenschappen

  • Volledige oplossing voor beeld & geluid
  • Past in elk interieur
  • Verkrijgbaar in 3 kleuren
  • Stel zelf je speakerconfiguratie samen
  • Eenvoudige installatie
  • Subliem geluid

Meer info of wilt u graag een demonstratie?

Kom langs in onze showroom

Technische specificaties

Extra informatie

Merk

Bowers & Wilkins

Garantie

5 jaar fabrieksgarantie

Geschikt voor TV

Universeel (55 t/m 97 inch)

Geschikt voor luidsprekers

Bowers & Wilkins inbouwluidsprekers

Kleur

Bullet Grey, Eastern Taupe, Zwart

Ontdek ons advies op maat
Meer informatie over de
Bowers & Wilkins Architect Frame?

Kom langs in onze showroom en bekijk dit product, plus nog vele andere. Vraag advies aan één van onze specialisten en ontdek welk product het beste past bij jou.

Website nieuwsbrief header
Krijg geld voor jouw oude installatie

Oude apparatuur inruilen?

Ontdek de mogelijkheden om jouw oude apparatuur in te ruilen voor een gloednieuwe installatie. Neem contact op over de mogelijkheden.

Hulp nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

Krijg advies over de perfecte apparatuur voor jou

Interesse in maatwerk oplossingen?

Een thuisbisocoop, TV-lift of onzichtbaar geluid

Wij nemen graag jouw wensen met je door