Menu

In-wall subwoofer

Bowers & Wilkins ISW-8 | Inbouw subwoofer

1.499,00

Prijs per stuk

In-wall subwoofer

Bowers & Wilkins ISW-8 | Inbouw subwoofer

1.499,00

Prijs per stuk
Bowers & Wilkins ISW-8 | Inbouw subwoofer

Krachtige in-wall subwoofer

De ISW-8 is het vlaggenschip van de in-wall subwoofers van Bowers & Wilkins; hij levert uitzonderlijke subwooferprestaties voor custom install toepassingen. Het is een compromisloos ontwerp voor wanneer vermogen en prestaties van essentieel belang zijn, maar heeft een dun profiel waardoor hij makkelijk in de muur past.

Over Bowers & Wilkins

Bij Bowers & Wilkins doen ze dingen anders. Zij vinden dat de perfecte luidspreker niets zou moeten toevoegen of afdoen aan de originele muziek. In plaats daarvan zou het pure geluid juist in alle opzichten getrouw moeten zijn aan het origineel, precies zoals de artiest voor ogen had.

Geavanceerde technologie

De ISW-8 heeft de langste excursie van een subwoofer voor inbouw in de wand die Bowers & Wilkins ooit heeft gemaakt. De 12″ Aerofoil driver maakt gebruik van Neodymium magneten en kan zowel een ongelooflijk vermogen als een nauwkeurige regeling leveren voor een sensationele luisterervaring.

Minder last van trillingen

Om het ongelooflijke vermogen te compenseren, is de behuizing van de ISW-8 ontworpen om aan de muur te worden opgehangen met behulp van nieuwe, geïntegreerde trillingsisolerende bevestigingen. Hierdoor wordt de overdracht van trillingen van de kast naar de muur verminderd, wat zowel de prestaties als de structurele integriteit ten goede komt.

Gemaakt voor de CI700/CI800

ISW-8 is primair bedoeld voor gebruik met Bowers & Wilkins high-end CI700 en CI800 custom installatie luidsprekers in zowel home cinema als hoogwaardige tweekanaals installaties. Maar deze kan natuurlijk met alle soorten luidsprekers worden gecombineerd.

ISW-8 – Eigenschappen

  • Inbouwsubwoofer
  • 8 Ohm impedantie
  • Aerofoil™ woofer
  • 1000W vermogen
  • 12Hz-260Hz bereik bij 6dB

Meer info of wilt u graag een demonstratie?


Specificaties

Extra informatie

Merk

Bowers & Wilkins

Garantie

2 jaar fabrieksgarantie

Totaal vermogen

1000W

Impedantie

8 Ohm

Woofers

12" Aerofoil™ woofer

Frequentiebereik (6dB)

12Hz-260Hz

Frequentiebereik (-3dB)

16Hz-200Hz

Adres

Bartels Hifi – Tv – Domotica BV

Showroom & Adviescentrum

Besterdring 87-91
5014 HH Tilburg

Contactgegevens

Tel: 013-5431489
Email: [email protected]
KVK: 72043075

Plan je route