Menu

Bekijk hier de nieuwe Bowers & Wilkins 700 S3 serie

Bowers & Wilkins | 702 Signature S2 | Ferrari Red

2.999,00

Prijs per stuk

Uitverkocht, neem contact op voor meer informatie

Wil je een bericht ontvangen wanneer dit product (weer) leverbaar is?

Wil je een bericht ontvangen wanneer dit product (weer) leverbaar is?

Bowers & Wilkins | 702 Signature S2 | Ferrari Red

2.999,00

Prijs per stuk

Wil je een bericht ontvangen wanneer dit product (weer) leverbaar is?

Bowers & Wilkins | 702 Signature S2 | Ferrari Red

Bowers & Wilkins | 702 Signature S2

De nieuwe 705 s2 Signature- en 702 s2 Signature-modellen zijn in dezelfde geest ontwikkeld als hun voorgangers: net als eerdere Signatures zijn de nieuwe modellen zorgvuldig opgewaardeerde en luxueus afgewerkte luidsprekers die het summum van de huidige ontwerp-, engineering- en productieprocessen bij Bowers & Wilkins vertegenwoordigen. Er is enorm veel zorg en aandacht besteed aan het verbeteren van hun akoestische prestaties via een opgewaardeerd wisselfilterontwerp, en aan het zorgvuldig vervaardigen van de luxueuze nieuwe kastafwerking.

De elegante Bowers & Wilkins 700 Serie luidsprekers zijn in 2017 gelanceerd en leveren reeds buitengewone prestaties dankzij het zorgvuldige gebruik van technologieën die voor het eerst in de hoogwaardige 800 Serie Diamond werden toegepast, zoals de massieve Tweeter-on-Top-behuizing, unieke Continuum conus-drivers en Aerofoil Profile-basdrivers. In combinatie met op maat gemaakte 700 Serie-technologieën, zoals de Carbon Dome-tweeter en zorgvuldig geoptimaliseerde en rigide kasten, resulteert dit in een luidsprekerserie die even subliem klinkt als hij oogt.

 

 

Carbon Dome-tweeter

Beide 700 Serie Signature-modellen zijn uitgerust met Carbon Dome-tweetertechnologie van Bowers & Wilkins. De Carbon Dome is ontworpen om het prestatieverschil tussen de aluminium dubbele dome van de 600 Serie en de Diamond dome van de 800 Serie Diamond te overbruggen en bestaat uit twee delen. Het voorste deel is een aluminium dome die is verhard met een 30 micron dikke PVD-coating (Physical Vapour Deposition) koolstoflaag. Het tweede deel is een koolstofring van 300 micron die is geplaatst aan de binnenzijde van de spreekspoelhouder. Het resultaat is uitzonderlijke stijfheid en weerstand tegen vervorming zonder onnodige massa, en een eerste break-up-punt van 47 kHz.

Massieve tweeters

Net als alle voorgaande Signature-producten hebben ook de 705 Signature en de 702 Signature een Tweeter-on-Top-ontwerp met, in dit geval, massieve tweetertechnologie. Dit ontwerp is volledig ontleend aan de aanpak die is gebruikt voor de 800 Serie Diamond en heeft dezelfde prestatievoordelen. In lijn met de 700 Serie-luidsprekers gebruiken de nieuwe Signature-modellen in plaats van een holle zinken behuizing dezelfde vorm die uit een blok aluminium is gefreesd, voor een stijvere en minder resonante structuur. Deze structuur weegt meer dan 1 kg, is buitengewoon inert en profiteert van hetzelfde ontkoppelingsmechanisme en akoestisch transparante roosterontwerp als de 800 Serie Diamond. Door dit ontwerp kan de massa van het tweeterelement bovendien als koellichaam fungeren.

Continuum conus

De Continuum conus-drivers voor het middenbereik verschenen voor het eerst in de 800 Serie Diamond. Het ontwerp van de Continuum conus is gebaseerd op het concept van geoptimaliseerde en gecontroleerde flexibiliteit. Dankzij dit ontwerp vermijdt de conus de abrupte gedragsovergang tussen pistonbewegingen en break-up-modus, die bij een conventionele driver drastisch afbreuk doet aan de openheid en neutraliteit. Continuum is een geweven composietmateriaal dat een zeer gecontroleerde break-up levert, wat leidt tot transparantere en meer gedetailleerde middentonen.

 

702 s2

 

Chassis voor middentonen

De 702 S2 Signature is uitgerust met een speciale FST-driver voor het middenbereik die een met FEA geoptimaliseerd aluminium chassis met een zeer stijve, geoptimaliseerde vorm gebruikt en verder is verbeterd door toevoeging van een gestemde massademper aan de voorzijde van het chassis. Hierdoor wordt alle resterende resonantie in de structuur gedempt, wat resulteert in een zuiverdere presentatie van de middentonen.

Middentonerontkoppeling

Het middentonerontkoppelingssysteem vereenvoudigt het ontwerp dat in de 800 Serie Diamond is gebruikt en biedt zo op alle fronten een aanzienlijke verbetering van de ruimtelijkheid in de middentonen.

Aerofoil Profile-basconus

De 702 Signature bevat een nieuwe implementatie van de Aerofoil-conus uit de 800 Serie Diamond, waarbij een composietstructuur van binnen- en buitenlagen gevuld met EPS wordt gebruikt. Het resultaat is een drastische verbetering van de lagetonenweergave.

Bowers & Wilkins 702 signature s2: Volledige Eigenschappen

  • Carbon Dome Tweeter
  • Solid Tweeter Body
  • Continuum Midrange
  • FEA geoptimaliseerde FST-driver
  • Verbeterde crossover componenten
  • Heldermetalen ring rondom de conussen
  • Uniek Signature-identificatieplaatje
  • Unieke kleur afkomstig van de speciale Nautilus luidsprekers
  • Afmetingen: 108,7cm H x 36,6cm B x 41,4cm D (met voet en grill inclusief tweeter)
  • Gewicht: 29,5 kg

 


 

Specificaties

Extra informatie

EAN

0714346334421-MB

Merk

Bowers & Wilkins

Garantie

2 jaar fabrieksgarantie

Model

702 Signature S2

Tweeters

1” Carbon Dome met Nautilus-tweeter in aparte behuizing

Woofers

6” Continuum FST-middenspeaker, 3 x 6,5” Aerofoil bodems (papier/polystyreen)

Frequency response

45-28000 Hz (-3 dB), 28-33000 Hz (-6 dB)

Gevoeligheid

90 dB

Impedantie

8 Ohm

Introductiejaar

2021

Kleur

Blauw

Afmetingen (BxHxD)

20,0 x 99,4 x 36,4 cm

Gewicht

29,5 kg

Bijzondere eigenschappen

Speciale Signature editie

Adres

Bartels Hifi – Tv – Domotica BV

Showroom & Adviescentrum

Besterdring 87-91
5014 HH Tilburg

Contactgegevens

Tel: 013-5431489
Email: [email protected]
KVK: 72043075

Plan je route