Home Cinema Subwoofer

Cambridge Audio SX-120

Oorspronkelijke prijs was: €319,00.Huidige prijs is: €279,00.

Neem contact op voor meer informatie over dit product

Waarom kopen bij Bartels?
4.5/5

450+ klanten beoordelen ons met een 9.3 op 5-sterrenspecialist

Cambridge Audio SX-120
Home Cinema Subwoofer

Er zijn geen producten gevonden voor deze zoekopdracht.

Advies of meer informatie nodig?

Kom langs in onze showroom in Tilburg

Beschrijving

SX-120

Een knap staaltje werk

Hoewel een subwoofer een kleiner deel van de totale frequentierespons voor zijn rekening neemt dan welke andere luidspreker dan ook, vereist hij toch een zorgvuldig ontwerp en engineering. Hij moet een diepe, krachtige bas leveren die snel en goed gedefinieerd genoeg is om naadloos te integreren met je andere luidsprekers. De SX120 subwoofer is vanaf de basis ontworpen door technici in Londen, met een aangepaste 8-inch driver en een krachtige 70 W RMS versterker. De componenten werden zorgvuldig met de hand uitgekozen en vervolgens als complete units ingespeeld om aan deze veeleisende criteria te voldoen.

Begonnen met een goede basis

Goede luidsprekers beginnen bij de kast. Luidsprekers uit de SX-Serie maken gebruik van kasten waarbij uitgebreid gebruik wordt gemaakt van CAD (Computer-Aided Design) om volledig te begrijpen waar ze verstevigd en verstevigd moeten worden. Waarom? Zodat elke millimeter beweging van de drivers als geluid naar de luisteraar wordt geleid en niet verloren gaat als trillingen van de kast.

De SX-120 is bij uitstek geschikt als aanvulling op andere modellen uit de SX-luidsprekerserie en voegt een diepe en rijke bas toe aan je muziek. En dankzij decennialange audio-expertise krijg je deze prestaties voor een uitzonderlijk redelijke prijs.

Kracht gevormd uit ervaring

De SX-120 actieve subwoofer heeft een interne versterker die een beroep doet op de enorme ervaring die Cambridge Audio heeft met het ontwerpen van bekroonde versterkers. Goede subwoofer-versterkers moeten hun vermogen op een volledig lineaire manier produceren met een uitstekende stroomafgifte. Ze hebben hard gewerkt om ervoor te zorgen dat de SX-120 precies dat doet.

Tijdloos ontwerp

De luidsprekers van de SX-Serie hebben allemaal een strakke, ingetogen vormgeving waardoor ze in uiteenlopende ruimten kunnen staan en in alle ruimten hun werk kunnen doen. Of u nu een discreet paar boekenplankluidsprekers wilt of een compromisloos 7.1 AV-systeem voor home cinema-gebruik, de SX-serie heeft de opties die passen in een stijl die overal tot zijn recht komt.

SX-120 – Eigenschappen

  • 70 W RMS versterker
  • 8’’ (20cm) long-throw woofer
  • MDF kast
  • Individuele volume-, crossover-frequentie- en faseafstelling
  • Automatische detectie (aan en uit)

Meer info of wilt u graag een demonstratie?

Kom langs in onze showroom

Technische specificaties

Artikelnummer / SKU / EAN

5055300408020

Extra informatie

Merk

Cambridge Audio

Vermogen

100W

Frequentiebereik

34Hz – 150Hz

Woofers

1 x 8" (203mm) long throw woofer

Kleur

Zwart

Garantie

5 jaar fabrieksgarantie

Ontdek ons advies op maat
Meer informatie over de
Cambridge Audio SX-120?

Kom langs in onze showroom en bekijk dit product, plus nog vele andere. Vraag advies aan één van onze specialisten en ontdek welk product het beste past bij jou.

Krijg geld voor jouw oude installatie

Oude apparatuur inruilen?

Ontdek de mogelijkheden om jouw oude apparatuur in te ruilen voor een gloednieuwe installatie. Neem contact op over de mogelijkheden.

Hulp nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

Krijg advies over de perfecte apparatuur voor jou

Interesse in maatwerk oplossingen?

Een thuisbisocoop, TV-lift of onzichtbaar geluid

Wij nemen graag jouw wensen met je door