Dali Epicon Vokal Ruby Macassar

Dali Epicon Vokal Ruby Macassar

4.999,00

Prijs per stuk
Op voorraad, voor 18:00 besteld, morgen in huis

Dali Epicon Vokal Ruby Macassar

Dali Epicon Vokal Ruby Macassar

4.999,00

Prijs per stuk
Dali Epicon Vokal Ruby Macassar

De EPICON VOKAL is de center luidspreker uit de EPICON-serie: het logische middelpunt van een compromisloze EPICON-home cinema met EPICON 8, EPICON 6 of EPICON 2 als voorkanalen. Het is in principe een ‘liggende’ EPICON 6, met een elegant design dat aansluit bij zijn functie.

Dankzij het nieuwe, unieke en gepatenteerde Linear Drive-magneetsysteem van DALI, de hybride dubbele tweeter en de state-of-the-art kwaliteit van zelfs de kleinste details maakt de EPICON VOKAL optimaal gebruik van het fantastische geluid van moderne films, en krijg jij een ongekend heldere weergave van stemmen en filmeffecten, zonder dynamische compressie.

En met zijn exclusieve finish in zwarte pianolak of gepolijst hout past de EPICON VOKAL ook qua uiterlijk in een stijlvol, modern interieur.

De EPICON VOKAL is in DALI-terminologie een 2-wegontwerp, aangevuld met een bandtweeter voor de allerhoogste frequenties. In tegenstelling tot de EPICON 6 hebben de twee 6,5” bas-/middenspeakers hetzelfde frequentiebereik. Bij de VOKAL is de behoefte om een van de speakers te gebruiken voor de allerdiepste bas namelijk niet even groot. Beide speakers werken in hun eigen, aparte kamer en zijn speciaal afgesteld op het aangepaste volume van de kast.

Afmetingen: 24,7cm H x 81,6cm B x 34,9cm D
Gewicht: 18,4 kg

Specificaties

Extra informatie

Merk

Dali

Garantie

2 jaar fabrieksgarantie

Oude apparatuur inruilen?

Ontdek de mogelijkheden om jouw oude apparatuur in te ruilen voor een nieuwe installatie.

Adres

Bartels Hifi – Tv – Domotica BV

Showroom & Adviescentrum

Besterdring 87-91
5014 HH Tilburg

Contactgegevens

Tel: 013-5431489
Email: [email protected]
KVK: 72043075

Plan je route