Wandluidspreker

Dali Opticon LCR MK2 | Oak

799,00

Bestel veilig en snel met iDeal, PayPal, Creditcard of BanContact

Waarom kopen bij Bartels?
4.5/5

450+ klanten beoordelen ons met een 9.3 op 5-sterrenspecialist

Dali

Opticon LCR MK2
Wandluidspreker

Er zijn geen producten gevonden voor deze zoekopdracht.

Advies of meer informatie nodig?

Kom langs in onze showroom in Tilburg

Beschrijving

De OPTICON LCR – een model voor montage aan de muur dat de beste van al onze technologieën samenbrengt in een slanke behuizing voor aan de muur, wat wonderen verricht voor het geluid. Qua flexibiliteit en prestaties kent hij geen gelijke. Met luchtig hoog, een gedetailleerd midden en een verrassend laag levert deze muurluidspreker epische prestaties.

Het monteren van de luidsprekerunits en de definitieve tests en goedkeuringen voor elke luidspreker vinden ook plaats in onze eigen assemblagelijn in de fabriek in Denemarken. Alle elementen van de DALI luidsprekerunits worden door DALI in eigen huis ontworpen, geproduceerd en vervaardigd. We houden de productie van de OPTICON serie stevig in de handen van DALI. We gebruiken onze grote en efficiënte afdeling voor houtbewerking in Denemarken voor alles van het uitzagen van het Medium Density Fibre board (MDF) tot het aanbrengen van de de vinyl afwerking. Het poolstuk in de magnetische aandrijving van de OPTICON woofer wordt volledig van SMC gemaakt. SMC’s unieke eigenschap om een hoge magnetische geleiding te combineren met een zeer lage elektrische geleiding geeft alle kwaliteiten die nodig zijn voor een zeer goede luidsprekermagneet, zónder de traditionele nadelen.

Als onafhankelijk 2.0 systeem, maar ook als het centerkanaal in een grotere set, produceert de draaibare OPTICON LCR zijn dappere klanken via een verliesarme16,5centimeter woofer met houtvezels.

Daar hebben we onze draaibare Hybride Tweeter aan toegevoegd, en, om het feestje voor de oren compleet te maken, ook nog een geavanceerde baspoort die in het achterpaneel is gemonteerd en de muur gebruikt om zijn akoestische eigenschappen te ondersteunen. Het resultaat is een werkelijk verbluffende laagweergave, ondanks de compacte behuizing, en zonder de noodzaak voor een aanvullende subwoofer in je set.

Of je nu één luidspreker aan je muur wil voor al je geluidswensen, of een centerluidspreker om wat extra’s toe te voegen aan je surroundsysteem, de OPTICON LCR is een klinkende oplossing. De OPTICON LCR heeft dezelfde verliesarme woofer met houtvezels die te vinden is in onze EPICON topserie, naast onze unieke SMC (Soft Magnetic Compound) magneetmotor en een aangepaste versie van onze Hybride Tweeter zoals die ook in de RUBICON serie Tweeter die werd ontwikkeld voor de OPTICON serie, in combinatie met een individueel afgestemde baspoort voor de woofer, om het geluid exact zo weer te geven als de artiest het oorspronkelijk bedoelde.

Belangrijkste kenmerken:

  • Gepatenteerde DALI tweeters en woofers
  • Handgemaakt, met in eigen huis vervaardigde behuizing
  • Unieke, op SMC gebaseerde magneetmotor
  • Verliesarme woofers met houtvezels
  • Hybride tweeter die bestaat uit een ultralichte Soft Dome én een Ribbon Tweeter
  • Vergulde bi-wiring en bi-amping

Meer specificaties, informatie en afmetingen (PDF)

Technische specificaties

Artikelnummer / SKU / EAN

5703120111544

Extra informatie

Garantie

5 jaar fabrieksgarantie

Merk

Dali

Ontdek ons advies op maat
Meer informatie over de
Dali Opticon LCR MK2 | Oak?

Kom langs in onze showroom en bekijk dit product, plus nog vele andere. Vraag advies aan één van onze specialisten en ontdek welk product het beste past bij jou.

Krijg geld voor jouw oude installatie

Oude apparatuur inruilen?

Ontdek de mogelijkheden om jouw oude apparatuur in te ruilen voor een gloednieuwe installatie. Neem contact op over de mogelijkheden.

Hulp nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

Krijg advies over de perfecte apparatuur voor jou

Interesse in maatwerk oplossingen?

Een thuisbisocoop, TV-lift of onzichtbaar geluid

Wij nemen graag jouw wensen met je door