Boekenplank luidspreker

Dali Oberon 3 | Eiken

299,00

per stuk

Bestel veilig en snel met iDeal, PayPal, Creditcard of BanContact

Waarom kopen bij Bartels?
4.5/5

450+ klanten beoordelen ons met een 9.3 op 5-sterrenspecialist

Homepage banner (3)

Dali

Oberon 3
Boekenplank luidspreker

Er zijn geen producten gevonden voor deze zoekopdracht.

Advies of meer informatie nodig?

Kom langs in onze showroom in Tilburg

Beschrijving

Dali | Oberon 3 | Eiken

Met de Dali Oberon 3 brengt u het beste van twee werelden in huis. De grote monitor-luidspreker van Dali combineert namelijk het grootse geluid van een vloerstaander perfect met het compacte design van een monitor. De lichte 29 millimeter soft dome tweeter is een perfecte toevoeging op de 18 cm houtvezel-woofer. Ervaar indrukwekkende tonen samen met een gedetailleerd en transparant middengebied. Bovendien beschikt de Oberon 3 over een verrassende krachtige en strakke bas. Alle ideeën, tradities en uitvindingen van Dali zijn samengebracht in de compacte monitor-luidspreker.

Dankzij het formaat is de Oberon 3, in élke ruimte, eenvoudig te integreren. De materialen voor de luidsprekerunits en de toegepaste geometrie zijn bewust gekozen met doel een brede afstraling en luisterruimte te creëren. Deze principes zijn eveneens toegepast bij het ontwerp van het scheidingsfilter, met als resultaat: prachtig, samenhangend geluid, wat prachtig klinkt, zonder dat u direct voor de luidspreker moet zitten. Bovendien geniet u van het feit dat harmonische vervorming en diffractie aanzienlijk verminderd worden.

Stijlvol ontworpen

De Oberon is niet alleen ontworpen met oog op krachtige, indrukwekkende prestaties. Naast het feit dat de Oberon 3 een genot is voor het oren, is het tevens een genot voor uw ogen. Een extreem stevig, resonantieloze behuizing staat dag en nacht garant om u het beste van het beste te bieden. De stijlvolle en robuuste behuizing is ontwikkeld in Dali’s eigen fabriek, waardoor zij maximale controle hebben van het productieproces. De wanden zijn gemaakt van Medium Density Fibre (MDF). Het dempingsmateriaal en de interne versteviging zitten precies waar het meeste voordeel behaald wordt. Op overige plaatsen heeft Dali vrije luchtstroom de hoogste prioriteit gegeven. Datzelfde geldt voor de reflexpoorten, deze zijn direct achter de basspeakers geplaatst. Dali heeft al jarenlang bewezen dat hun principe in de praktijk werkt.

Dali’s SMC

De Oberon bas-/middenspeakers zijn ontwikkeld van het unieke magneetmateriaal SMC en gebaseerd op de eenvoudigere versie van Dali’s revolutionaire en gepatenteerde ‘Linear Drive’ SMC-magneetsysteem dat ontwikkeld is voor de Epicon serie. Dit vormde tevens de basis voor de Rubicon -en Opticon-serie. SMC bestaat uit geperst ijzerpoeder, daardoor heeft het minder geleidend vermogen (1.000 tot wel 10.000 keer minder dan gewoon ijzer). Hierdoor geniet u tijdens het luisteren van het allerbeste geluidskwaliteit, omdat er geen vervorming optreedt in de spoelkern van het apparaat. Een groot deel van de vervorming wordt geëlimineerd in tegenstelling tot de traditionele magneetsystemen. Bovendien is SMC gemakkelijk te vormen en kan de stof zéér nauwkeurig in desgewenste vorm gegoten worden.

De luidsprekerelementen genieten tevens van een soepelere en versterkervriendelijke impedantiecurve. Dit zonder de dips en faseverschuivingen die vaak concurrerende producten grote energievreters maken. Het betekent simpelweg dat u van meer mogelijkheden genieten als u een versterker uitkiest. De Oberon zal bij een gewone installatie indrukwekkend klinken, maar de speaker komt beter tot recht op het moment dat het gecombineerd wordt met echt goede apparatuur.

Kenmerken Oberon 3:

Technische specificaties

Extra informatie

Frequentiebereik (+/- 3 dB)

47 – 26,000 Hz

Gevoeligheid (2,83 v/1 m)

87dB

Nominale Impedantie

6 ohm

Maximum SPL

108dB

Aanbevolen versterkervermogen

25 – 150W

Overnamefrequentie

2,400 Hz

Wisselfilter principe

2 weg

Hogetonen weergever

1 x 29 mm

Hogetonen weergever (type)

Textiel Softdome

Lagetonen luidspreker

1 X 7"

Lagetonen luidspreker (type)

Houtvezel Conus

Type behuizing

Basreflex

Basreflex afstemfrequentie

49 Hz

Aansluiting ingang

Enkele Kabel

Afmeting met voet

350mm (hoogte) x 200mm (breedte) x 315mm (diepte)

Gewicht

6,3kg

Merk

Dali

Garantie

5 jaar fabrieksgarantie

Product SKU / EAN (artikelnummer): 5703120109619
Oberon 3

Boekenplank luidspreker

Dali Oberon 3 | Eiken

299,00

per stuk
Ontdek ons advies op maat
Meer informatie over de
Dali Oberon 3 | Eiken?

Kom langs in onze showroom en bekijk dit product, plus nog vele andere. Vraag advies aan één van onze specialisten en ontdek welk product het beste past bij jou.

Website nieuwsbrief header
Krijg geld voor jouw oude installatie

Oude apparatuur inruilen?

Ontdek de mogelijkheden om jouw oude apparatuur in te ruilen voor een gloednieuwe installatie. Neem contact op over de mogelijkheden.

Hulp nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

Krijg advies over de perfecte apparatuur voor jou

Interesse in maatwerk oplossingen?

Een thuisbisocoop, TV-lift of onzichtbaar geluid

Wij nemen graag jouw wensen met je door