Dali Callisto 2 C bundel

Dali Callisto 2 C + Sound Hub (bundel) | Shadow Black

Oorspronkelijke prijs was: €2.597,00.Huidige prijs is: €2.077,60.

per stuk

Bestel veilig en snel met iDeal, PayPal, Creditcard of BanContact

Waarom kopen bij Bartels?
4.5/5

600+ klanten beoordelen ons met een 8.8 op 5-sterrenspecialist

Dali Callisto 2 C + Sound Hub (bundel) | Shadow Black

Dali Callisto 2 C bundel

Advies of meer informatie nodig?

Kom langs in onze showroom in Tilburg

Beschrijving

Callisto 2 C

Compacte kracht

Als onderdeel van hget draadloze CALLISTO ecosysteem vertegenwoordigt de boekenplank-luidspreker CALLISTO 2 C het goede van traditionele Hi-Fi, samengebracht met het gebruiksgemak van draadloze audio. Ontworpen om te voldoen aan DALI’s belofte om de meest neutrale en natuurgetrouwe weergave te bieden.

Draadloos

De CALLISTO 2 C is draadloos verbonden met de DALI Sound Hub door middel van een extreem stabiel digitaal signaal. Met een latentie van minder dan 25 milliseconde wordt een synchronisatie tussen beeld en geluid van een film verkregen die ruimschoots binnen conventionele, acceptabele limieten valt.

Perfect voor kleine ruimtes

De CALLISTO 2 C is perfect voor kleinere ruimtes of kamers waar behoefte is aan wat discretere luidsprekers, maar waar kracht en tastbaarheid nog steeds van het grootste belang zijn. De combinatie van onze 16.5 cm houtvezel woofer met lage verliezen, de hybride tweeter module en het perfect in balans gebrachte kastvolume resulteren in een uiterst nauwkeurige en indrukwekkende geluidsbeleving.

Woofer

De CALLISTO 2 C is uitgerust met een 6½” woofer die laag vermogensverlies en een lineaire weergave naar een geheel nieuw niveau tilt. Door het volledige ingangssignaal van bron tot driver te controleren, kon het DALI-team van akoestische experts de audioprestaties van traditionele luidsprekers overtreffen. Elk element van de CALLISTO 2 C woofer is afgestemd om in perfecte balans te werken met de ingebouwde versterker en een detailrijk, samenhangend en moeiteloos meeslepend geluid te creëren.

Tweeter

De CALLISTO 2 C is uitgevoerd met een verbeterde versie van Dali’s bekende hybride tweeter. Door een zachte dome-tweeter te combineren met een krachtige ribbon-tweeter worden hoge frequenties weergegeven met verbluffende details en een breed spreidingspatroon dat alle andere tweetertechnologieën overtreft. Dali’s hybride tweeterontwerp overtreft ook het frequentiebereik, dat tot 2 kHz en tot 30 kHz en daarbuiten reikt.

Bouwkwaliteit

Om de hoogste kwaliteit te garanderen, worden de CALLISTO 2 C kasten met precisie uitgesneden in Dali’s Deense fabrieken. De 25 mm massieve MDF-kast is niet alleen extreem robuust, maar ook voorzien van krachtige verstevigingen die resonantie praktisch elimineren. Strikte interne controle op elk onderdeel van de productie bereikt ook een niveau van pasvorm en afwerking dat typisch is voor producten ver boven de prijs van de CALLISTO 2 C.

Het Callisto systeem

Het draadloze DALI CALLISTO C luidsprekersysteem biedt een nieuwe visie op Hi-Fi voor de 21e eeuw – zonder de noodzaak voor ingewikkelde elektronica. Speel en stream eenvoudig al je Hi-Res muziekbestanden via Bluetooth, vanaf je smartphone, tablet of muziekserver. Het CALLISTO C Hi-Fi systeem wordt gemaakt in Denemarken en is gebaseerd op 35 jaar DALI audio eigenschappen.

Callisto 2 C – Eigenschappen

  • Boekenplankluidspreker
  • Draadloos via Wifi
  • Aan te sluiten op de Dali Sound Hub
  • Dubbele tweeter voor perfect detail
  • Ingebouwde Klasse D versterker
  • Verkrijgbaar in 3 kleuren
  • Prijs per stuk

Meer info of wilt u graag een demonstratie?

Kom langs in onze showroom

Technische specificaties

Artikelnummer / SKU / EAN

DC2CBB2

Extra informatie

Merk

Dali

Vermogen

250W

Tweeters

1x 17 x 45 mm ribbon tweeter, 1 x 29 mm soft dome tweeter

Woofers

1 X 6½" (16,5 cm)

Kleur

Zwart

Frequentiebereik

47Hz – 30 kHz

Ontdek ons advies op maat
Meer informatie over de
Dali Callisto 2 C + Sound Hub (bundel) | Shadow Black?

Kom langs in onze showroom en bekijk dit product, plus nog vele andere. Vraag advies aan één van onze specialisten en ontdek welk product het beste past bij jou.

Krijg geld voor jouw oude installatie

Oude apparatuur inruilen?

Ontdek de mogelijkheden om jouw oude apparatuur in te ruilen voor een gloednieuwe installatie. Neem contact op over de mogelijkheden.

Hulp nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

Krijg advies over de perfecte apparatuur voor jou

Interesse in maatwerk oplossingen?

Een thuisbisocoop, TV-lift of onzichtbaar geluid

Wij nemen graag jouw wensen met je door