Draadloze vloerstaande luidspreker

Dali Callisto 6 C | Tobacco Oak

1.499,00

per stuk

Bestel veilig en snel met iDeal, PayPal, Creditcard of BanContact

Waarom kopen bij Bartels?
4.5/5

450+ klanten beoordelen ons met een 9.3 op 5-sterrenspecialist

Homepage banner (3)

Dali

Callisto 6 C
Draadloze vloerstaande luidspreker

Er zijn geen producten gevonden voor deze zoekopdracht.

Advies of meer informatie nodig?

Kom langs in onze showroom in Tilburg

Beschrijving

Callisto 6 C

Krachtige vloerstaander

Dali heeft alles van de luidspreker units in de CALLISTO 6 C tot de versterker, in eigen huis ontwikkeld. Daardoor konden ze alle componenten zodanig optimaliseren dat ze perfect op elkaar aansluiten. Dat stelde Dali in staat om de woofers zo te ontwerpen dat ze een grotere lineariteit hebben dan mogelijk zou zijn geweest in een gelijksoortig traditioneel passief luidsprekersysteem.

Draadloos

De CALLISTO 6 C is draadloos verbonden met de DALI Sound Hub door middel van een extreem stabiel digitaal signaal. Met een latentie van minder dan 25 milliseconde wordt een synchronisatie tussen beeld en geluid van een film verkregen die ruimschoots binnen conventionele, acceptabele limieten valt.

Nieuwe technieken

Dali tilt het ontwerp van de woofer naar nieuwe hoogtes, wat mogelijk is omdat ze de volledige controle hebben over de signalen. Door gebruik te maken van die mogelijkheden, zijn ze in staat geweest om de geluidskwaliteit te verbeteren tot een niveau dat bijna elke luidspreker/versterker combinatie in dit prijssegment overtreft.

Woofer

De CALLISTO 6 C is uitgerust met maarliesft twee 6½” woofers die laag vermogensverlies en een lineaire weergave naar een geheel nieuw niveau tillen. Door het volledige ingangssignaal van bron tot driver te controleren, kon het DALI-team van akoestische experts de audioprestaties van traditionele luidsprekers overtreffen. Elk element van de CALLISTO 6 C woofers is afgestemd om in perfecte balans te werken met de ingebouwde versterker en een detailrijk, samenhangend en moeiteloos meeslepend geluid te creëren.

Tweeter

De CALLISTO 6 C is uitgevoerd met een verbeterde versie van Dali’s bekende hybride tweeter. Door een zachte dome-tweeter te combineren met een krachtige ribbon-tweeter worden hoge frequenties weergegeven met verbluffende details en een breed spreidingspatroon dat alle andere tweetertechnologieën overtreft. Dali’s hybride tweeterontwerp overtreft ook het frequentiebereik, dat tot 2 kHz en tot 30 kHz en daarbuiten reikt.

Bouwkwaliteit

Om de hoogste kwaliteit te garanderen, worden de CALLISTO 6 C kasten met precisie uitgesneden in Dali’s Deense fabrieken. De 25 mm massieve MDF-kast is niet alleen extreem robuust, maar ook voorzien van krachtige verstevigingen die resonantie praktisch elimineren. Strikte interne controle op elk onderdeel van de productie bereikt ook een niveau van pasvorm en afwerking dat typisch is voor producten ver boven de prijs van de CALLISTO 2 C.

Het Callisto systeem

Het draadloze DALI CALLISTO C luidsprekersysteem biedt een nieuwe visie op Hi-Fi voor de 21e eeuw – zonder de noodzaak voor ingewikkelde elektronica. Speel en stream eenvoudig al je Hi-Res muziekbestanden via Bluetooth, vanaf je smartphone, tablet of muziekserver. Het CALLISTO C Hi-Fi systeem wordt gemaakt in Denemarken en is gebaseerd op 35 jaar DALI audio eigenschappen.

Callisto 2 C – Eigenschappen

  • Boekenplankluidspreker
  • Draadloos via Wifi
  • Aan te sluiten op de Dali Sound Hub
  • Dubbele tweeter voor perfect detail
  • Ingebouwde Klasse D versterker
  • Verkrijgbaar in 3 kleuren
  • Prijs per stuk

Meer info of wilt u graag een demonstratie?

Kom langs in onze showroom

Technische specificaties

Extra informatie

Merk

Dali

Vermogen

250W

Tweeters

1x 17 x 45 mm ribbon tweeter, 1 x 29 mm soft dome tweeter

Woofers

2 X 6½" (16,5 cm)

Kleur

Tobacco oak

Frequentiebereik

47Hz – 30 kHz

Garantie

5 jaar fabrieksgarantie

Product SKU / EAN (artikelnummer): 5703120112787

Draadloze vloerstaande luidspreker

Dali Callisto 6 C | Tobacco Oak

1.499,00

per stuk
Ontdek ons advies op maat
Meer informatie over de
Dali Callisto 6 C | Tobacco Oak?

Kom langs in onze showroom en bekijk dit product, plus nog vele andere. Vraag advies aan één van onze specialisten en ontdek welk product het beste past bij jou.

Website nieuwsbrief header
Krijg geld voor jouw oude installatie

Oude apparatuur inruilen?

Ontdek de mogelijkheden om jouw oude apparatuur in te ruilen voor een gloednieuwe installatie. Neem contact op over de mogelijkheden.

Hulp nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

Krijg advies over de perfecte apparatuur voor jou

Interesse in maatwerk oplossingen?

Een thuisbisocoop, TV-lift of onzichtbaar geluid

Wij nemen graag jouw wensen met je door